This version of the page http://hip.org.ua/2006/11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-22. The original page over time could change.
2006 Листопад » Hip
Головна Про мене Архів Контакти Мої кнопки Сервіси
Листопад
30
2006
Категорія:
Персональне
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Старі сайти

Нарешті закрив всі мої старі сайти на бесплатних html хостінгах. На яких я почав вебмастерувати вже майже рік тому. Сайт який я закрив був першим прототипом сайту написаного мною на хтмл мові. Постиравши всі файли я вирішив поставити там самопереходящі сторінки які зразу ж вас будуть перекидати на мій блог.

За цей рік мене відвідало 400 людей.

Отож починаємо нову еру в розробці сайтів.

Ось вам декілька старих url’ів:

hipweb.50g.com
www.webalice.it/hip.italy_mail/
hip21.by.ru
hip219.narod.ru
hipweb.bip.ru




Постійний лінк на статтю:
Листопад
30
2006
Категорія:
Інтернет
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Google Spreadsheets

Компанія Google обновила свою онлайнову електронну таблицю Spreadsheets, додавши декілька додаткових функцій.

Сервіс Google Spreadsheets був представлений в червні цього року. Інтерфейс служби побудований на основі технології AJAX, що дозволяє виконувати багато дій без перезавантаження сторінки. Google Spreadsheets підтримує базові функції роботи з електронними таблицями і дозволяє відкривати файли Excel і CSV. Крім того, передбачені засоби колективної роботи.

По функціональності Google Spreadsheets поки не може конкурувати з Microsoft Excel. Втім, орієнтований сервіс не для роботи з складними документами, а для створення простих таблиць, редагувати які можуть відразу декілька користувачів, підключених до інтернету. До речі, Google Spreadsheets також входить до складу онлайнового офісного пакету Google Docs & Spreadsheets, представленого в жовтні цього року.

Вдосконалена версія Google Spreadsheets, як повідомляє в офіційному блозі Google один з розробників компанії, отримала два ключові нововведення. По-перше, користувачі тепер можуть робити відкіт до попередніх версій електронної таблиці, що зазнала ті або інші зміни. А, по-друге, з’явилася функція публікації, що дозволяє розміщувати посилання на таблицю на інших веб-сторінках, в блогах, форумах і так далі.

Доступ до онлайнової електронної таблиці Google надається безкоштовно, знайти додаткову інформацію про сервіс можна тут.




Постійний лінк на статтю:
Листопад
29
2006
Категорія:
Гумор
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Анекдоти дня

Як все якісні перекладені анекдоти:

- Підемо сьогодні в бар?
- Ні. Я не хочу, йди один.
- Я один не можу :(
- Чому?
- У мене грошей немає…

Сидять в кафе 3 молодих чоловіка, а поряд з ними обідає вчителька української мови. І ось вона чує таку розмову: — Це слово пишеться так: хрукт.
— Hі, воно пишеться по-іншому: фрууухт.
— Ви обидва неправі, воно пишеться от так: хрухт. Вчительці набридає таке знущання з української мови, вона встає і підходить до юнаків:
— Панове, ви всі не маєте рації. Це слово, про яке ви говорите, пишеться так: фрукт.
Вона пішла, юнаки оглянулися, один з них говорить:
— Яка розумна. вона, швидше за все, має рацію.
— Та ти що? Звідки вона може знати, як пукає слон?

У реанімацію привозять пораненого з ножем, що стирчить між лопатками.
Лікар питає:
- Боляче?
- Тільки коли сміюся, доктор!




Постійний лінк на статтю:
Листопад
29
2006
Категорія:
Нові технології
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Можливий кінець для p2p і VoIp

Компанія Nokia анонсувала вихід платформи, що дозволяє операторам блокувати з’єднання, створені певними типами сервісів, — наприклад, файловий обмін P2P або IP-телефонію, — а також управляти ними, аналізувати і задавати пріоритети.

Дане рішення є доповненням до Nokia Flexi Intelligent Service Node і з’явиться в комерційній експлуатації в першій половині наступного року. Представники Nokia вважають, що новинка допоможе операторам оптимізувати свої мережі в умовах постійного навантаження, що підвищується, на них і зростанням трафіку.

Демонстрація роботи Nokia Peer-to-peer Traffic Control відбудеться сьогодні або завтра на виставці Nokia World в Амстердамі.




Постійний лінк на статтю:
Листопад
28
2006
Категорія:
Персональне
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Одне питання для спеців…

От скажіть мені дурному чим відрізнаються Hosting продавці від Hosting Resseller’ів?

Я от походив по деяких найвідоміших сайтах хостерів та хостер ресселлерів і замітив що ресселлери дають хостінг дешевше та з більшими можливостями. Але чи не є це мишоловкою….?




Постійний лінк на статтю:
Листопад
28
2006
Категорія:
Нові технології
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Людина замість проводів

Днями корпорація Sony отримала патент, в якому описані принципи передачі даних за допомогою тіла людини. Технологію передбачається використовувати для бездротового з’єднання аудіоплеєра і навушників, пише Газета.Ру.

