This version of the page http://www.lutsk.ua/lutsk_ua/ogliad2.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-18. The original page over time could change.
- Луцьк -


Будівництво

    Підприємствами будівельного комплексу міста виконано робіт на суму 255,5 млн.грн., що в порівняних цінах на 23,8 % більше, ніж рік тому ( в області на 26,8 % більше). Виконані роботи складають понад дві третини загальнообласних обсягів робіт.

    З початку року введено в експлуатацію 23,079 тис. кв. м. загальної площі житла. В галузі житлового будівництва освоєно 27,8 млн.грн.

    56,5% підприємств будівельної галузі працювали прибутково.

    Продовжується будівництво об'єктів соціально-культурного призначення: у галузі охорони здоров'я - проводиться реконструкція головного корпусу та жіночої консультації Луцького пологового будинку, реконструкція приймального відділення та приміщень для магнітно-резонансного томографа Луцької міської лікарні (де з початку року виконано робіт на суму 665,5 тис.грн.), в галузі будівництва комунальних об"єктів- виконано перекладку аварійної ділянки напірного каналізаційного колектора від ГКС до очисних споруд на суму 99,9 тис.грн., в галузі освіти -проведення реконструкції систем опалення дошкільних та шкільних навчальних закладів на суму 75,3 тис.грн. Продовжуються роботи в Старому місті, де освоєно коштів у сумі 737 тис.грн.