This version of the page http://www.ukrnationalism.org.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-11. The original page over time could change.
- Новини - Націоналістичний портал
Книга для Вас: Євген Алетіяно-Попівський "З ІДЕЄЮ В СЕРЦІ - ЗІ ЗБРОЄЮ В РУКАХ"
Книга для Вас: Дмитро Донцов “Росія чи Європа”
Книга для Вас: Георгій Касьянов, “Незгодні: українська інтелігенція в русі опору 1960-80-х років”


Анонс
Відбудеться Всеукраїнський Збір Молодіжного Націоналістичного Конгресу
Важливо
Олег Медуниця: "Нове керівництво МНК виведе діяльність на вищі шаблі"
Топ-новина
Тараса Давидюка включено до складу комісії з молодіжної політики Рівного
Пам'ять
Молоді націоналісти вшанували вояків Армії УНР
Топ-стаття
Богдан ЧЕРВАК: УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛІЗМ
Актуально
Ігор Удовиченко: «Комісійний» абсурд

Новини

Всі новини - Політика - Націоналістичний рух - Суспільство - Історія - Культура - Українська книга - Українська церква - Націоналізм у світі - Події за кордоном - Офіціоз ОУН


09.02.2007
16:31:45

У Львові "прикрасять" смітники матюками
Націоналістичний рух

25 лютого, у міжнародний день рідної мови, ВО "Свобода" планує презентувати наліпки з матюками, які згодом розклеюватимуть на смітниках і просто в брудних районах на асфальті. Про це під час засідання колегії ЛОДА розповіла депутат обласної ради Ірина Фаріон. За її словами, така акція Свободи має на меті показати, всю брутальність запозичених з російської мови нецензурних виразів.
» Далі...

 
09.02.2007
16:23:09

Заява Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО)
Політика

Прийняття закону про Кабінет міністрів України є завершальним етапом реалізації «політреформи», яка докорінно змінює конституційний лад в Україні. Таке рішення можна приймати лише на всенародному референдумі, як це однозначно трактує стаття 5 Конституції України: «Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами».
» Далі...

 
09.02.2007
16:05:47

Олег Медуниця: "Нове керівництво МНК виведе діяльність на вищі шаблі"
Націоналістичний рух

9 лютого 2007 році в Сумах лідери Всеукраїнського Молодіжний Націоналістичного Конгресу провели прес-конференцію, присвячену шостій річниці діяльності організації та ІV Всеукраїнському Збору МНК. З журналістами та представниками громадськості зустрілись Голова МНК Олег Медуниця, почесний член організації Віктор Рог та директор Державного архіву в Сумській області Геннадій Іванущенко.
» Далі...

 
09.02.2007
14:04:38

Відбудеться Всеукраїнський Збір Молодіжного Націоналістичного Конгресу
Націоналістичний рух

З 9 по 10 лютого 2007 року у місті Суми відбуватиметься IV Збір всеукраїнської громадської організації Молодіжний Націоналістичний Конгрес. Нинішній Збір є визначний тим, що на ньому відбудеться омолодження керівного складу й залучення нових перспективних кадрів. Відбудеться обрання нового Голови Молодіжного Націоналістичного Конгресу. Нині діючий Голова Олег Медуниця, відбувши дві каденції і вивівши організацію на новий якісний рівень, згідно зі Статутом МНК складе повноваження керівника організації.
» Далі...

 
09.02.2007
13:27:14

Екстремальний табір "Урай 2007" – випробування характеру та мужності
Націоналістичний рух

Вже вп’яте Молодіжний Націоналістичний Конгрес проводить всеукраїнський мандрівний екстремальний табір "Урай". Кожного року цей табір збирає молодих націоналістів з усієї України, які долають у важких зимових умовах десятки кілометрів без доріг, ночують у лісі без наметів, проходять історичний, ідеологічний вишколи, вчаться виживанню у зимових умовах, мандрівництву, орієнтуванню, картографії, туристичній техніці, набувають інших спеціалізованих знань.
» Далі...

 
09.02.2007
12:35:04

СУМівці проводять зимовий вішкільний табір
Суспільство

3 - 10 лютого 2007 року у с. Скоморохи Бучацького району відбуватиметься Всеукраїнський зимовий вишкільний табір «Плай», учасниками якого стануть члени Спілки Української Молоді в Україні. Як повідомили в Тернопільській міській організації СУМ в Україні, таборовики представлятимуть більшість осередків Спілки, які діють в різних регіонах нашої держави.
» Далі...

 
09.02.2007
12:12:54

Проходить конкурс на кращий проект пам`ятника прикордонникам Української Народної Республіки
Історія

Організаційний громадський комітет з відзначення 90-річчя утворення Української Народної Республіки оголошує конкурс на кращий проект пам`ятника прикордонникам Української Народної Республіки, які у грудні 1917 року біля станції Козача Лопань (тепер Дергачівський район Харківської області) першими вступили у бій з більшовицькими окупаційними військами.
» Далі...

 
07.02.2007
15:35:19

Тараса Давидюка включено до складу комісії з молодіжної політики Рівного
Політика

Голову Рівненської обласної організації Молодіжного Націоналістичного Конгресу Тараса Давидюка включено до складу комісії з питань реалізації державної молодіжної політики міста Рівне. Про це повідомив член комісії, голова правління Координаційної ради міських молодіжних та дитячих організацій „Разом” Юрій Ткачук. За його словами, активна молодь повинна бути належним чином репрезентована у всіх сферах, що пов’язані з вирішенням конкретних питань.
» Далі...

 
07.02.2007
15:17:48

Молоді націоналісти вшанували вояків Армії УНР
Націоналістичний рух

4 лютого в Острозі активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу вшанували вояків Армії Української Народної Республіки. Молоді націоналісти пройшли смолоскиповою ходою з центру Острога до воріт Свято-Богоявленського собору, що біля державного заповідника. Саме на території заповідника знаходиться могила вояків-полтавчан Армії УНР, які загинули від рук червоноармійців у 1919 році.
» Далі...

 
07.02.2007
15:01:26

Вечірка для поціновувачів національної культури
Культура

2 лютого в Культурно-мистецькому центрі Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбулася прем’єра альтернативної вечірки для поціновувачів національниої культури, або ETNO DISCO. Натхненник, DJ, соліст групи «ВВ» – Олег Скрипка. У дійстві брали участь гурт «Очеретяний кіт», школа танців тощо. Серед гостей були помічені численними мас-медіа Олег Тягнибок, Олег Рибачук, Фагот.
» Далі...

 

  1   2   3   4   5   6   7   » 

Сайт підтримується Молодіжним Націоналістичним Конгресом



Вишкіл
Екстремальний табір "Урай 2007" – випробування характеру та мужності

«Лютий 2007»
ПНВТСРЧТПТСБНД
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728



Опитування
Яка нація завдала найбільшої шкоди Україні
росіяни
євреї
поляки
німці
американці
румуни
угорці
інша
жодна
всі

Наша кнопка:


Отримати код

© 2004 - 2007 Націоналістичний Портал. Використання матеріалів за умови посилання http:// www.ukrnationalism.org.ua

Цікаві сторінки:


Лічильники:

Головна  |  Новини  |  Публікації  |  Інтерв'ю  |  Націоналістичний рух  |  Бібліотека  |  Контакти
Лінки  |  Гостьова  |  Форум
Поштові розсилки
Copyright © 2004–2007 «Націоналістичний Портал»
Сайт зроблено в студії дизайну «Айкен»