This version of the page http://hpclub.com.ua/hp-films/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-03. The original page over time could change.
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Перейти на головну
Русская версия сайта
English Version of web-site
 
Ласкаво прошу до сайту Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Сайт творений для того, щоб об'єднати шанувальників книг та фільмів "Гаррі Поттер"
Якщо ви фан книг та фільмів то обов'якзково дайте про себе знати, надіславши мені сову.
(Мою Гедвігу ви бачите справа, в неї є всі відповідні координати)
Допоможіть фан-клубу піднятися в світовому рейтингу сайтів "Гаррі Поттера"
(з вас клік в день)
Залишайте там свої коментарі до сайту

Про фільми:
-ГП та ФК (1)
-ГП та ТК (2)
-ГП та ВА (3)
-ГП та КВ (4)
-ГП та ОФ (5)

Склад фільму:
-Режисери
-Руперт Грінт (Рон)
-Ден Редкліфф (Гаррі)
-Емма Уотсон (Гермі)
-Том Фелтон (Драко)
-Всі актори

Інше:
-Дні народження
-Адреси акторів

 

Фільми про Гаррі Поттера
  1. Гаррі Поттер та філософський камінь
  2. Гаррі Поттер і таємна кімната
  3. Гаррі Поттер та в'язень Азкабану
  4. Гаррі Поттер та келих вогню
  5. Гаррі Поттер та Орден Феніксу
  6. Гаррі Поттер та напівкровний принц

Трейлер Гаррі Поттер 5 вже не за горами.

автор: Бродяга
джерело: HPFZ
10.11.2006

Ви чекаєте - недочикаєтесь трейлер до п'ятого фільму? Ви вмераєте від цікавості, що ж буде у трейлеру? Тоді ця новина зробить вас щасливим! У мережі з'явився опис довгоочікуванного трейлера! ( Якщо ви не бажаєте дізнаватись що буде у трейлеру доки його не побачите, не читайте далі! Це спойлер!) Ви досі з нами? Тоді насолоджуйтесь інформацією:

"Трейлер відкриває знайома емблема WB, що летить в хмарах. Ми чуємо розмову Сіріуса Блека про повернення Вольдеморта. Дамблдор попереджає Візенгамот про загрожуючу небезпеку. Далі Великий Зал, де нам показують Гаррі , Рона і Герміону. Ми бачимо Хагріда, потім Амбрідж (дуже швидко). Невеликий уривок з уроку Блокології: Снейп лає Гаррі через його слабких опорів, Гаррі говорить "Я не слабкий!", а Снейп відповідає "Так доведи це!". Після ми бачимо Беллатрісу. Потім Гаррі і Армію Дамблдора, а після темний і похмурий ВОЛЬДЕМОРТ!!! ДУЖЕ СТРАШНО!!! Ми бачимо, поцілунок Гаррі і Чоу. ТАК! Вони покажуть це! Потім повертаємось до Лондона, де нам показують групу чарівників, летящих над Темзою. А після чорний екран і напис: "Гаррі Поттер і Орден Фенікса".

Свої враження пишіть на форумі! Нам важливо знати вашу думку!

Гаррі Поттер та Орден Феніксу

Сценарій фільму:
Фільм починається з подій на вулиці, коли Гаррі зустрічає Дадлі. Сцена така ж, як і в книзі; єдина відмінність - колотнеча трапляється прямо у вестибюлі будинку Дурслів. Після колотнечі прилітають члени ОФ і забирають Гаррі в будинок Сіріуса. По приїзду вони розповідають Гаррі все те, що Сіріус написав йому в листі. Герміона і Рон розповідають йому про Орден Фенікса, а інші говорять про слухання в Міністерстві. Наступна сцена показує Гаррі і Містера Уїзлі у великому холі Міністерства. Слухання проходить там же, і ми вперше бачимо Долорес Амбрідж. Сцена, в якій Люциус розмовляє з Фаджем, була видалена. Потім, вечеря перед поїздкою на Гогвортс-експресі. Рон і Герміона одержують листи, в яких мовиться, що вони стали префектами. Гаррі заздрить. Після цього, Гаррі з'являється на потягу. Він трохи говорить з Луною Лавгуд. Герміони і Рона там немає; Джінні говорить, що вони з рештою префектів. Вперше ми бачимо карети - але недовго, тільки щоб побачити Фестралів. Потім, коли ми бачимо першу вечерю, ми бачимо, що Долорес Амбрідж стала професором, і що Хагріда немає. Будуть уроки з Снейпом і Долорес. Ще ми побачимо Гроха. Квіддіч буде згаданий, але самого його ми не побачимо, оскільки під час фінального матчу Гаррі зустрічається з Грохом. Будуть іспити, а також уроки Блокології. Снейп говорить Гаррі, що у них будуть уроки Блокології, в кінці одного з уроків настійок, а не в будинку на Площі Гримо дванадцять. У фінальній битві будуть присутні всі чарівники. Сцена битви між Гаррі і Вольдемортом переписувалася сценаристом три рази, оскільки було не зрозуміле, коли варто з'явитися Дамблдору.

