Main Menu

Командне фото

"Десна" 4:0 "Волинь"
3 листопада 2006 р. Чернігів. (17:00). Стадіон ім. Ю.Гагаріна. 2900 глядачів. 3ºС.
Судді: А.Жосан (Херсон), С.Букрєєв, О.Луценко (обидва - Харків)
Делегат ФФУ: М.Желєзний (Суми)


1. Литвин
2. Богатир
3. Полуницький
4. Вертелецький
5. Чуланов
23. Щедраков
7. Поліщук
8. Круковець
9. Ярмоленко
(18. Антіпов, 90)
10. Колодін
25. Гавриш

Запасні:
12. Коледа
11. Кожемяченко
15. Легеда
19. Мигалатюк
20. Алаєв
21. Бобович

Тренер:
Олександр Томах

  Ярмоленко (14)
  Ярмоленко (43)
  Колодін (52)
  Круковець (66)

  Вертелєцький (10)
  Рибковський (28)
  Шпак (65)
  Дручик (78)
  Ряхн (88)


1. Романенко
14. Птачик
3. Мельник
(13. Товкацький, 46)
4. Донець
5. Рибковський
18. Ряхн
17. Остроушко
(20. Шпак, 60)
(8. Дручик, 68)
27. Майдан
15. А.Степанов
(11. Семиряк, 87)
10. Максимюк
16. Алозі
(9. Сворак, 76)

Запасні:
19. Голюк
23. Романець

Тренер:
Віталій Кварцяний

Стародавній Чернігів зустрів західних гостей собачим холодом, сирістю і осіннім сумом. Приємне враження справляли лише живописна Десна на в'їзді в місто і численні церкви різних епох, виконані в окремому, чернігівському архітектурному стилі. Досить непоганий стадіон при тусклому освітленні і вже згаданому холоді теж мав якийсь гнітючий північний настрій.

Остання перемога над знекровленим сумським "Спартаком" не означала для "Волині" виходу зі спаду, який почався ще місяць тому. В матчі з "Десною" лучани повністю програли боротьбу в центрі поля, між захистом і півзахистом утворилась дірка, внаслідок чого гості раз за разом отримували виходи 4-5 супреників на трьох захисників, які в свою чергу, теж не виручали.

Після стартових десяти хвилин, протягом яких волиняни провели кілька потенційно небезпечних атак, ініціативою заволоділи господарі.

На 14-ій хвилині Ярмоленко, без особливо спротиву наших оборонців, вийшов прямо по центру на лінію штрафного і пробив в ліву "шістку". Запальний шоумен-диктор, який до того закликав вболівальників погрітись напоями в стадіонному кафе, оголосив, що автору першого голу в сьогоднішньому матчі належить приз - торт "Солодкий" від виробничого об'єднання "Нивки". Окрилений таким щастям, Ярмоленко наприкінці першого тайму забив вдруге: Валентин Круковець на лінії штрафного "розхитав" захисників і, пройшовши трохи вперед, віддав на вільного Ярмоленка, розважливий удар якого прийшовся у дальній нижній кут. Романенко лише провів м'яч поглядом. Так Ярмоленко став автором дублю, а згодом був визнаний кращим гравцем матчу, за що отримав ще один невідомий загалу приз. За нашими підрахунками - банку варення і пачку печива.

Наприкінці тайму мала нагоду відзначитись і "Волинь": Майдан обігрався з Рибковським і останній прострілив на лінію воротарського - Литвин відбив м'яч перед собою прямо на Андрія Степанова. Удар в падінні по порожніх воротах пройшов в сантиметрі від штанги.

Друга половина розпочалася атаками "Десни". На 49-ій хвилині наші захисники заворожено спостерігали за тим, як Колодін з лінії штрафного закочує м'яч в самісенький кут воріт Романенка.

"Волинь" спробувала змінити ситуацію і пішла в атаку, в результаті чого отримала 2 контрвипада: перший закінчився ударом Щедракова в штангу, а другий Шпаку вдалось перервати лише ціною порушення. Штрафний за цей фол бездоганно виконав Круковець - м'яч в обхід стінки влетів в дальній від Романенка кут. Взагалі, слід відмітити гру нашого земляка. Валік зараз капітан і плеймейкер "Десни", головний мотор команди. Час повертати блудного сина додому.

Надалі гра проходила в більш-менш спокійному руслі. Гості заволоділи територіальною перевагою і створили декілька непоганих моментів: Товкацький пробив поруч з хрестовиною, Донець стріляв під поперечину, звідки м'яч витягнув воротар "Десни" і нарешті Степанов від лицьової лінії прострілював вздовж воріт, але Литвин в останній момент ліквідував загрозу.

Ось така гра. З позитиву - останні 15 хвилин матчу, сольні проходи Руслана Майдана і те, що скоро вже зимова перерва.


Пишіть нам

Статистика





© 2002-2003 AV Group Design     Доменний спонсор - Волиньнет
Використовувати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на www.fc.volyn.net
Дану сторінку рекомендовано переглядати в браузері Internet Explorer 5+