Main Menu

Командне фото

Контрольний матч:
"Волинь" - "Арсенал" 0:2

Сьогодні "Волинь" провела черговий спаринг в турецькому Белеку. Суперником нашої команди став добре знайомий київський "Арсенал". Віталій Кварцяний у матчі з киянами продовжив експериментувати, на цей раз головною установкою на матч було відпрацювання атакувальних дій усіма ланками команди. Стартовий склад лучан виглядав наступним чином: Романенко, Гащин, Поляков, Ндрека, Товкацький, Девіч, Соколенко, Закарлюка, Сачко, Ряхн, Ковалюк.

Гра вийшла бойовою - постійно тримався високий темп, боротьба точилася на кожному клаптику поля. Ініціативою у грі володіла "Волинь", причому у відсотковому співвідношенні це можна було виразити як 70 на 30 на користь волинян. "Арсенал" же побудував свою гру на контратаках і потрібно зазначити, що чітко дотримувався обраної тактики, стримуючи натиск підопічних Віталія Кварцяного й за першої-ліпшої нагоди організовуючи контратаки. Але у першому таймі жодній з команд не вдалося засмутити суперника.

Після перерви склад "Волині" змінився більш ніж на половину - з числа футболістів, які грали в першій половині матчу залишилися лише Романенко, Гащин і Ковалюк. Проте сама гра проходила за попереднім сценарієм. Лучани створили купу гольових моментів, та жоден з них так і не змогли реалізувати. Ближче до завершення поєдинку в атаку пішли навіть оборонці, чим і скористався суперник. На 81-й та 90-й хвилинах арсеналівці у стрімких контратаках зуміли двічі "пробити" Романенка. Таким чином - поразка 0:2.

Варто відзначити також цікавий момент, який трапився в середині першого тайму. В боротьбі хтось з гравців "Арсеналу" грубо атакував Закарлюку, арбітр порушення не зафіксував, а Сергій зопалу відмахнувся від суперника, за що побачив перед собою червону картку. В той же час дії суддівської бригади викликали нарікання з боку обох тренерів ще до цього моменту. Тому, порадившись Віталій Кварцяний та Олександр Заваров вирішили відмовитися від їхніх послуг, а суддівство доручили своїм помічникам. Так, тренер "Волині" Степан Павлов узяв в руки свисток, а тренери воротарів - лучанин Сергій Чабан та арсеналівець Павло Блажаєв (який, до речі, у 1996 році також захищав "рамку" "Волині") зайняли місця на брівках. Після цього з боку футболістів нарікань не було.


Пишіть нам

Статистика





© 2002-2005 AV Group Design     Доменний спонсор - Волиньнет
Використовувати матеріали сайту дозволяється лише з посиланням на www.fc.volyn.net
Дану сторінку рекомендовано переглядати в браузері Internet Explorer 5+