Дякую за матеріали сайт-партнеру www.movie5.owlpost.ru

На сайті створена галерея фотографій з Ордена феніксу (8 фото)

автор Артеміус
джерело: Укр фан-клуб ГП ;)
29.09.2006

Вашій увазі всі офіційні фото, що на даний момент маємо зі зйомок фільму Гаррі Поттер та Орден Феніксу. Фото відмінної якось розміром 2100*1398, розміром до 1 мб.

  • Дурслі (Петунья, Вернон, Дадлі)
  • Гаррі Поттер спасається від дементорів
  • Луна Лавгуд (нова акторка)
  • Гаррі Поттер
  • Звільнення з посади Трелоні (на фото Амбрідж, Трелоні, МакГонагал)
  • Армія Дамблдора (15 членів)
  • Рон, Гаррі, Герміона
  • Долорес Амбрідж за своїм робочім місцем

Гаррі Поттер не може дочекатися закінчення шкільних канікул і початку навчального року в Хогвартсі. Юний чарівник як ніколи страждає від самотності, а кепкування та причіпки Дурслів стали зовсім нестерпними. До того ж він переконаний, що Волдеморт відродився і згодом почне діяти. І знов – небезпечні та захопливі пригоди, жорстока боротьба, вірні друзі і чарівний світ Гаррі Поттера.

Гаррі Поттер та келих вогню

Скачати фільм(goldenbank.kiev.ua)
У ролях: Дэниэл Рэдклифф/Daniel Radcliffe, Руперт Гринт/Rupert Grint, Эмма Уотсон/Emma Watson, Мэтт Льюис/Matthew Lewis, Ричард Хэррис/Richard Harris, Элан Рикмэн/Alan Rickman, Иэн Харт/Ian Hart, Робби Колтрэйн/Robbie Coltrane, Мэгги Смит/Maggie Smith, Джон Херт/John Hurt, Ричард Гриффитс/Richard Griffiths, Фиона Шоу/Fiona Shaw, Зои Уэнмэйкер/Zoe Wanamaker, Джон Клиз/John Cleese, Дэвид Брэдли/David Bradley, Джули Уолтерс/Julie Walters, Ричард Бреммер/ Richard Bremmer, Том Фелтон/Tom Felton, Джошуа Хердмэн/Joshua Herdman, Джэйми Уэйлетт/Jamie Waylett, Девон Мюррей/Devon Murray, Крис Рэнкин/Chris Rankin, Джеймс Фелпс/James Phelps, Оливер Фелпс/Oliver Phelps

Режисер Майк Ньюэлл
Країна США
Офиційний сайт: http://harrypotter.warnerbros.com/gobletoffire/index.html
Бюджет: $130 млн.

Рік від року Гаррі Поттер і його друзі стають старшими, і на них звалюються все більш небезпечні випробування. У четвертому фільмі про пригоди Гаррі Поттера, очкарика із зигзагоподібним шрамом на лобі, учня школи чародійництва і чарівництва, мова піде про міжнародні змагання, на які зі всього світу з'їдуться кращі представники шкіл, аналогічних Хогвартсу. Їм доведеться пройти через таке, з чим не справилися б і багато дорослих магів. Головне ж, Гаррі знов доведеться зустрітися з Воландемортом. А найстрашніше в тому, що найжахливіший чаклун світу вже набрав достатню силу, щоб почати творити свої темні справи.

