This version of the page http://www.kmbs.com.ua/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-18. The original page over time could change.
Новини - Про kmbs - kmbs [ Києво-Могилянська Бізнес-Школа ]
  • E-Learning
  • Контакти
  • Пошук
  • Розсилки kmbs
  • Києво-Могилянська Академія
  • Українська
  • English
 

Легше не буде ніколи,                           
ти просто повинен  
рухатись                            
швидше.
[Грег Ле Монд, велосипедист]

 
 
 
Управління проектами для Надра Банку
12/2/2007

10-12 лютого в kmbs вдруге навчалися 30 керівників департаментів Надра Банку. Попередньо учасники проходили програму "Ефективний керівник" і тепер, розібравшись в тому, які функції закріплені за керівником, лідером і як їх краще виконувати, менеджери Банку Надра практикувалися в роботі над розробкою та впровадженням проектів у своїй компанії.

Докладніше
kmbs надихає ще одного світового лідера
8/2/2007
7-8 лютого, Михайло Колісник, лідер Школи Фінансів при kmbs, провів корпоративну програму для менеджерів компанії Henkel Bautechnik (Ukraine) «Фінанси для нефінансових менеджерів». В програму ввійшли питання, які повинні знати менеджери з продажу в галузі фінансів для успішної роботи з клієнтами та ефективнішого виконання власних завдань.
Докладніше
Стратегічна сесія для керівництва Фокстроту в kmbs
8/2/2007
8 лютого компанія Фокстрот провела в стінах kmbs стратегічну сесію для команди топ-менеджменту. Павло Шеремета, декан kmbs, та Михайло Винницький, професор філософії бізнесу, допомагали учасникам задати напрям та ритм сесії.
Докладніше
Управління з відчуттям внутрішньої посмішки
7/2/2007
Саме такий тип менеджменту, на думку Павла Шеремети, декана kmbs, потрібен сьогодні українському бізнесу. Разом з інноваціями та креативом, управління з відчуттям внутрішньої посмішки дозволяє сучасним компаніям бути конкурентноздатними на глобальній арені.
Докладніше
Віктор Пинзеник викладає на програмі MBA
6/2/2007
Віктор Пинзеник, екс-Міністр Фінансів України, викладає курс «Макроекономіка для менеджерів» для учасників програми Executive МВА kmbs.
Докладніше
Архів новин