Номер 150 за 17.08.2006
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи вірите ви в те, що Янукович б'є своїх міністрів?
Так, для нього це звичний підхід.
Може. колись і бив, але не тепер.
Ні.
Як можна? Він підлеглим у кабінеті читає уривки з Достоєвського й А.Ахметової.
Важко сказати.
Можливо, іноді. Зрідка.
     

«Сочний» ярмарок Віктора Федоровича
Підсумки першого візиту нового-старого глави уряду до геополітичних друзів у Сочі: Азаров розбудовуватиме ЄЕП, а Янукович відтягуватиме «газовий кінець» до початку наступного року
Тарас ЗАКУСИЛО   

Новий-старий Прем'єр Віктор Янукович може бути задоволеним своїм першим зарубіжним візитом. У Сочі, де зібралися лідери держав ЄврАзЕС, які не виходять з-під російського впливу, український гість був сприйнятий на рівних. Сьогодні Янукович прилетить у Крим, і хоч учора до вечора плани його поїздки не розголошувалися, можна припускати — для зустрічі з Президентом Ющенком, адже була домовленість про таку розмову опісля сочинського візиту.


Полтавська галушка народила черкаського вареника
Ще в одному обласному центрі поставлять «монумент» ще однієї національної страви
Людмила НІКІТЕНКО   

Незабаром у жителів Черкас з'явиться один вареник на всіх. Вшанувати улюблену смакоту нашого народу, яким у всі віки був, є і буде дорогенький та пухкенький вареничок, вирішив генеральний директор Черкаського обласного підприємства «Черкаситурист» Микола Петренко. Пан Микола збирається поставити його величність вареника біля готелю «Росава» — це практично в самісінькому центрі. Він каже, що увічнити вареник вирішив після того, як побачив полтавську галушку. Саме той пам'ятник у Полтаві й надихнув Петренка на таку корисну iдею. Корисну — тому, що в готелі «Росава» зупиняється чимало гостей міста, котрі приїздять сюди на збори чи наради, тож згодом на пам'ять про Черкаси вони матимуть змогу сфотографуватися поруч з вареником й показати те фото в себе на батьківщині. А ще скуштувати в готелі справжні вареники, яких тут варитимуть більше п'яти видів — з картоплею, капустою, сиром, вишнями тощо.


Не все так добре в нашій казармі
Збройні сили змушені констатувати загальну недисциплінованість у війську
Олег СНІГУР   

Два останні вбивства солдатів-строковиків примусили армійське начальство задуматися, чи все вони роблять для того, аби хлопці поверталися додому. І поверталися здоровими. У вівторок із цього приводу відбулася закрита нарада в начальника Генштабу, а по обіді про її результати журналістам розповіли на спеціальному брифінгу. Начальник Військової служби правопорядку, генерал-майор Сергій Глєбов констатував: цьогоріч загинули вже 50 чоловіків, з них 19 — під час виконання службових обов'язків. Більша половина гине з власної необережності, легковажності, внаслідок шкідливих звичок, підкреслив п. Глєбов. Щодо нестатутних відносин загалом, то у минулому році за такими фактами порушили 125 кримінальних справ, а до 14 серпня цього року — лише 37.


Узвіз готується до реконструкції
Київський «монмартр» капітально відремонтують
Вікторія ДОЛГОВА   

Андріївський узвіз, прогулюючись яким можна з приємністю «вбити» не те що кілька годин, а навіть цілий день, незабаром можуть перекрити для відвідувачів. Річ у тім, що багато будинків, розташованих на цій культовій вулиці, перебувають в аварійному стані. І туристам, яких тут щодня безліч, часто доводиться «милуватися» не стільки архітектурою Узвозу, скільки затягнутими в монтажну сітку будинками i спотикатися об розбиту бруківку.


Відкладена розлука
Замість проводів ветерана Гусина збірна України організувала для своїх уболівальників найбільшу перемогу в історії: у першому матчі після «мундіалю» «синьо-жовті» розгромили Азербайджан — 6:0
Андрій ФОМЕНКО   

Єдиний контрольний поєдинок нашої національної команди напередодні старту у відборі на чемпіонат Європи спочатку не вважався особливо цікавим. Адже «екзаменатором», з дозволу сказати, виступала одна з найслабших команд континенту — збірна Азербайджану. На думку керманича «синьо-жовтих» Олега Блохіна, головним мотивом прийти на стадіон «Динамо» для українських уболівальників мало стати бажання вперше побачити на власні очі творців недавнього успіху на чемпіонаті світу (звісно, окрім Шевченка, бо він знову послався на «сімейні обставини» та зайнятість у клубі). Але столичний глядач укотре підтвердив свою перебірливість, заповнивши трибуни менш ніж наполовину. Як виявилося, дарма.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Економіка
Селяни і Ко
Столиця
Суспільство
Здоров'я
Культура
Стиль
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода на найближчі дні в Києві, Львові, Донецьку, Полтаві, Сумах, Сімферополі, Одесі, Рівному, Вінниці, Хмельниць-кому, Дніпропетров-ську, Кіровограді, Ужгороді, Запоріжжі, Харкові, Луцьку, Херсоні, Івано-Фран-ківську, Миколаєві, Житомирі, та інших містах України...
КУРСИ ВАЛЮТ

27 лютого, вт (НБУ)
1$ = 5,0500 грн.,
1Є = 6,6458 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,1929 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ
КОНКУРС МАЛЮНКУ: "Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну" (24.02.07)
  На нашому сайті можна подивитися усі роботи, які надійшли на конкурс «Дитячий малюнок і любов об'єднають Україну». У конкурсі беруть участь ті, хто передплатив "УМ" на цей рік. На квитанції повинен бути і поштовий штемпель. Знайомтеся з малюнками конкурсантів (за посиланнями).

Новий уряд - новий Президент - мають бути й нові анекдоти. Сподіваємося, вони з'являться в цьому розділі. Закликаємо "сторожових псів демократії" та інших небайдужих до роботи. (17.02.05)
 

У цьому розділі зібрано україномовні анекдоти про Януковича (пов'язані з минулими виборами). (01.10.04)