This version of the page http://www.nkrz.gov.ua/444372d0bbf10/45b0c136d1ea0/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-28. The original page over time could change.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку України - Повідомлення про оприлюднення Проекту Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з пересилання поштових переказів, простих та реєстрованих листів, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кілограмів

Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів  





Офіційне Інтернет-представництво
Пошук на сайті


Українська
Русский
English










Про КомісіюДіяльність КомісіїПрес-службаНормативна базаРеєстр радіоелектронних засобівРеєстр присвоєнь радіочастотРеєстр дозволів номерного ресурсуКаталог пропозицій взаємоз'єднанняОператори і провайдериПерелік засобів телекомунікаційОголошення








лінки

ДСТСЗІ СБ України
Міністерство транспорту та зв'язку України
Державний департамент з питань зв'язку та інформатизації

Оголошення


19.01.2007

Повідомлення про оприлюднення Проекту Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з пересилання поштових переказів, простих та реєстрованих листів, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кілограмів


„Рішенням НКРЗ від 12.01.2007 № 537 схвалено Проект нової редакції Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з пересилання поштових переказів, простих та реєстрованих листів, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кілограмів .
Цей регуляторний акт розроблено на виконання Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері регуляторної діяльності”, а також у зв’язку із змінами у законодавстві, що визначають діяльність у сфері надання послуг поштового зв’язку.
На даний час діють Ліцензійні умови, введені в дію спільним наказом Держпідприємництва і Держкомзв’язку від 29.10.2003 року №116/202, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України, які потребують внесення суттєвих змін.
Проект нової редакції Ліцензійних умов доповнено рядом норм. Зокрема, нормами, які визначають повноваження НКРЗ і більш чітко врегульовують порядок приймання документів НКРЗ, що подаються юридичними та фізичними особами для оформлення ліцензій та їх перелік.
Розширено інформацію щодо порядку надання відомостей з утворення ліцензіатом мережі поштового зв’язку та формування кадрового складу. Ця інформація сформована у окремих додатках, що спрощує процес підготовки документів юридичними та фізичними особами для подання заявки на оформлення ліцензії, а також їх приймання в НКРЗ.
Розділ 3 доповнено нормою щодо обов’язків оператора забезпечувати схоронність ПВ та грошових коштів, а також оформляти факти виявлення дефектів поштових відправлень відповідно до вимог законодавства. Зазначений розділ також доповнено нормою щодо дотримання законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмивання) доходів у разі надання послуг з пересилання поштових переказів.
Прийняття Проекту нової редакції Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з пересилання поштових переказів, простих та реєстрованих листів, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кілограмів також забезпечить формування належних правових умов для діяльності Державної інспекції зв’язку та, відповідно, сприятиме підвищенню ефективності державного нагляду в галузі зв’язку, що матиме позитивний вплив на розвиток галузі та конкуренції на ринку послуг зв’язку, а також забезпечення прав споживачів послуг зв’язку.
Пропозиції та зауваження до Проекту нової редакції Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з пересилання поштових переказів, простих та реєстрованих листів, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кілограмів просимо надсилати у термін до 20.03.2007 за адресою: Національна комісія з питань регулювання зв’язку України, вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001






[ Версія для друку ]

Анонси



Наступне засідання НКРЗ відбудеться 1 березня 2007 року

[ ... ]








Укрчастотнагляд








Державна інспекція зв'язку








Допомога бажаючим отримати ліцензію








Бюлетень НКРЗ








Documents in English








архів


з:
до:
дд мм рррр












Головна  |  Контакт  |  Мапа сайту  |  Обговорення проектів

© 2006. Права на всі матеріали, розміщені на сайті належать Національній комісії з питань регулювання зв'язку України

Передрук матеріалів сайту дозволяється за умови розміщення лінку на зазначені матеріали.