This version of the page http://agroua.net/france/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-05. The original page over time could change.
День Франції в Україні
Головна Про Францію Франція аграрна Компанії
 

З 2006 року приступив до роботи радник Франції по аграрним питанням при Уряді України Жан-Жак Ерве (академік Французької й Російської академій аграрних наук)

   
   
 
   
   
  До призначення в Україну пан Ерве працював у Росії радником Франції по аграрних питаннях при посольстві Франції. Підготував до видання книгу «Сільське господарство Росії».  
     
     

 

Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас взяти участь в унікальній події. В рамках бізнес-форуму міжнародної виставки рентабельного високоефективного сільського господарства "ІнтерАГРО 2007" вперше буде проведено «День Франції в Україні».

Україна і Франція мають багато спільного: вони дуже схожі за народонаселенням, національними традиціями, місцем сільського господарства в економіці, рівню поваги до сільського господарства. Всі ці фактори роблять наші країни дуже привабливими для взаємовигідної економічної і культурної співпраці.

Одним з найефективніших способів створення умов для довіри і взаєморозуміння є налагодження відкритого діалогу між сторонами. Саме для досягнення цієї мети на виставці "ІнтерАГРО 2007" буде розміщено стенд Франції та організовано великий семінар , в якому візьмуть активну участь керівники компаній-лідерів сільського господарства України та Франції.

«День Франції в Україні» на виставці "ІнтерАГРО 2007" - це перший важливий крок, який визначить перспективні напрями співпраці між Україною та Францією у галузі сільського господарства. Важливість події підкреслює очікувана присутність посадових осіб, дипломатів, представників найвищого керівництва асоціацій виробників, науковців, директорів відомих французьких сільськогосподарських виставок SIA , SIMA та великих компаній.

Запрошуємо Вас взяти у ньому участь. Чекаємо на Вас на "ІнтерАГРО 2007"!

ЖАН-ЖАК ЕРВЕ
Радник з аграрних питань при Уряді України

З метою більш предметного ознайомлення української сторони з новітніми французькими розробками в області сільського господарства запрошуються керівники й фахівці МінАП, бізнес-структур (AGRIMATCO, KUHN та інших), а із французької сторони фахівці в області генетики, виробництва техніки, переробки цукрового буряка, зернових і технічних культур, у тому числі рапсу, соняшників, сорго.

Аналогічно формується група українських фахівців і бізнесменів для відвідування в березні міжнародних виставок у Франції «Сіа» та відвідуванням провідних фірм Франції для вивчення передового досвіду.

Основним завданням пана Ерве є зближення інтересів Уряду Франції та французьких державних й комерційних сільськогосподарських і переробних напрямків структур з інтересами Уряду України й українських структур.