This version of the page http://www.tonis.ua/cinema/6392.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-19. The original page over time could change.
ТОНІС. Найоб'єктивніший канал // Духи минулого










Ваше ім'я


Ваш Email


Ваше повідомлення

  Духи минулого

Пригоди Велика Британія – Австралія, 2002 Режисер: Кері Картер У ролях: Черрі Джеймс, Кірк Торандж, Пітер Фінні, Стефан Уілкін


Завершені сюжети цих містичних серій зв'язані наскрізним мотивом -
невідворотною дією потойбічних сил. Вони визначають дивну долю
героїв - корінних жителів Нової Зеландії, які потрапили в цивілізований світ, у
сучасну Європу. Герої час від часу стикаються із загадковими "духами минулого".
Таємниче зникнення дівчинки, яка через роки перетворилася на примару,
доводить до страшних випробувань її сестру. Стародавній меч - сімейна
реліквія, з’явившись на лондонському аукціоні, мститься новим власникам і стає причиною загадкового вбивства





 
Мандрівниця

Це історія жінки, що всіма силами намагається забезпечити собі й своїм п'ятьом дітям краще життя. Дія фільму відбувається під час Великої Депресії в Нью-Йорку. Софі Лорен у ролі іммігрантки, що, з одного боку, намагається пристосуватися до нової культури, а з іншого боку - зберегти цілісність своєї родини.

Скнара

Персонаж "Різдвяної казки" Діккенса Ебенезер Скрудж переноситься з волі авторів картини в Америку, у часи Дикого Заходу. Якщо Ви читали роман, або дивилися одну з екранізацій, Вам буде легко уявити собі, як автори обіграють сюжет на заокеанському ґрунті, але подивитися блискучу гру Джека Пеленса треба обов’язково.

Карол

Це фільм про те, як молодий талановитий актор, письменник і поет Карол Юзеф Войтила став главою римської католицької церкви 16 жовтня 1978 року, першим неіталійцем на папському престолі за 455 років, і першим папою слов'янського походження.


 


   

© ВАТ Телеканал "ТОНІС". 2003
© Розроблено New Age Lab