 
Гаррі Поттер та в'язень Азкабану

Скачати фільм(goldenbank.kiev.ua)
У ролях: Деніел Редкліфф/Daniel Radcliffe, Річард Гріффітс/Richard Griffiths, Пем Ферріс/Pam Ferris, Фіона Шоу/Fiona Shaw, Херрі Меллінг/Harry Melling, Емма Уотсон/Emma Watson, Руперт Грінт//Rupert Grint, Джералдін Сомервіль/Geraldine Somerville, Ленні Хенрі/Lenny Henry, Джіммі Гарднер/Jimmy Gardner, Гері Олдман/Gary Oldman, Роберт Харді/Robert Hardy, Джеймс Фелпс/James Phelps, Олівер Фелпс/Oliver Phelps, Кріс Ренкін/Chris Rankin, Джулі Уолтерс/Julie Walters, Алан Рікман//Alan Rickman, Емма Томпсон/Emma Thompson

У Хогвартсі розпочався новий навчальний рік. На перервах обговорювали: лиходія, який збіг з в'язниці Азкабан, і який має бути десь поблизу; моторошних азкабановських тюремників, котрі витягають з людини душу; нового (як, утім, і щороку) викладача захисту від темних мистецтв; напівптицю-напівконя - істоту симпатичну, але норовисту. Найуважніші учні ще, імовірно, дивувалися, чому так змінився професор Дамблдор.

Так, у Герміони Грейнджер уже майже виросли груди - але Куарон проти чекання не став наголошувати на тому, що головні герої стають дорослішими. І нічого напрочуд моторошного у фільмі немає - змія з другої серії буде пострашніше, ніж чорні літаючі ганчірки. І проте куароновський "Гаррі Поттер" - перший дорослий фільм серіалу і перший, який дивишся до кінця, не позіхаючи. Дорослий не за змістом, а за духом: зроблений без знижок на те, що "це ж діти побачать!", а дитина - за визначенням обмежене, примітивне створіння, якій слід усе розжувати, покласти до рота і дати закусити шоколадкою. Ось що безумно дратувало в серіях Коламбуса: спец по "сімейним комедіям", він тільки підсилив дидактичність, яких і так повно у Ролінг. Щодо Куарона, то той безжалісно викинув або звів до мінімуму всі ці репризи, що переходять з книжки до книжки: довгий вступ у домі Дурслей, одноманітні лайки з Драко Малфоєм, нескінченні бенкети у Хогвартсі з заливистим дитячим сміхом і добренькими посмішками педсостава. У "В'язні Азкабана" Дурслі - привід для короткого, майже монтипайтоновського гега, Малфой двійку разів швиденько одержує по морді, чортовий квиддич - скороминуща ефектна сцена. З бороди Дамблдора більше не капає сиропчик, він просто схожий на міського божевільного.

У цього "Гаррі" некомедійний, ковзний ритм, ритм сну - камера Майкла Сірісена, постійного оператора Алана Паркера, здається, укріплена на спині птаха (або гіппогрифа?). Чарівництво, яким просякнутий фільм, має ті самі властивості, що й куароновські "Великі надії": це скоріше магічний реалізм, ніж чарівна казка. У якомусь змісті третій "Поттер" усе ж – найбільш дитячий: позбавившись того, що за уявою дорослих має подобатися дітям, режисер залишив те єдине, чого вони насправді шукають у Ролінг, - відчуття повсякденного дива.

Приготуйтеся до дивного, приголомшуючого видовища, - Гаррі Поттер доведе вам, що він більше, ніж чарівник, він герой! Щоб врятувати Хогвартс, Гаррі, Рон і Герміона повинні пустити в хід усі свої чарівні здібності та мужність у цій приголомшливій екранізації другої книжки Дж.К.Ролінг.

Автомобілі літають, дерева б'ються, а таємничий ельф з'являється, щоб попередити Гаррі Поттера, на самому початку другого року його дивної подорожі у світ чаклунства.

