03, Березень, 2007
Укр | Рос | Eng Пошук | Розширений пошук
Пошук
Підприємства
Розширений пошук
Рубрики А-Я
Europages
Корисні довідки
Телефонні коди
Бажаю
Отримати пропозицію
Змінити дані
Додати собі
Пошук підприємства
Інше
Міжнародні каталоги
Про нас
Про компанію
Наші проекти
Контакти
Наші вакансії
Про компанію
Компанія "Жовті Сторінки України" працює на ринку України з 1993 року, коли ринок інформаційних видань ще тільки набирав сили та впорядкованості. Того ж року вийшов перший телефонний довідник "Жовті Сторінки Київ1994", який містив у собі інформацію щодо організацій, установ та фірм столиці, подану за всіма європейськими стандартами. Дані, що розміщені в телефонному довіднику можна використовувати задля багатьох цілей: пошуку адрес та телефонів організацій чи фірм і визначення їх місцезнаходження на карті міста, пошуку потрібного товару чи послуги та багато іншого.”Жовті сторінки Київ” - це перший український телефонний довідник, що став використовуватись як рекламний носій, розширивши тим самим спектр рекламних послуг столиці України.

Основним принципом створення довідника є максимально повна та актуальна інформація, яка структурована в довіднику за тематичними розділами. Інформаційна база довідника «Жовті сторінки Київ» включає в себе більш як 45 000 абонентів, і кількість їх постійно зростає. На сьогодні жодна поважаюча себе фірма не може ігнорувати “Жовті сторінки” і, як правило, сама повідомляє про всі зміни що сталися з нею протягом року - зміна адреси, чи номерів телефону тощо. Як і в усьому світі в Україні вже стало актуальним прислів’я: “Якщо тебе немає в “Жовтих сторінках, то чи є ти взагалі?”.

З 2003 року редакція розпочала видання всеукраїнського бізнес-довідника “Жовті сторінки Україна”. Цей довідник містить інформацію про 65 000 провідних підприємств та фірм України, які зацікавлені в розвитку свого бізнесу в масштабах країни.

Розвиток комунікаційних технологій та виникнення нових потреб в інформаційному забезпеченні користувачів стало приводом для компанії до створення електронної версії довідників серії “жовті сторінки” на CD – диску та на Інтернет - сайті www.yellowpages.ua . Інформація, розміщена тут за своїм обсягом та актуальністю не тільки повторює довідник-книгу, а й дає можливість оперативно вносити зміни в базу даних.
Кажуть: "Хто володіє інформацією, той володіє світом".
“Жовті сторінки України” прагнуть забезпечити своїх користувачів актуальною та повною інформацією , надати можливість кожному заявити про себе і знайти свого потенційного партнера. Рівень інформаційного забезпечення бізнесу створений “Жовтими сторінками “ сприяє розвитку ринкових відносин в Україні і її процвітанню заради добробуту кожної людини.
Над реалізацією цих прагнень та завдань працює великий та дружний колектив компанії “Жовті сторінки України”. Це єдина команда, яка пишається тим, що працює під всесвітньо відомою торговою маркою “жовті сторінки” та прикладає максимум зусиль для її успішного розвитку в Україні.



Зробити стартовою   |   Контакт   |   Copyright © 2005 Жовті Сторінки України