This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/careers (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-20. The original page over time could change.
Вакансії :: Winner Automotive
 

 Наше опитування

Яким авто ви надаєте перевагу ?








Вакансії

Ми раді вітати Вас на сайті “Віннер Автомотів”!

Наше завдання - надавати виключно якісний продукт та надзвичайний рівень обслуговування кожного дня та кожному, хто довіряє та поважає нас.

Головна ціль “Віннер Автомотів” та наших співробітників особисто – це стати лідером серед дилерів автомобільного бізнесу. Ми - на шляху досягнення цього завдяки відданій та тяжкій праці і прихильності кожного співробітника Компанії.

Керівництво компанії "Віннер Автомотів" високо цінує своїх спiвробiтникiв, віддаючи належне соціальному захисту персоналу, професійному росту та заохоченню людей через органiзацiю семiнарiв та тренiнгiв, а також проведення конкурсів на визначення кращих менеджерів по різних напрямках роботи.

Особлива увага приділяється формуванню згуртованого колективу, тому доброю традицією стала органiзацiя святкових заходів з приводу днів народження працiвникiв, національних свят та корпоративних ювілеїв.

Для інформування персоналу про розвиток та досягнення компанiї виходить внутрiшня корпоративна газета . Для співробітників щоденно працює чудовий сучасний фітнес зал та створені  максимально зручні умови для роботи – просторий офіс і сучасна офісна техніка.

В компанії “Віннер Автомотів” ми прагнемо визнавати внесок всіх співробітників.

Вакансії

ТОВ “Віннер Автомотів” є роботодавцем, що надає персоналу рівні можливості при прийомі на роботу.

Найм на роботу та переведення з посади на посаду в Компанії здійснюється лише на основі та за результатами професійного конкурсного відбору.

Кандидати та співробітники Компанії не дискримінуються в працевлаштуванні на жодній з підстав, що не пов’язані з критеріями праці: раса, соціальна приналежність, сексуальна орієнтація, політичні переконання, національність, релігія, вік, стать, походження та інвалідність.

Загальнi вимоги до кандидатiв:

  • закiнчена вища освiта
  • досвiд роботи за спецiальнiстю щонайменше 2 роки
  • знання англiйської мови
  • володiння українською мовою
  • енергiйнiсть, цiлеспрямованiсть
  • вмiння працювати як самостiйно, так i в командi
  • високий рiвень етики

Компанiя пропонує:

  • цiкаву роботу у великiй та вiдомiй стабiльнiй компанiї, яка з успiхом веде бiзнес в Українi
  • прекрасну робочу атмосферу
  • реальнi можливостi для розвитку та кар'єрного зростання
  • привабливий компенсацiйний пакет

Надiшлiть, будь ласка, своє резюме на електронну адресу:  cv@winnerauto.ua
Обов'язково вкажiть у "subject line" назву вакансiї, на яку Ви подаєте резюме.

Бажаємо успiхiв!

Ми будемо раді бачити Вас частиною нашої прогресивної команди. Ми віримо в те, що Ви можете зробити свій внесок до виконання наших цілей та успіху і розділити нашу прихильність до Компанії.