This version of the page http://chat.lviv.ua/top/news.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-15. The original page over time could change.
Рейтинг львівських сайтів :: Новини
 Відвідувачам:
» Львівська топ-двадцятка
» Рейтинг по категоріях
» Новини рейтингу (5.6.2004)
» Про систему
» Зворотній зв'язок
» Каталог Сайтів
 Учасникам:
» Зареєструвати сайт
» Редагувати налаштування
» Статистика
» Правила рейтингу
» Відновлення паролів
» Питання-відповідь
 Індекс відвідуваності за останні 24 години:
Новини
[2004-06-05]   [#]
Якийсь час система часто не відсилала листів з паролями новим учасникам (як і інших листів, наприклад — відновлення втрачених паролів). Таке стається тоді, коли адміністратори сервера щось міняють у конфігурації, а повідомити про це забувають.
Так чи інакше, проблему вирішено, а всім, хто не поставив код системи на сторінку, відіслано їхні паролі. Дублі аккаунтів (багато хто реєструвався кілька разів поспіль, не отримавши паролів) витерто. Вибачайте за завдані незручності.
[2004-01-31]   [#]
Якщо ви зробили зміни у коді, будьте готові до того, що ваш аккаунт буде відключено або перехід з рейтингу на ваш сайт з рейтингу буде неможливим.
Періодичні перевірки сайтів-учасників буде робити спеціальна програма, яка не знайшовши на сайті коду системи, або знайшовши його зміненим відмкне ваш сайт.
Якщо на вашому сайті код розміщено так, що програма-скрипт може його не помітити — напишіть листа адміністратору.

Зроблено це все з метою запобігання деякими "кмітливими" учасниками шахрайства, коли лічильник на сторінці не видно і перехід на рейтинг неможливий, в той же час з рейтингу до них переходять.
[2003-08-25]   [#]
Сайти, які протягом кількох днів після реєстрації не встановили на сторінках лічильники, будуть видалятися.



Хостинг сайту від promo.lviv.ua     LvivTOP v 1.1a
Львівська рейтингова система
Copyright (c) 2003-2006