« »

Пані Катерина Ющенко взяла участь у форумі «Люди в Європі»

15 Листопада 2006 21:56


15 листопада 2006 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко взяла участь у форумі «Люди в Європі», який пройшов у місті Пассау (Федеральна Земля Баварія).

Пані Катерина разом із дружиною Прем’єр-міністра Великої Британії пані Чері Бут (Блер) взяли участь у діалозі «Жінки в Європі: їхні погляди та мета».

Виступаючи перед учасниками форуму, Катерина Ющенко розповіла про європейські прагнення України, місце України у сучасній Європі, окремо зупинившись на гендерному аспекті українського суспільного життя. Крім того, пані Катерина розповіла про Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» та його основні проекти. Доповідь пані Бут була присвячена стану гендерних питань в Європі, зокрема у Великій Британії.

Після доповідей учасниці діалогу відповіли на запитання щодо місця й ролі жінки у сучасній Європі, а також щодо особистої участі дружин відомих політиків у суспільному житті країн, які вони представляють.

У форумі «Люди в Європі» також взяла участь дружина Президента Грузії пані Сандра Рулофс-Саакашвілі.

Форум «Люди в Європі» вже 10 років поспіль проходить з ініціативи «Видавничої групи Пассау». Гостями форуму були десятки відомих світових політиків, серед яких – Лєх Валенса, Михайло Горбачов, Герхард Шредер тощо. Пані Катерина Ющенко взяла участь у форумі на запрошення родини Дікманн – власників «Видавничої групи Пассау».

«Видавнича група Пассау» має досвід благодійної співпраці з Україною. З її ініціативи відбулася благодійна акція зі збору коштів для українських дітей. Під час акції було зібрано 633 тисячі євро, які за сприяння ЮНЕСКО були передані Україні та підуть на потреби відділення дитячої онкології Інституту онкології АМНУ, дитячого будинку «Отчий дім», а також на будівництво Опікового центру в Києві.

15-16 листопада 2006 року пані Катерина Ющенко та представники Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» перебувають у Федеральній Землі Баварія з робочим візитом.

Версія для друку



7 Лютого 2007
До уваги відвідувачів сайтів Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000»
6 та 7 лютого 2007 року було здійснено спроби зламати сайти Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000». Зокрема, хакерських атак зазнали сайти Фонду «Україна 3000», програми «Радість дитинства – вільні рухи» та ресурс «Уроки історії: Голодомор 1932-33 рр.». »»

6 Лютого 2007
Катерина Ющенко відвідала гімназію «Києво-Могилянський колегіум»
Директор гімназії Олександр Ковальчук вручив пані Катерині відзнаку «Почесний викладач гімназії «Києво-Могилянський колегіум» за №4. Раніше цієї відзнаки були удостоєні В’ячеслав Брюховецький, Левко Лук’яненко та Мирослав Сенчич. »»

28 Січня 2007
Відбувся святковий концерт «Різдвяні фантазії», організований Міжнародним благодійним фондом «Україна 3000»
»»

29 Грудня 2006
Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
»»

26 Грудня 2006
Фонд «Україна 3000» підвів підсумки Всеукраїнського телемарафону «Дитяча лікарня майбутнього» та початку акції збору коштів на будівництво лікарні
»»

19 Грудня 2006
Катерина Ющенко дала інтерв’ю корейській телекомпанії «Аріранг»
»»


  
 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua