This version of the page http://m1.tv/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-24. The original page over time could change.
M1 :: Main
24/02/07

зараз в ефірі>>Хіти Non-Stop
укр. руc.
  Нові кліпи>>М1   Новини>>
Контрабанда com.ua
Досить
Comp Music/EMI

в гарячій ротації

Gwen Stefani
The Sweet Escape
Ukrainian Records/Universal

в гарячій ротації

Мері
Бандити

в гарячій ротації

4 Короля feat. Kelly Joyce
Delicate
& Artists

в гарячій ротації

Кейт Вінслет упреше зніметься у фільмі свого чоловіка
Сем Мендес поставить фільм про циркову легенду початку минулого сторіччя. У біографічної стрічці приборкувачку тигрів зіграє Кейт Вінслет.
Арктік Манкіс мають намір залишити сцену
Алекс Тернер, соліст гурту Арктік Манкіс, заявив, що у разі успіху нового альбому, він та решта музикантів шефілдського колективу готові назавжди піти з шоу-бізнесу.
Джуд Лоу стане кавалером ордену мистецтв і літератури
Престижну французьку відзнаку Джуду Лоу вручать за особистий внесок у розвиток кінематографа.
Ніколь Кідман і Наомі Уоттс мають намір посваритися
Давні подруги Ніколь Кідман і Наомі Уоттс зустрінуться на одному знімальному майданчику. Отже, їх можна буде побачити в новому психологічному трилері "Потреба".
далі>>   інші новини>>  
  Анонси

“Міністерство прем'єр” надає глядачам М1 привілей першими оцінити нові кліпи найкращих світових і вітчизняних артистів. Крім прем'єр, глядачі можуть брати участь в «Міністерському хіт-параді», у якому кліпи змагаються протягом тижня за допомогою смс-голосування.

Головний хіт-парад М1. За рейтинговими показниками встановлюються найпопулярніші кліпи М1, що розташовуються - залежно від уподобань глядачів - на місця від 20-го до 1-го. “М2О” з Кульбабою - це двадцять кращих музичних відео щодня.

Якщо ти маєш свого кумира, то, напевно, не хочеш розлучатися з його музикою та готовий відстоювати його першість. Програма Фан-chart надає можливість завантажити в мобільний телефон свою улюблену композицію та довести відданість її виконавцю.
8-хвилинного блоку eMOneNews від Кароліни Ашіон тобі замало? Хочеш знати більше курйозних пліток про найрейтинговіших людей у світі? Дивись щодня з понеділка по п’ятницю, о 21:30 підсумковий випуск шоу-бізних новин – eMOneNews King.size.

Телеканал М1, разом із NIVEA for men проводять спільний “Хіт-Контроль” якості музичної продукції світової шоу-індустрії. Контроль за ефірним простором здійснюється упродовж тридцяти хвилин два рази на тиждень – в суботу о 10:00 та в понеділок о 22:00.

Щодня, по буднях, ви маєте можливість бути свідками всього того, що відбувається в будинку сімейства Сімпсонів. А подивитися, повірте, є на що! Америка спостерігала за ними п’ятнадцять років. З понеділка по п’ятницю о 7.30 та 21.00. Тільки на М1!

Чим тебе лякали батьки в дитинстві? Зізнавайся, сміливою дитиною ти був, або вірив у всі ці байки про Бабая і Бармалея і тремтів уночі після «веселеньких» казочок, які читали тобі батьки? А може ти сам лякав своїх батьків? Хочеш поговорити про це? Час настав – телефонуй!
 Новини М1>>  Україна>>  Супутник>>  Кабельні мережі>>  Контакти>>
tvій Бумбокс на М1
Вони - грають хіп-хоп, але сміються з ганста-репу. Поважають колег, але не мають авторитетів. Про себе та про музику твій "Бумбокс" у п'ятницю, о 15:00, на М1.
Для листів
04107, Київ 107, а/с 88
тел. +380 44 205 4480
факс +380 44 205 4482

Для загальних питань


Для резюме:

                        детальніше>>

©ТелеОдин, 2004  www.m1stereo.tv