Понад 90 питань порядку денного розглянули члени виконавчого комітету на своєму черговому засіданні. Після детального обговорення прийнято низку важливих рішень різних сфер життєдіяльності міста.
                  З метою соціального захисту інвалідів, ветеранів війни і праці, малозабезпечених громадян міста виконком вирішив внести на розгляд сесії міської ради питання про затвердження Комплексної програми “Піклування в місті Хмельницькому на 2007-2011роки”. Програма передбачає координацію дій органів місцевого самоврядування, громадських, ветеранських організацій, релігійних конфесій, трудових колективів. Вона є документом, який визначає стратегію та організаційну основу створення органами місцевого самоврядування умов для всебічного розвитку системи соціального захисту, забезпечення всебічної підтримки найвразливіших верств населення.
                  Задля подальшого розвитку народної творчості, традиційної народної культури виконкомом прийнято рішення провести свято проводів Зими – зустрічі Весни у парку культури і відпочинку імені 500-річчя міста Хмельницького 18 лютого з 12 до 18 години.
                  Серед інших, прийнятих на засіданні виконкому, рішення про виділення Хмельницькому танцювальному центру “Фламінго” з цільового фонду міської ради коштів (2 тис.грн.) на проведення у місті Хмельницькому Чемпіонату Європи зі східного танцю. Вирішено також виділити з цільового фонду 3 тис.грн. Хмельницькій обласній організації фізкультурно-спортивного товариства “Україна” на організацію та нагородження переможців відкритого міського шахового турніру-меморіалу Анатолія Сургунта.
                  На виконання рішення попередньої сесії міської ради “Про утворення комунального підприємства “Футбольний клуб “Поділля-Хмельницький” виконком вирішив внести на розгляд наступної сесії Хмельницької міської ради пропозицію про затвердження Статуту КП “ФК “Поділля-Хмельницький”. Головною метою діяльності міського футбольного клубу Статут визначає розвиток та пропаганду фізичної культури і спорту, утримання, підготовку та участь команди у спортивних змаганнях, розвиток дитячо-юнацького та професійного футболу, сприяння формуванню здорового способу життя хмельничан. Як головне завдання футбольного клубу Статут визначає її підготовку для участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях з футболу.
                  Йшлося на засіданні й про затвердження актів приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади міста житлових будинків, й про надання дозволів на розміщення та експлуатацію нових об’єктів торгівлі. З обговорених питань прийнято відповідні рішення, деякі із запропонованих проектів направлені на доопрацювання.  А загалом йде активна підготовка до чергової сесії міської ради.