UKRAINEWSTAND
Home - NEWS - Weather - Biz - Sports - Press - Calendar - Classifieds

  УКРАІНОВИНИ
Home - НОВИНИ - Погода - Ділове - Спорт - Прес - Календар - Оголошення
ADVERTISEMENT
Tickets to Ukraine - book and buy on-line

| Головна сторінка | INDEX 9-10 ГРУДНЯ 2000 року |

Бекерові набридла чорна дружина

НІМЕЧЧИНА

Ірина ПОЛІЩАК

Здається, вся Німеччина радісно сприйняла інформацію у пресі про те, що символ німецького тенісу Борис Бекер нарешті вирішив розлучитися з темношкірою дружиною Барбарою. Варто нагадати, що консервативні німці довго не хотіли погоджуватися з тим фактом, що їхній улюбленець одружився з темношкірою жінкою. На деякий час Борис навіть був змушений виїхати з Німеччини, оскільки його там “діставали” тамтешні радикали, котрі вимагали від нього “отямитись і передумати”. Тоді це не дало жодних результатів, але тепер, здається, Борис вирішив-таки розлучитися. Причиною такого рішення стали неподоланні розбіжності в поглядах на пріоритети сімейного життя.

Борис Бекер – зірка світового тенісу. У Німеччині “Бум-Бум”, як іще інколи називають Бекера, став національним героєм. Він залишив тенісний корт, але не телеекрани телевізорів. Усі телеканали з радістю запрошують Бориса на різні передачі. Зрозуміло, що після останнього рішення Бекера його рейтинг зріс іще більше, й уся Німеччина, покидавши нагальні справи, взялася спостерігати за Борисом. До речі, нещодавно Борис отримав запрошення на офіційний прийом у Нью-Йорку, і не від кого-небудь, а від самого президента (ще) США Біла Клінтона. Та Бекер із Барбарою в таку хвилину відмовили президентові, що викликало обурення американського лідера. Скандал та й годі: ніхто ще так нахабно не відмовляв Клінтонові!

Друг сімейства Бекерів, колишній легкоатлет, а нині спортивний коментатор Карло Тренгардт шокований:

— Ще кілька тижнів тому я розмовляв із Борисом, і він сказав, що у нього все прекрасно складається в житті, що сім’я для нього – найголовніше в житті. Чому так сталося, для мене загадка.

Варто нагадати, що у сімейства Бекерів двоє синів – Ной-Габріель і Еліас-Бальтазар. І саме їхня доля найбільше цікавить бульварні німецькі газети. Одні пишуть, що до дітей просто приставлять няньок, і хлопці так і ростимуть, – інші кажуть, що сімейство просто поділиться синами. Один дістанеться Барбарі, а інший – Борисові. Проте всі впевнені в одному: майбутнє на двох синів Бекера чекає гарне. Адже лише маєток Бориса коштує 100 мільйонів німецьких марок. Багато видань також говорить про те, що причиною розлучення могла стати якась третя особа. Та наразі нічого не зрозуміло, адже сьогодні ні Барбари, ні Бориса немає в Німеччині: Барбара зі синами зараз перебуває у Флориді, а Борис – у французькій Ніцца, де знімає рекламний ролик. Тим часом більшість мюнхенських сусідів Бориса каже, що нічого страшного не сталось. У всіх буває... Іншої думки провідні психологи, котрі зробили свої висновки з приводу розлучення Бекерів. Так-от, головна причина – нудне життя. Просто у Бориса вже не залишилося стимулів у житті, він хотів стати тенісною зіркою – і став, він хотів стати мультимільйонером – і став, хотів мати сім’ю та дітей – мав, а що далі? Те ж саме – і Барбара: їй теж набридло сидіти з дітьми, і вона планує стати співачкою.

Між іншим, саме сьогодні Борис повернеться до Німеччини, де відразу має взяти участь у церемонії вручення премії “Бембі” своєму найкращому другові, легендарному футболісту, президентові мюнхенської “Баварії” Францу Бекенбауерові. До речі, Франц – теж не ангел. У його 55 років у нього, виявляється, є ще маленька дитина від секретарки. Тож журналістам буде про що поговорити з обома зірками.

POSTUP - ПОСТУП
№202 (646),
9-10 ГРУДНЯ 2000 року

ПЕРША СТОРІНКА
·Цитата "Поступу"
·Чорновола вбили?
·Сутінки Росії

ПОГЛЯД
·Темні, як ніч, дні білої тростини
·Хто, хто Миколая любить?
·Державник на колінах

ПОСТУП У ЛЬВОВІ
·Львівські міліціонери відбулися малою кров"ю
·Матвієнко обіцяє черговий скандал у вищих ешелонах влади
·Чоловікові, який потрапив під потяг, пощастило вижити
·КІЛЬКА СЛІВ
·Кінах запропонував Львову нову національну ідею
·Науковці підрахували, що 43% доходів українці тримають у тіні
·Храм св.Климентія - молитвою проти "Укртелекому"

ПОСТУП З КРАЮ
·Кучма звернувся по допомогу до Путіна
·Троє зустрілися з офіцером СБУ
·Нафтовий шлях через Україну

ПОСТУП У СВІТ
·Грузія виходить із СНД
·Арабський замах на німецьких євреїв
·Колишні "військові повії" вимагають компенсації
·Сутінки Росії
·СВІТООГЛЯД

ЗДОРОВИЙ ПОСТУП
·Приваблива зовнішність - це половина успіху...
·"Гепатит Б" у перукарні
·Чому болить голова?

ПОСТУП НАУКИ
·Кури - рятівники
·Озонова дірка зникне через 50 років
·На Марсі знайшли озера
·Мутанти в лабораторіях

КНИЖКОВИЙ ПОСТУП
·КНИГАРНЯ
·Росія може розпастися на сорок держав
·"Поступ" у "Четвер", або Дещо про феномен двох феноменів

АРТ-ПОСТУП У СВІТ
·Сучасне японське мистецтво мандрує на Захід
·Фігаро на платформі метро
·Виставка сміття
·І корабель приплив...
·У Нью-Йорку побудують ще один музей Гугенхайма

ПОСТУП МУЗИКИ
·МУЗ-ON
·Мадонна одружується?...
·Занадто розумно для радіо
·МУЗ-ON
·Музика, кіно та країни третього світу

СПОРТ-ПОСТУП
·Андрій Шевченко - найкращий футболіст України
·Бекерові набридла чорна дружина
·СПОРТ-БЛІЦ
·Вампета втік з "Інтера"
·"Сельта" потурбувала зимовий сон гірників

ПОСТ-FACTUM
·КАЛЕНДАР
·Концерти, грабіжники та весілля

 

** цікаве: [Різдво] [Крамниці] [Вибори]

БРАМА -- БРАМА по-анг. -- Календар -- УкраїНОВИНИ -- Громадська преса -- БРАМА пошук -- Мистецтво/культура -- Ділове -- Оголошення -- Комп'ютерне -- Соц.Проблеми -- Освіта/стипендії -- Розвага -- Юристика -- е-листи/ДОШКИ -- Нова хвиля -- СпортНовини -- Подорожування -- про Україну -- уряд України -- Довідник Укр. Діаспори -- Додайте Ваші координати -- Report dead link -- Про Браму - послуги - реклами -- Що нового? -- GOOGLE-- Yahoo!
Copyright © 1997-2007 BRAMA, Inc.tm, Inc. Всі права застережені.