Людське тіло розробники збираються використовувати як конденсатор, який зберігає невеликий електростатичний заряд (так інформація передається навушникам від плеєра, закріпленого, наприклад, на руці).

Для передачі даних із швидкістю 48 Кбайт/сек вистачить і струму в декілька мільйонних ампера.




Постійний лінк на статтю:
Листопад
28
2006
Категорія:
Ігри
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Таємничий проект для PS3

Редактори IGN недавно виявили в своїх поштових скриньках якийсь таємничий відео-ролик, що дає зрозуміти, що літом 2007 року нас чекає зустріч з новим інтригуючим проектом. Журналісти вже зробили припущення, що це буде гра про прибульців, яких власне і демонструють в коротенькому ролику. Також є припущення, що проект вийде на PS3. Незабаром нас повинні здивувати офіційним анонсом. Співробітники IGN практично упевнені, що це буде сіквел Area 51 від Midway – дуже схожий художній стиль. Ми поки не робитимемо ніяких припущень і почекаємо подробиць.

В продовжені відео!
(more…)




Постійний лінк на статтю:
Листопад
27
2006
Категорія:
Інтернет
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Розробник gaia припинив роботу

Ця стаття є продовженням попередньої.

Gaia – open-source програма, що працювала на основі даних сервісу Google Earth, припинила своє існування. Розробник програми опублікував на сайті проекту лист від представника Google, отриманий 25 листопада, в якому вказано на неприпустимість використання можливостей сервісу Google Earth в сторонніх застосуваннях.

Річ у тому, що Google використовує дані сторонніх компаній, які надаються на певних умовах, що не допускають використання цих даних в інших розробках. Таким чином, наголошується в листі, проект gaia може в перспективі поставити під загрозу існування Google Earth.

Розробник проекту видалив всі файли програми з свого сайту і просить користувачів видалити його програму з своїх комп’ютерів.

Увага до gaia з боку представників компанії Google обумовлена простою річчю: річ у тому, що минулого тижня повідомлення про цю програму з’явилося на блозі Google Operating System (ніяк не пов’язаного з Google). Судячи з усього, цей блог знаходиться під пильною увагою компанії.

Повідомляє habrahabr.ru




Постійний лінк на статтю:
Листопад
27
2006
Категорія:
Інтернет
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Програміст «зламав» Google Earth

Програміст «Сережкин» спробував створити відкриту і розширювану альтернативу онлайновому сервісу Google Earth і представив на суд критиків проект gaia.

Продукт, перші згадки про який датовані травнем цього року, працює з операційними системами Linux *BSD і MACOSX, а ось Windows, повідомляє автор, поки підтримується не повністю. Новітня версія gaia, випущена на початку місяця, може похвалитися сумісністю з GPS і покращуваною навігацією, а також можливістю відображення земної кулі в тривимірному режимі.

У Google Earth, до речі, вже є одна відкрита альтернатива — NASA World Wind, яка по іронії працює тільки під Windows.

Повідомляє habrahabr.ru




Постійний лінк на статтю:
Листопад
27
2006
Категорія:
Нові технології
Post Meta :
del.icio.us
Trackback
Фід коментарів
Папір ємкістю 450 Гб?

Згідно повідомленням видання Arab News, студент одного з арабських учбових закладів, Сайнул Абідін (Sainul Abideen), розробив метод використання паперу для зберігання інформації, що за об’ємом перевершує ємкість Blu-ray або HD DVD дисків. Винахідник стверджує, що технологія, названа їм Rainbow, дозволяє на листі паперу зберегти до 450 Гб інформації. Для досягнення такого результату Абідін відмовився від традиційної двійкової системи, застосувавши замість неї багатозначну символьну систему, в якій використовуються різні геометричні фігури різних кольорів. Хоча був представлений робочий прототип Rainbow, включаючи ПО для роботи з цими піктограмами, практичне впровадження технології ще зажадає значної роботи, зокрема створення спеціалізованих сканерів і принтерів.

Кореспондент Arab News, присутній на презентації, повідомив про те, що там був представлений паперовий фрагмент площею близько 26 кв. см., на якому за допомогою Rainbow було закодовано зміст 450 сторінок друкарського тексту. На перший погляд ця технологія нагадує деякі алгоритми роботи архіваторів, які замінюють фрагменти інформації, що повторюються, набором символів меншого об’єму. Як одна з найбільших переваг Rainbow в порівнянні з технологіями зберігання інформації на оптичних дисках є істотно менша вартість виготовлення носія. Як повідомляється, поки що жодна з компаній не виразила інтерес до використання винаходу, але Абідін залишається упевненим в перспективності свого дітища і зараз працює над створенням Rainbow-сканера, достатньо портативного для використання в ноутбуку.

Повідомляє 3dnews.ru




Постійний лінк на статтю:
Сторінок (6): [1] 2 3 4 » ... Остання »
All rights reserved. Copyright © 2006-2007 Hip is proudly powered by WordPress and ScaryLittleMonkey.


Украинская Баннерная Сеть