З метою впорядкування розмірів орендних ставок за використання нерухомого майна територіальної громади міста Хмельницький міський голова Сергій Мельник видав розпорядження про створення спеціальної робочої групи, яка займатиметься вивченням згаданого питання. До її складу увійшли керівники та фахівці управлінь і відділів міської ради, депутати міської ради, представники громадських та профспілкових організацій. Головою робочої визначено заступника міського голови Ірину Ковальчук, заступником голови робочої групи – Володимира Івашка, начальника управління комунального майна.
             Згідно із зазначеним розпорядженням новоствореній робочій групі до 22 березня 2007 року необхідно проаналізувати розміри орендних ставок та розробити проект рішення виконавчого комітету.
             У відповідності до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” управління комунального майна оприлюднить проект рішення виконавчого комітету щодо впорядкування розмірів орендних ставок за використання нерухомого майна в засобах масової інформації.