Цього року в Хогвартсі павуки розмовляють, листи лаються, а здатність Гаррі спілкуватися зі зміями налаштовує його ж друзів проти нього. Дуельні клуби, скажені бладжери - це рік пригод і небезпеки, адже кривавий напис на стіні наголошує: "Таємна кімната відчинена"

Гаррі Поттер і таємна кімната

У ролях: Деніэл Редкліфф/Daniel Radcliffe, Руперт Грінт/Rupert Grint, Емма Уотсон/Emma Watson, Кеннет Брана/Kenneth Branagh, Роббі Колтрейн/Robbie Coltrane, Річард Харріс/Richard Harris, Алан Рікман/Alan Rickman, Меггі Сміт/Maggie Smith, Фіона Шоу/Fiona Shaw, Херрі Меллінг/Harry Melling, Джеймс Фелпс/James Phelps, Олівер Фелпс/Oliver Phelps, Джулі Уолтерс/Julie Walters, Бонні Райт/Bonnie Wright, Марк Уільямс/Mark Williams, Кріс Ренкін/Chris Rankin, Том Фелтон/Tom Felton, Джейсон Айзекс/Jason Isaacs, Джошуа Хердман//Joshua Herdman, Джон Кліз/John Cleese

Приготуйтеся до дивного, приголомшуючого видовища, - Гаррі Поттер доведе вам, що він більше, ніж чарівник, він герой! Щоб врятувати Хогвартс, Гаррі, Рон і Герміона повинні пустити в хід усі свої чарівні здібності та мужність у цій приголомшливій екранізації другої книжки Дж.К.Ролінг.

Автомобілі літають, дерева б'ються, а таємничий ельф з'являється, щоб попередити Гаррі Поттера, на самому початку другого року його дивної подорожі у світ чаклунства.

Цього року в Хогвартсі павуки розмовляють, листи лаються, а здатність Гаррі спілкуватися зі зміями налаштовує його ж друзів проти нього. Дуельні клуби, скажені бладжери - це рік пригод і небезпеки, адже кривавий напис на стіні наголошує: "Таємна кімната відчинена"

Гаррі Поттер та філософський камінь

Гаррі Поттер та філософський камінь
Скачати фільм(goldenbank.kiev.ua)
У ролях: Дэниэл Рэдклифф/Daniel Radcliffe, Руперт Гринт/Rupert Grint, Эмма Уотсон/Emma Watson, Мэтт Льюис/Matthew Lewis, Ричард Хэррис/Richard Harris, Элан Рикмэн/Alan Rickman, Иэн Харт/Ian Hart, Робби Колтрэйн/Robbie Coltrane, Мэгги Смит/Maggie Smith, Джон Херт/John Hurt, Ричард Гриффитс/Richard Griffiths, Фиона Шоу/Fiona Shaw, Зои Уэнмэйкер/Zoe Wanamaker, Джон Клиз/John Cleese, Дэвид Брэдли/David Bradley, Джули Уолтерс/Julie Walters, Ричард Бреммер/ Richard Bremmer, Том Фелтон/Tom Felton, Джошуа Хердмэн/Joshua Herdman, Джэйми Уэйлетт/Jamie Waylett, Девон Мюррей/Devon Murray, Крис Рэнкин/Chris Rankin, Джеймс Фелпс/James Phelps, Оливер Фелпс/Oliver Phelps

Фільм, знятий по першій книзі із серії дитячих книг про Гаррі Поттера англійської письменниці Джоан Кетлін Ролінг (Joanne Kathleen Rowlіng ). Остання, сьома, книга з цієї серії ще не написана, і ніхто крім самої письменниці не знає, чим закінчаться пригоди Гаррі Поттера.
При бюджеті в 125 млн. $ збори в США за перший уік-енд склали 93,5 млн. $., а фільм зайняв 1-і місце в Тор10 тижня. Після третього уік-енда в прокаті збори фільму перевищили 220 млн. $

Одинадцятирічний Гаррі Поттер (Деніел Редкліфф), що утратив своїх батьків у раннім дитинстві живе в родині своєї тітки і навіть не підозрює, що він - дійсний чарівник. Він змушений терпіти їхнього погане ставлення до себе і жити під сходами. Але один раз прилітає сова з листом для нього, у якому хлопчика запрошують учитися в Хогвартсе - школі для юних чарівників, де учать чаклунству і магії. Виявляються батьки Гаррі були чарівниками, але них убив злий чаклун, що тепер намагається проникнути в Хогвартс, щоб украсти захований там філософський камінь. Незважаючи на протести свого злого сімейства, Гаррі відправляється в школу, де буде учитися чарівництву. Там він знайде нових цікавих друзів, що допоможуть йому довідатися правду про батьків і в результаті йому удасться розкрити секрет філософського каменю. Якщо ви готові до пригод, зустрінемося на платформі 9 3/4!


