Початок | Пошук | Навігація | Основні контакти | Режим роботи | Свята | Візи | Пишіть нам | Вакансії | English
Посол США
Дипмісія США в Україні
Послуги громадянам США
Візові послуги
Преса та інформація
Центр інформаційних ресурсів
Програми допомоги
Програми академічного та професійного обміну
Регіональне відділення з питань викладання англійської мови
Культурні програми
Посольство США
вул. Ю.Коцюбинського 10
Київ 01901 Україна
380-44-490-4000

Візові послуги

Генеральний Консул: Лендон Тейлор

Ласкаво просимо до Консульського Відділу Посольства США! У Консульському Відділі працюють офіцери дипломатичної служби США а також громадяни України та США, які можуть надати допомогу стосовно широкого кола питань, які стосуються віз США.



Що таке віза? Віза надається Посольством або Консульством США. Віза надає право її власнику прибути в пункт перетину кордону США і звернутися по дозвіл на в’їзд. Віза не гарантує в’їзду до країни. Інспектор імміграційної служби в пункті перетину кордону визначає чи може власник візи в’їхати до Сполучених Штатів та термін перебування в США.
Кому потрібна віза?Громадянам України, як громадянам багатьох інших країн, для в’їзду до Сполучених Штатів необхідно мати візу, якщо вони не мають права брати участь у Програмі безвізового в’їзду (Visa Waiver Program).
Типи візНеімміграційні візи призначені для осіб, які постійно проживають поза межами Сполучених Штатів, і які планують тимчасово відвідати США - з метою туризму, у справах, для проходження лікування, з метою тимчасового працевлаштування або навчання.

Імміграційні візи призначені для осіб, які планують проживати у Сполучених Штатах невизначений термін або постійно. Після в’їзду до США, власник імміграційної візи розпочинає процес отримання Картки постійного мешканця (форма I-551), яку ще називають Грін-кард. Для отримання детальної інформації стосовно віз США, перегляньте веб-сайт www.unitedstatesvisas.gov - офіційне джерело інформації стосовно візової політики та візових процедур США.
Петиції на отримання статусу біженцяУсі петиції на отримання статусу біженця для громадян України обробляються Посольством США у Москві, Росія.
Диверсифікаційна візова лотереяЗгідно вимог Конгресу США, Диверсифікаційна візова програма щороку надає 50,000 віз для постійного проживання, що надаються шляхом випадкового відбору, особам, які відповідають строго визначеним критеріям і походять з країн з низьким рівнем імміграції до Сполучених Штатів. Натисніть тут, щоб більше дізнатися про Диверсифікаційну візову лотерею.
ОСТАННІ НОВИНИ

23 січня 2007  ГЕНЕРАЛЬНИЙ КОНСУЛ США ПРОВОДИТЬ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ТА ОГОЛОШУЄ ПРО СТВОРЕННЯ КОЛ-ЦЕНТРУ (CALL CENTER)

>>>Архів новин


Прямі зсилки
Політика обслуговування аплікантів
Наша місія
Контактна інформація
Запитай у Консула
Вимоги до безпеки
Прес-релізи
Розповсюдження консульської інформації
Неімміграційні візи
Запит на співбесіду
Часті питання
Імміграційні візи
Візи для наречиних
Візи K3/K4
I-130

Диверсифікаційна лотерея
Корисна інформація
Інформація про Green Card
Імміграція (USCIS)
USCIS Форми та Збори
Державний Департамент
Державний Департамент: Візи
USINFO
DHS
Програма US-VISIT
DHS-CBP
Transportation Security Administration
First Gov

МЗС України
Посольство України в США
Ukraine info
Вгору

Цей сайт створений та підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Посилання на інші Інтернет-сторінки не слід розглядати як схвалення поглядів, що там висловлюються. Маєте запитання чи коментарі? Будь-ласка, пишіть на електронну адресу webmaster@usemb.kiev.ua. Прочитайте наші Зауваги про дотримання приватності та інші Застереження.