This version of the page http://www.is.svitonline.com/alexamol/intro.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-09. The original page over time could change.
Театр ляльки Патефон
Театр ляльки
"ПАТЕФОН"
Театр ляльки "Патефон" було створено на базі Вінницького обласного театру ляльок у 1998 році акторами Наталкою Доляк та Олександром Маладикою.Першою виставою був "Патефон" за мотивами творів Даніїла Хармса, тому ми і вирішили вже пізніше саме так назвати наш театр.Зараз ми не маємо власного приміщення для показу вистав, тому працюємо, як правило, на чужих майданчиках та інколи орендуємо залу Вінницького театру ляльок. Дякуючи досвіду, набутому у державному театрі, всі декорації, костюми, реквізит та ляльки ми виготовляємо власноруч та завдяки спонсорській підтримці.

То не є секрет, що поки що в нашій країні практично неможливо утримувати навіть малесенький театрик ляльочок без додаткової фінансової підтримки.(Я не маю на увазі державні театри, які за нечисленними винятками, себе просто викорінюють.)

Отож, метою цього сайту є не стільки розповідь про наш театр,як спроба виявити інші українські лялькові ресурси, які, можливо, десь ховаються у безкрайньому WEB-просторі. Також хотілося б залучити до співпраці людей, які не байдужі до мистецтва театру ляльок.

Я гадаю, було б зайвим говорити про доцільність публікації лялькових сторінок в мережі Інтернет- єдиним стримуючим фактором є відсутність коштів у наших лялькарів, а як слідство - відсутність комп'ютерного забезпечення. Тому ми пропонуємо свої послуги у розробці, створенні та публікації сторінок, присвячених театру ляльок України.Розуміючи становище творчих колективів, ми згодні піти назустріч будь - якому проханню щодо вищезгаданих пропозицій.
Отож, давайте зайомитись...