Деніель Редкліфф

Всім вам відомий актор – Ден Редкліфф народився 1989 року. Виріс Редкліфф в Фулхемі (для тих хто не знає, то це є західний район Лондона). Провів своє дитинство в приватній школі для хлопчиків, сумно:) йому було без дівчат. В той час він дуже мріяв стати актором. Але батьки.... уявляєте? Вони були проти того, щоб він став актором.Дену запропонували грати роль Олівера Твіста, але татко з мамкою йому заборонили(а уявіть як би вони не дозволили йому грати в Гаррі Поттері?). Батьки вважали, що акторська діяльність не постійна і не хотіли бачити сина розчарованим.
Проходив час... і от, Редкліф нарешті отримує першу свою роль у якійсь передачі, де він зіграв юного Коперфілда. І ось воно сталося!!!! Літо 2000 року круто змінило життя Дєна. Урааа, він пішов на проби фільму „ГП та ФК”. Саме цікаве те, що йому порадили однокласники вищезазначеної школи... сам він і не думав брати в цьому участь. Але саме його вибрав Кріс Коламбус серед 16 тисяч(багацько, чи не так?) претендентів. В цьому вирішальну роль зіграла плівка з записом вистави про Коперфілда. Тепер ми маємо нову зірку(яскраву дуже).
На знімальному майданчику Ден відчуває себе дуже добре, розкуто.... Саме за свою блискавичну гру він отримав гігантські гонорари. Уявіть собі.. за перший фільм 110 тисяч, а за другий 3 мільйона, за третій фільм мабуть не менше...
Після зйомок фільму ГП його запрошують на багато фільмів, хоча він каже, що не хоче бути актором, приділить більше часу навчанню(очевидно пращури його втрутилися). Як би там не було, але цього актора ми запам'ятаємо на все життя.

Дніел Алан Редкліфф народився в неділю 23 липня 1989року в сім*ї Марсії Грешем (Marcia Gresham) та Алана Редкліфа. Ріс у Фульхамі та провів своє дитинство, відвідуючи школу для хлопців, подумуючи про кар*єру актора. Ден намагався вмовити батьків дозволити йому зіграти Олівера Твіста в одноіменному фільмі, але потерпів фіаско. Лише у 1999 Ден отримує роль маленького Девіда Коперфільда. А потім, не дивлячись на заборони батьків знявся у фільмі "Кравець у панамі" (The tailor of panama), який вийшов у 2001 році. Але було літо 2000 року. Коламбус зустрів Дена у театрі, куди той прийшов з батьком. Тоді запропонував хлопцеві прийти на проби. Ден не вірив своєму щастю, адже тисячі хлопців пробувались на цю роль. За словами його батька Ден плакав від радощів, коли дізнався про свою нову роль.. Хоча якщо звернути увагу на те, що він у ванні мив голову, можна подумати, що йому в очі потрапиі шампунь. Роулінг була вражена хлопцевими манерами. Навіть для англічанина він був дуже вихованим і церемонним. Правда, вона навіть казала, що Ден їй як син. Але якби вона знала характер нового "синочка"! Денні знущався над всією знімальною групою. Моб Роббі Колтрейна (Гегрід) перепрограмували на турецьку саме ручки Денні - янголятка, а також цей персонаж приклеїв на штани Роббі записку "копни мене" бідний актор довго не розумів, чому всі з нього сміються, поки не втрутилася Емма (Грміона). Ден якось з*явився у гримерку весь у синцях. І змив "страшні рани" лише тоді, коли переконався, що скоро бідного гримера схопить інфаркт. Але все ж вес колектив каже, що Ден не такий вже й поганий. Він як ніхто викладається на зйомках і скоро залишить без роботи каскадера, що його заміняє. Тепер дещо про вподобання: Любить: батончики Mars і Колу. Танцювати в парі ( у 4 фільмі він знімався під водою, тож не мав часу на репетицію балу і його знімали тільки вище пояса, що сильно Дена розчарувало.) Ден дивиться футбол та Формулу-1, Любить дівчат східного типу ( смаглява шкіра, темні очі та темне, кучеряве волосся) З Еммою він не зустрічається, це жовта преса, хоча кажуть, він познайомився з однією фанаткою, правда, це не перевірені дані. Слухає музику "U2". Не любить: Рибу в буль якому вигляді, давати автографи (довге ім*я), Фанаток, що вимагають одружитися з ними ( є й такі), А також не переносить холоду. В Дена алергія на шоколадне молоко. Досить азартній, але терпіти не може програвати. Не має пристрасті до алкоголю, зате непомірно їсть гамбургери. Форму підтримує завдяки квідичу, і своєму тренеру. Насправді Денні порядком лінива особистість, що з задоволенням валяється на дивані. Він важко прокидається і лише почуття відповідальності перед фанами змушує його вставати і йти на зйомку. Ден любить коли його називають Денні, хоча останнім часом цей хлопчисько став відомий у всьому віті, як Гаррі Поттер, хлопчик, що вижив.

