This version of the page http://prosfora.org.ua/other/links/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-19. The original page over time could change.
Просфора » посилання

У архівах сайту посилання

Цей пост без назви

Написано було Листопада 22nd, 2006

Вчора дізнався про існування чергового особливого дня у календарі блогерів - BlogDay. День це особливий не тому, що він є для когось святом. Головна ідея святкування полягає у тому, що кожен власник будь-якого блогу повиннен присвятити якийсь день знайомству зі своїми колегами із інших країн, та й […]

Історичні хроніки

Написано було Листопада 8th, 2006

Вчора побачив у всечесного отця rebrik цікавий історичний документ, а сьогодні вирішив показати і зі своєї колекції. Привожу текст цілком:
О. Благочинному свящ.А.Петриченко
Настоящим дается Вам знать, что на Вашем письме от 12.XII-50 г. за №167, Его Высокопреосвященством Высокопрео священнейшим ЙОАННОМ, Митрополитом Киевским и Галицким, Патриарим Экзархом всея Украины положена следующая резолюция:
“Благочинный Петриченко не умеет […]

Матеріали про аборт

Написано було Листопада 1st, 2006

Проблема величезної кількості абортів - це не лише проблема “нації” , це проблема людства взагалі. Для тих хто має змогу, будь-ласка, роздрукуйте ці листівки та зробіть їх доступними для інших.
Знаете ли Вы … все, что Вам следует знать об аборте?
В брошюре служения «От сердца к сердцу» приведены цитаты из личных свидетельств женщин, которые на своем […]

Не убий!

Написано було Жовтня 20th, 2006

Знайшов пару цікавих лінків, котрі не хочу загубити - виклаю тут,може комусь буде цікаво. Коли говориш про аборти, і доводиш людям, що убиті діти - це такіж самі істоти як і “інші люди”, стає страшно за людське майбутнє. Звіріємо.
Усі файли - нарізані десь по 150 кб. флешки. Їх можна відкрити у вікні оглядача, або просто […]