This version of the page http://www.pib.com.ua/service/cashing.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-03-01. The original page over time could change.
Промінвестбанк - Доставка готівки та інкасація грошової виручки
Промінвестбанк

Доставка готівки та інкасація грошової виручки

Промінвестбанк надає повний спектр банківських послуг, в тому числі - доставку готівки та інкасацію грошової виручки. Банк має високопрофесійний штат інкасаторів та водіїв-інкасаторів, який пройшов спеціальну підготовку і власний спеціальний броньований автотранспорт, що дає можливість забезпечити зберігання готівкових коштів та надання послуг в зручний для клієнта час.

Банк своїми силами і засобами в узгоджені з клієнтом дні і години проводить збирання грошової виручки і не пізніше наступного дня зараховує її на рахунок клієнта.

За послугу по збору грошової виручки клієнт виплачує банку суму комісійної винагороди відповідно до діючих затверджених тарифів. Розмір тарифу (від 0,1% до 1,0% від суми перевезеної грошової виручки) залежить від обсягу середньомісячної грошової виручки, кількості точок клієнта, що інкасуються, та віддаленості їх від маршрутів інкасації. За згодою сторін можливе використання фіксованої суми оплати послуг відповідно до калькуляції витрат.

Умови збирання грошової виручки, обов'язки та відповідальність сторін і строки надання послуги обумовлюються договором.