Емма Уотсон

Емма Шарлотта Дуерре Уотсон народилася 15 квітня 1990 року в Оксфорді, але перші п”ять років Емма провела у Франції, перед тим як знову повернулася до Англії. Її батьки - Жаклін та Кріс Уотсони- обоє юристи (не стоматологи), зараз вони розлучені. Емма була їх першою дитиною, вони назвали свою дитину на їм» я хорошої знайомої. Вже з трьох років вона хотіла грати в театрі, а в сім років вона завоювала свою першу акторську премію приз за читання віршів на шкільному змаганні читачів. В шкільному театрі вона зіграла злу чарівницю Моргану в музичній постанові „Юність Артура”, Ластівку у виставі „Ластівка та принц”, злу кухарку в „Алісі в країні чудес”, а також одну з головних ролей в „Маленькому принці”. Ще вона часто на Хеллоуін одягалася в костюм відьми! До речі, в магію вона ніколи не вірила. Але одного разу з ним все ж таки трапилося чудо – її запросили на проби фільму „ГП та ФК” . Вона не дуже вірила в успіх. Каже, що її життя зовсім не змінилося після зйомок фільму. Одягається Емма зі смаком, полюбляє пишні наряди та гарні зачіски. Нажаль у фільмі вона обмежена лише мантією.

Руперт Грінт
Руперт Майкл Грінт родився в сім"ї Джо та Найджел Грінтів(вони зараз розлучені) 24 серпня 1988року. Він був першою дитиною з 5 дітей в своїй сім"ї. Так же, як і Емма, він брав участь в шкільних виставах, де мав успіхи. Будучи великим фаном Гаррі Поттера, Руперт казав, що дуже схожий на Рона. Дійсно, Руперт полюбляє солодке, боїться павуків, у нього велика сім'я, не кажучи вже про колір волосся! Безумовно, на роль Рона він потрапив не випадково. Але про те, як він зробив заяву на кастинг все ж сказати варто. По-перше, одразу коли дізнався про кастинг Руп дав собі установу: щоб не сталося завоювати роль. І ось що він зробив. Руперт одягнувся в свого театрального вчителя(жінку!) і вигадав пісеньку в стилі реп, де він пояснив чому хоче роль. І це все спрацювало. Warner Brothers вирішила, що Руперт найкращим образом зіграє Рона, так і вийшло!
Але роль Рона- не єдина його роль. Вже після тріумфу Гаррі Поттера, Грінт знявся у фільмі "Thanderpants", де зіграв геніального в науці хлопчика.
Музикa: всі направлення, а особливо рєп.
Фільм: щось з Джимом Керрі
Види спорту: футбол, плавання
Шкільний предмет: Малювання, Хімія
Книга про Гаррі Поттера: "Келих вогню"
Персонаж з книги про Гаррі Поттера: Рон Уізлі
 

Украинская Баннерная Сеть
 

Украинская Баннерная Сеть

 
 
 
 
   
   
   
Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки,
без вказівки інформації, буде покараний до 3-х років
заточення у в'язниці Азкабан.
дизайн та кодування сайта: Артем Дейкун.
www.hpclub.com.ua© (2005-2007)