This version of the page http://www.tonis.ua/serial/4940.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-19. The original page over time could change.
ТОНІС. Найоб'єктивніший канал // Хіт-парад дикої природи.










Ваше ім'я


Ваш Email


Ваше повідомлення

 
Хіт-парад дикої природи.



Дика природа має своїх героїв.Хіт парад дикої природи- документальний цикл що справді дивує.  Найнебезпечніші, найспритніші, найбільші тварини. Тварини яки складають хіт парад найцікавіших істот.





 
Усі люблять Реймонда

Здається, що в Рей Бароне є все. Чудова дружина, прекрасна родина, улюблена робота, відмінний будинок на Лонг Айленді. Але деякі проблеми в Рэя все-таки є. Це його жахливо докучливі батьки, що живуть через вулицю, та його ревнивий старший брат. Ці дві проблеми затьмарюють життя Рэя.

Усіма широтами

Блискучий серіал про подорожі, розробки і найбільш важливі віхи на шляху історії людства.

Життя серед дикої природи

Серіал пропонує уважніше придивитись до життя і звичок братів наших молодших. У фільмі показані рідкісні, вимираючі види тварин.

Невідома планета

Запрошуємо телеглядачів приєднатись до експедицій у важкодоступні регіони планети. Помандруймо разом до маловідомих народів, в ті місця, де ще залишаються загадки і таємниці.

Секрети археології

Під шаром землі, під завісою часу, ховаються дивовижні таємниці, які приготували для нас із вами минулі покоління людей, що жили на нашій планеті. Велика наука про минуле археологія розкриває свої секрети.

Міста світу

США, 2005 Документальний цикл

Елементи

Документальний серіал Австралія, 2003

Пункт призначення - світ

Ви зможете взяти участь у серії незабутніх мандрівок по усьому світу. Захоплюючі краєвиди у поєднанні з цікавими історіями допоможуть вам отримати найбільш повне уявлення про природу тієї чи іншої частини земної кулі.

Прогулянки з архитекторами

Серіал запрошує відвідати дев'ятнадцять міст світу, екскурсію якими проведуть дев'ятнадцять відомих архітекторів. Кожний з архітекторів аналізує історію міста з особистої точки зору.


 


   

© ВАТ Телеканал "ТОНІС". 2003
© Розроблено New Age Lab