This version of the page http://www.president.gov.ua/content/500.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-27. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
 
   
             
Рада національної безпеки і оборони України
Новини

НОВИНИ
ГРАФIК ПРЕЗИДЕНТА
ОФIЦIЙНI ДОКУМЕНТИ
ПУБЛІКАЦІЇ
ФОТОАЛЬБОМ
ПРОМОВИ
СТЕНОГРАМИ
ВIТАННЯ
РАДIОЗВЕРНЕННЯ
СЕРВIСИ:
ПОШУК ПО САЙТУ
РОЗСИЛКА
RSS
АРХIВ

Національний інститут стратегічних досліджень
До 75-х роковин Голодомору в Українi
Веб-портал органiв виконавчої влади України
Верховна Рада України

Рада національної безпеки і оборони України

Згідно із статтею 107 Конституції України, координаційним органом з питань національної безпеки і оборони при Президенті України є Рада національної безпеки і оборони України.

Рада національної безпеки і оборони координує і контролює діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.

Рада національної безпеки і оборони була заснована Указом Президента України від 30 серпня 1996 року «Про Раду національної безпеки і оборони України».

Головою Ради національної безпеки і оборони є Президент України, він же формує її персональний склад. До складу Ради національної безпеки і оборони за посадою входять прем’єр-міністр, міністр оборони, голова Служби безпеки, міністр внутрішніх справ і міністр закордонних справ. У засіданнях Ради національної безпеки і оборони України може брати участь голова Верховної Ради України.

Голова Ради національної безпеки і оборони України здійснює загальне керівництво роботою Ради і особисто головує на її засіданнях, а також здійснює інші повноваження, передбачені Законом України про Раду національної безпеки і оборони України.

Рішення Ради національної безпеки і оборони України вводяться в дію указами Президента України, а її компетенція і функції визначаються вище вказаним Законом. Згідно з цим законом членами Ради національної безпеки і оборони України можуть бути також керівники інших центральних органів виконавчої влади.

Для забезпечення організації роботи і виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України було засновано посаду Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Секретар Ради національної безпеки і оборони України призначається та звільняється з посади Президентом України і безпосередньо йому підпорядкований.

Поточне інформаційно-аналітичне і організаційне забезпечення діяльності Ради національної безпеки і оборони України здійснює її апарат, який підпорядкований Секретареві Ради національної безпеки і оборони України. Функції, структура і чисельність апарату Ради національної безпеки і оборони України визначаються Президентом України.

Докладніше про діяльність Ради національної безпеки і оборони України ви можете дізнатись в інтернеті на її офіційному сайті.

Версiя для друку
15 БЕРЕЗНЯ 2007
Офіційний візит до Королівства Данія
1 БЕРЕЗНЯ 2007
Офіційний візит до Грузії
27 ЛЮТОГО 2007
Робоча поїздка до Дніпропетровської області
26 ЛЮТОГО 2007
Зустріч з Прем’єр-міністром Словаччини
26 ЛЮТОГО 2007
Зустріч з Державним міністром Великої Британії у справах Європи

26 ЛЮТОГО 2007
Брифінг керівника Головної служби соціально-економічного розвитку Олександра Шлапака
23 ЛЮТОГО 2007
Брифінг в. о. міністра закордонних справ Володимира Огризка та першого заступника Голови СБУ Валентина Наливайченка
22 ЛЮТОГО 2007
Участь у телевізійному проекті «Президент України: кримські акценти»


Апарат РНБО спільно з вітчизняними неурядовими та громадськими організаціями започатковує проект «Безпека ХХІ століття: суспільство і влада»
Відбулося п’яте засідання Спільної робочої групи Україна-НАТО високого рівня з питань воєнної реформи
Президенту направлено проект Стратегії національної безпеки
Анатолій Кінах прийняв рішення про перехід на роботу до Верховної Ради України
ПОВНА СТРIЧКА НОВИН