This version of the page http://www.k1.tv/cinema/inshe_kino/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-22. The original page over time could change.
Інше кіно / Телеканал К1
Кінопоказ
Інше кіно
Понеділок – четвер о 22:10
Фільми для знавця кіно, фільми, які не побачиш на інших телеканалах. Сучасний арт-хаус і фестивальне кіно, шедеври визнаних класиків кіномистецтва і дебютні роботи молодих режисерів — все те, що ніколи не назвуть мейнстрімом.
«Водка лимон». (Франція, Італія, Швейцарія, 2003). Режисер Хінер Салєєм. Приз «Святого Марка» на Венеціанському кінобієнале.
«Кінопроба». (Audition, 1999, Японія). Режисер Такасі Мііке. Приз Фіпрессі  міжнародного кіно-фестивалю в Роттердамі, 2000 р.
«Порожній дім». (3-Iron, 2004, Корея). Режисер Кім Кі-Дук. Приз Фіпрессі МКФ у Венеції,  2004 р.
«Реконструкція». (Reconstruction, Дания, 2003) Режисер Кристофер Бое. «Золота камера» у Каннах, 2004 р.
«Ной — бiла ворона». (Noi Albinoi, Ісландія, 2003) Режисер: Дагур Карі. Приз за кращий скандинавський фільм МКФ в Гетеборге.
обговорити у форумі


Скоро


Четвер, 22 лютого 2007, 21:40
х/ф «За пригорщу доларів»
Країна: Італія-Германія-Іспанія
Рік: 1964       
Режисер: Серджо Леоні
У ролях: Клінт Іствуд, Жан Марія Волонте, Маріо Брега
У глухе містечко, що знаходиться на мексиканському кордоні, приїздить серйозний чоловік без певного місця проживання. У ході проведеного серед місцевого населення опитування він дізнається, що містом керують два організованих злочинних угруповання: сім’я Бакстерів і «відморожені» брати Рохо. Обидві родини займаються незаконним бізнесом, при цьому ненавидячи одне одного.


Понеділок, 26 лютого 2007, 21:50
х/ф «Американська рапсодія»
Країна: США – Угорщина
Рік: 2001                 
Режисер: Єва Гардос
У ролях: Настасья Кінскі, Скарлет Йохансон, Тоні Голдвін
Рятуючись від репресій угорської влади в розпал «холодної війни», молода пара – Маргіт і Петер – змушені тікати до США, залишивши на батьківщині свою маленьку доньку Сюзанну. Через кілька років родину чекає драматичне возз’єднання. Сюзанна приїздить до Америки – країни, яку вона не знає, та до батьків, яких не пам’ятає...


Вівторок, 27 лютого 2007, 17:10
Х/ф «Ключ без права передачі»
Країна: СРСР
Рік: 1976
Жанр: Драма
Режисер: Динара Асанова
У ролях: Олена Проклова, Олексій Петренко, Лідія Федосєєва-Шукшина, Зиновій Гердт
Кирило Сергійович, армійський офіцер у відставці, стає директором школи. Звиклий до строгості і режиму, зіштовхується із суєтою шкільного життя. Нелегко порозумітися з дітьми та вчителями, особливо з улюбленицею школярів – Мариною Максимовою, викладачем літератури.


Вівторок, 27 лютого 2007, 21:50
х/ф «Мадемуазель Ельзе»
Країна: Франція
Рік: 2001
Жанр: Драма
Режисер: П’єр Бутрон
У ролях: Жюлі Деларм, Франсуа Мартуре, Беатрис Аженен
Щоб врятувати свого батька від неминучого банкрутства, Ельза просить велику суму грошей у пана Фон Дорсдея, давнього друга сім’ї. Той погоджується за умови, що побачить Ельзу оголеною…


Версія для друку