Пошук по сайту 
  Шукати  

Корисне >> PR-організацiї

Ми на світі не єдині!

До Вашої уваги PR-структури, що представлені різними куточками світу:

Всесвітній Альянс зі зв’язків із громадськістю та комунікаційного менеджменту (the Global Alliance for Public Relations and Communication Management).

Цей новий союз є об’єднанням 23 національних PR-асоціацій, що представляють практично всі куточки світу.
Завдяки інформаційній підтримці Всесвітнього Альянсу зацікавлені особи можуть отримати  інформацію про регіональні або міжнародні PR-конференції та семінари, дізнатись про освітні курси, конкурсні програми, знайти необхідні вихідні дані та іншу корисну інформацію. Альянс створює сприятливі умови для роботи в мережі Інтернет для PR-фахівців.


Цілі Альянсу:

Альянс – це всесвітня мережа, місія якої полягає у вдосконаленні PR-професії та її практиків в цілому світі.

Альянс прагне створити міжнародний форум з:

- поділу ідеями та найкращим досвідом;
- пошуку спільних інтересів та норм;
- впровадження кращого розуміння спільних аспектів різних культур, в межах яких оперують PR-практики.
Альянс надає доступ до наступної інформації:

- регіональні та міжнародні конференції і семінари;
- навчальні PR-курси;
- конкурсні програми;
- пошук вихідних даних.
До того ж, Альянс слугує інструментом для аналізу:

- етичних норм;
- універсальних загальноприйнятих опцій;
- інших ідей, спрямованих на вдосконалення PR-професії в цілому світі.

Сайт Всесвітнього Альянсу зі зв”язків із громадськістю та комунікаційного менеджменту:
www.globalpr.org




Канадська спілка зі зв'язків із громадськістю (Canadian Public Relations Society - CPRS) є неприбутковою професійною організацією, діяльність якої винятково спрямована на сферу, що зветься “public relations”. Вона об’єднує мешканців Канади з метою встановлення та підтримання високих професійних, освітніх та етичних норм у національному ПіаРі.

CPRS, як окрема канадська асоціація, прагне:
  • oб’єднати всіх практиків PR у Канаді та сприяти їх професійним інтересам;
  • у співпраці із своїми регіональними осередками та  колегами-організаціями з інших країн розвинути професійний ріст світового PR;
  • скеровувати свій досвід на користь та захист громадської позиції;
  • служити громадському інтересу, підтримуючи належний рівень досвідченості та етичних норм, сприяючи професійному розвитку своїх членів та PR-практиків у Канаді. 

Більш детально Ви можете ознайомитись із Канадською PR-спілкою на сайті: www.cprs.ca

 


Інститут зі зв’язків із громадськістю (Об’єднане Королівство) (Institute of Public Relations – IPR in United Kingdom).

Інститут існує з метою підтримки своїх 7500 членів та управління цілою PR-індустрією.
Левовий зміст підтримки членів полягає в освіті та тренінгах. Тренери IPR-у та їх курси визнані одними з найкращих у світовій PR-індустрії. Інститут має об’ємне портфоліо: від коротких, стислих занять - до повної “аспірантської” освіти – як для абсолютних початківців, так і для “старих вовків”.
Інститут виробляє загальносвітову рекомендацію для вирішення комплексних завдань; таких, наприклад,  як оцінка ефективності комунікаційних програм. Він пропонує найкращі практичні інструкції щодо вирішення кризових ситуацій. В розпорядженні Інституту є також фахові регіональні групи, що мають на меті підтримувати PR-практиків в їх щоденній роботі.
Щодо сфери управління, Інститут, у співпраці з DTI, нещодавно розробив ключовий звіт про громадський статус індустрії. Окрім надання прикладів якісного досвіду, в ньому є ціла серія рекомендацій, що відображатиме поетапові зміни у PR-індустрії.
Чому це так важливо? Все просто. Спілкування торкається кожної сфери людського життя та суспільства в цілому. І життєво важливо, щоб люди могли бути впевненими у чесності та прямоті тих, хто говорить від ім’я певних організацій. Інститут прагне сформувати якісне спілкування, тому всі члени підписуються під суворим Кодексом Поведінки. Таким чином, якщо якась організація наймає члена Інституту, вона може бути впевнена, що її комунікаційний фахівець зобов’язався працювати відкрито.
   
Сайт Інституту зі зв’язків із громадськістю (Об’єднане Королівство):
www.ipr.org.uk



Американська спілка зі зв’язків із громадськістю (Public Relations Society of America (PRSA), штаб якої знаходиться в Нью-Йорк Сіті, є найширша у світі професійна організація для практиків ПіаРу.
Спілка об’єднує близько 20000 членів, представлених у 116 регіональних відділеннях, які працюють у сферах бізнесу та промисловості, консалтингових фірмах, уряді, асоціаціях, лікарнях, школах, фірмах, що надають професійні послуги, та неприбуткових організаціях.
Першочерговими цілями PRSA є просування стандартів професії зі зв’язків із громадськістю та забезпечення своїх членів можливістю професійного розвитку через проведення навчальних програм, форумів з метою обміну інформацією, дослідницьких проектів, що реалізуються на національному та місцевому рівнях.

Сайт Американської спілки зі зв’язків із громадськістю:
www.prsa.org.



Міжнародна асоціація компаній-консультантів у сфері зв'язків із громадськістю (International communications consultancy organization (ICCO)) відображає позиції та думки PR-консультантів зі всього світу. Ця асоціація об'єднує більше ніж 850 консультантів-членів професійних асоціацій 24 країн. У 20 країнах, що мають повноправне членство в ICCO, існують офіційні професійні асоціації PR-консультантів. За іншими чотирьма членами ведеться нагляд, наскільки місцева індустрія просувається до установи офіційної асоціації.

В цілому, асоціації, що складають родину ICCO, мають у штаті більше 25000 чоловік.

Сайт Міжнародної асоціації компаній-консультантів у сфері зв'язків із громадськістю:
http://www.iccopr.com/home/index.cfm

| Ru | En |   
Вхід для членів ліги 
Логін 
Пароль 
Дiючi проекти 
18.02.07
Соц. відповідальність
Останнi новини 
16.10.06
Компания DiaWest стала лидером «Национального бизнес рейтинга»
16.10.06
ЩО МОЖНА ЗРОБИТИ ЗА 1 ГРИВНЮ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ РАКУ МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ В УКРАЇНІ?
12.10.06
Итоги „Дней PR в Украине 2006”
Останнi статтi 
01.11.05
PR построит доверительные отношения
14.10.05
СКОЛЬКО СТОИТ ДИРЕКТОР ПО МАРКЕТИНГУ
Зворотнiй зв'язок 
Ви можете ставити будь-якi питання на тему PR.
Iм'я:
E-mail:
Питання:
 




Copyright © Adamant
Новини   Про Лiгу   Етичний PR-кодекс   Процедура вступу   Регіональні осередки   Проекти   Форум соціально відповідального бізнесу України   Конкурси   Форум   Фахове навчання   Корисне   Контакти   Ринок PRацi