This version of the page http://www.dossier.kiev.ua/project.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-02-08. The original page over time could change.
Зелене досье : Проекти
Укр. Рус. Eng.
 Новини
 Фестиваль
 Прес-клуб
 Проекти
 Фотогалерея
 Посилання
 Екокалендар
 Пошук
Про нас Послуги Контакти Форум
Проекти
 
Карпатська конвенція – створення умов для впровадження
назад до проектів

  
Створення умов для практичного впровадження та громадської участі – Карпатська конвенція в Україні
Мета проекту – поліпшення соціально-економічного стану населення через здобуття знань та навичок основними дійовими особами та зацікавленими сторонами щодо практичного впровадження Карпатської конвенції (Рамкова конвенція про охорону та сталий розвиток Карпат) в Україні. Проектом передбачено проведення тренінгу для представників місцевих органів влади з методології та практичного застосування участі громадськості; створення робочої групи зацікавлених осіб з метою визначення шляхів впровадження конвенції в регіоні; залучення та адаптація кращих прикладів практичних проектів з Альпійського регіону та інших карпатських країн; дискусії за круглим столом, де вироблятимуться конкретні пропозиції для регіону з урахуванням пріоритетів різних груп зацікавлених осіб. Представники місцевих органів влади, бізнесу та громадськості разом створять практичні рекомендації щодо вирішення найважливіших проблем та можливостей сталого розвитку на місцевому рівні. Обмін інформацією між членами робочої групи та громадськістю із залученням засобів масової інформації триватиме постійно.
Створення ефективних робочих відносин між основними зацікавленими групами забезпечить ефективну співпрацю та успішну реалізацію практичної діяльності щодо підтримки Карпатської конвенції в регіоні.

Виконавці проекту:
Основні види діяльності Благодійного інформаційно-видавничого центру „Зелене досьє” (Київ): збір та поширення об’єктивної інформації щодо стану довкілля та життя громади через засоби масової інформації і навчання журналістів з питань навколишнього середовища та сталого розвитку; консультації та інформаційні послуги з питань співпраці різних секторів суспільства задля поліпшення стану довкілля та якості життя людини в ньому.

LEAD International (Лондон) працює задля створення та підтримки мережі людей та структур, які сприяють змінам у напрямку до сталого розвитку, - економічно обґрунтованого, зорієнтованого на охорону довкілля та захист інтересів громадськості. LEAD International виконує свою місію через проведення навчання й створення ґрунтовних навчальних програм. Члени мережі LEAD та їх партнери входять до складу глобальної системи, здатної впроваджувати принципи сталого розвитку на всіх рівнях суспільства. Тренінги LEAD і мережа координуються міжнародним секретаріатом, розташованим в Імперському Коледжі в Лондоні.

Центр Громадських Ініціатив (Косів) створений з метою проведення благодійної діяльності в інтересах суспільства і людей, які потребують благодійної допомоги. Його діяльність поширюються на територію України та Карпатського регіону за наступними напрямками:
• консолідація зусиль громадських організацій регіону;
• налагодження постійного співробітництва між країнами, підприємствами та громадянськими організаціями;
• проведення постійного обміну між громадянськими організаціями за допомогою мережі Інтернет;
• здійснення спільних задумів, бізнес-планів та проектів.

Проект реалізується в рамках Програми малих екологічних проектів за фінансової підтримки Британського Фонду „Довкілля для Європи” та сприяння Міністерства у справах охорони довкілля, харчових продуктів та сільського господарства Великобританії та Британської Ради.
Погляди, які викладені тут, належать авторам цієї роботи і не можуть ні за яких обставин вважатися такими, що виражаються офіційну точку зору Міністерства у справах охорони довкілля, харчових продуктів та сільського господарства Великобританії та Британської Ради.




ПОШУК ПО САЙТУ