This version of the page http://www.gasukraine.com.ua/busines/uchastie-1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-17. The original page over time could change.
Участь у Міжнародних форумах, виставках, науково-практичних конференціях, круглих столах та семінарах

Про Компанію
Діяльність Компанії
Обсяги резалізації природного газу
Фінансово-економічна діяльність ДК "Газ України"
Стан розрахунків
Ринок скрапленого газу
Дисципліна газопостачання
Газорозподільна система України
Впровадження нової техніки та технології
Участь у Міжнародних форумах, виставках, науково-практичних конференціях, круглих столах та семінарах
Oхорона праці, пожежна та екологічна безпека
Кадрова політика та професійна підготовка
Підприємства з газопостачання та газифікації
Новини та події
ДК "Газ України" у ЗМІ
Нормативна база
Громадська приймальня
Фотоархів




Участь у Міжнародних форумах, виставках, науково-практичних конференціях, круглих столах та семінарах
14.11 ' 05
Участь ДК « Газ України» у Міжнародній виставці «Нафта та газ 2005»

З 8 по 11 листопада 2005 року в м. Києві ( Броварський проспект,15 ) у Міжнародному виставковому центрі відбулась 9-та Міжнародна виставка «Нафта та газ 2005», присвячена 60-річчю експорту газу з теренів України.

Галузевий форум «Нафта та газ» є найбільш важливим міжнародним заходом нафтогазового комплексу України. Його учасниками та відвідувачами є керівники державних органів влади, міністерств та відомств України. Фахівці нафтогазової промисловості різних країн, представники посольств іноземних держав, науково-дослідних установ та міжнародних організацій.

Кожного року кількість учасників та гостей форуму зростає.

В цьому році у заході взяло участь понад 250 компаній з 16 країн світу: Німеччини, Польщі, Росії, Великобританії, США, Франції, Чехії, та інші.

На урочистій церемонії відкриття Міжнародної виставки були присутні міністр палива та енергетики України Іван Плачков, голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, Надзвичайний Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін, Посол,Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ієн Боуг, та інші поважні особи.

Відкрив виставку голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, який зазначив, що зростання кількості учасників форуму з року в рік, переконливо свідчить про його користь.

В свою чергу Міністр Палива та енергетики Іван Плачков зачитав привітання від Прем’єр – Міністра України Юрія Єханурова учасникам форуму «Нафта та газ 20005».

Більшість учасників виставки мають постійні виставкові композиції, на яких презентували свої останні розробки, прилади та обладнання.

Традиційно у виставці брала участь і Дочірня Компанія НАК «Нафтогаз України» - «Газ України».

Після урочистого відкриття виставки, міністр палива та енергетики України Іван Плачков, голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, Надзвичайний Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін, відвідали виставковий стенд дочірньої компанії «Газ України», яку представив генеральний директор Олександр Болкісєв.

На виставковому стенді Компанії було надано інформація щодо:

  • реалізації природного газу ДК «Газ України»;
  • структури реалізації природного газу Компанії за 2004 рік;
  • структури платежів та динаміки розрахунків за природний газ споживачами ДК «Газ України»;
  • підприємств з газопостачання та газифікації;
  • експлуатації та розвитку газорозподільної системи України;
  • кадрової політики та професійної підготовки (загальна чисельність працівників, пріоритетні напрямки кадрової політики нафтогазової галузі) ;
  • структури управління ДК « Газ України»;
  • історії Компанії та напрямків її діяльності;
  • нової техніки та перспектив розвитку систем газопостачання ( експонати нових розробок продукції надали підприємства з газопостачання та газифікації «Волиньгаз», «Дніпропетровськгаз», «Івано-Франківськгаз», «Луганськгаз», «Одесагаз» та «Харківгаз»).

В рамках Міжнародної виставки відбулись семінари, круглий стіл, наради, де безпосередньо учасником була ДК «Газ України».

Окремо слід відмітити ґрунтовну доповідь заступника генерального директора Компанії Миколи Табака на семінарі «Трубопроводи з полімерних та композиційних матеріалів у нафтогазовій промисловості» про вдосконалення систем газопостачання у нашій країні та подальшої модернізації газорозподільних мереж.

Також, 9 листопада в рамках виставки у Києві відбулася робоча нарада керівництва ДК « Газ України» з керівниками регіональних підприємств з газопостачання та газифікації з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2005-2006 років. Для мобільного реагування та підготовки до локалізації та ліквідації аварійних ситуацій було проведено навчально-тренувальні заняття.

Форум надав гарну можливість збагатити професійні знання, надбати досвід, знайти нових партнерів, спільними зусиллями вирішити нагальні потреби галузі, сприяв встановленню нових ділових контактів між компаніями, що працюють у нафтовій та газовій сферах.





догори

Роздрукувати
Повернутися до переліку






Дочірня компанія "Газ України"
вул. Шолуденка, 1
04116, м. Київ
тел: (044) 537-0538
факс: (044) 537-0537
Прес-центр:
тел: (044) 537-0834, 537-0040
факс: (044) 537-0834, 537-0040
e-mail:  melnik@gasukraine.com.ua
tkach@gasukraine.com.ua
Диспетчерська:
тел: (044) 537-0869