This version of the page http://205store.com.ua/club/bands.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-24. The original page over time could change.
STORE 205 :: club Store & few more :: Наша Музыка ::
    Склад  |  "ФАБRИКА"    
 
Сделать домашней | Добавить в избранное | Рассылка
Главная
Новости
Афиша
  - Календарь
  - Концерты & Вечеринки
Наша Музыка
  - Группы
Наше Кино
  - Рецензии
Спорт
  - Спортивные события
Архив
  - Концерты & Вечеринки
  - Фотогалерея
Банкеты
Контакты
Форум 205
Гостевая книга
Вакансии
Наши Партнеры
О клубе
  "Помаранч"

    ПОМАРАНЧ з’явилися - вільними від політики - задовго до „помаранчевої революції”, і залишаються після неї - вільними від політики - та вірними собі і, перш за все, музиці.
    Помаранч – це один з небагатьох гуртів, які довели (і не тільки собі), що і серед асфальтних джунглів “розніженого” Києва можуть вирости молоді, експресивні музиканти, музика яких починає цікавити все більше коло людей. Отримавши перше місце у номінації Рок-музика на всеукраїнському фестивалі “Перлини сезону 2003” група Помаранч зламала традиційне уявлення про другосортність столичних команд. Пряма трансляція на всю Україну яскравого гала-концерту “Перлини сезону 2003” на якому Помаранч виступали як переможці, та пізніші прямі ефіри гурту на студії музичного каналу М1, показали що ці досить молоді люди (середній вік 22 рік) доволі впевнено почуваються перед багатомільйонною телеаудиторією. Пісня “Очі”, що здобула Помаранчам “перлину” протягом декількох тижнів протрималась в трійці кращих в інтернет хіт-параді FDR. А інша пісня “100” з їх однойменного дебютного синглу вийшла на CD “Танки-запорожці”, на якій представлені пісні кращих з кращих лауреатів фестивалю за всю історію його існування.
    Свою, неабияку зацікавленість у гурті проявили і друковані видання: “Молоко”, “Афіша”, “Cool експрес” (Львів), “Вечірній Київ”. Це лише вибірковий перелік глянцевих та паперових сторінок на яких можна було прочитати про гурт Помаранч.
    Проте все вищезазначене не є чиїмось подарунком чи надбанням зелених американських президентів. Творчий шлях групи складає, не більше, не менше – 6 років.
    Ще у січні 1999 р. троє амбіційних підлітків:
    Тимощук Микола – вокал, гітара
    Поляков Олександр – бас, бек-вокал
    Гуменний Максим барабани, перкусія почали втілювати у життя свою мрію – стати професійними музикантами. Досить важливу роль у становленні та професійному успіху гурту Помаранч відіграв Павло Гудімов, гітарист гурту “Океан Ельзи”.
    За весь цей період гурт здобув немалий концертний досвід – більше 50 виступів на відкритих та клубних майданчиках. Деякі з них: в Києві – “44”, “Бабуїн”, “Мода-Бар”, “Купідон”, “Барви”, “Докер Паб”, „Пивна бочка” “Кіноклуб” та інші; у Львові – арт-клуб “Лялька”; в Одесі – клуби “Побєда”, „Контрабас”. А також відкриті майданчики в Києві, Запоріжжі, Євпаторії, Ірпіні; фестивалі “Червона рута”, ”Перлини сезону”, “Ми за рок”, “Рокотека”, “Ірпінські джерела” – все це далеко не повний перелік 6-річної концертної діяльності гурту. На теперішній момент гурт підтримує свій звичний напружений репетиційний та концертний графік. Улітку 2004 розпочався запис дебютного альбому. Щодо продюсування альбому, Помаранчі ще не визначились, тому гурт з великим бажанням розглядатиме всі пропозиції щодо співпраці.


Список выступлений:  
Дата:   Концерт:
20.05.2005   "Помаранч"
Тел.: (044) 269-32-49   club@205store.com.ua
© 205store.com.ua, 2004. All rights reserved.