This version of the page http://www.realtors.com.ua/news-detail.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-26. The original page over time could change.
На сесії Львівської міськради переглянуть тарифи на тепло
Телепрограмма Каталог сайтов Недвижимость
Realtors.com.ua
 
Авторизация
Логин: *
Пароль: *
Регистрация | Забыли пароль?
 
Предложения
квартиры
дома
помещения
земля
комплексы
проекты домов
новостройки
 
Рынок услуг
агентство недвижимости
строительство
грузоперевозки
кредитование
инвестиции
страхование
дизайн/интерьер
новострой
юридические
другие
анонсы компаний
вакансии
 
Информация
Законы
Технологии
Страхование
Кредитование
Новострой
Недвижимость
вопросы-ответы
новости недвижимости
 
Услуги и контакты
обратная связь
контакты
наши услуги
реклама
 
Ссылки
карта сайта
обмен ссылками
ссылки
каталоги
 
 

Новости рынка недвижимости: подробно

На сесії Львівської міськради переглянуть тарифи на тепло

Дата: 20.12.2006

14 грудня, засідання сесії Львівської міської ради вкотре пікетували активісти львівського представництва громадянської мережі «Опора», до яких приєдналися мешканці вулиці Варшавської, котрі вкотре протестують проти зведення там новобудови. Депутати міської ради ішли на засідання сесії під вигуки «Ганьба!» та «Ні – будівництву на Варшавській». Під стінами Ратуші зібралося понад 50 осіб.«Опорівці» своїм пікетом вимагали від депутатів міської ради скасувати рішення виконавчого комітету «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги централізованого опалення», а також прийняти рішення про виділення з міського бюджету коштів з метою уможливлення поетапного підняття тарифів на теплопостачання.

Щойно в порядок денний внесли питання, яке ініціювала фракція БЮТ, про призупинення дії згаданого рішення виконавчого комітету про двоставковий тариф.

Довідка ЗІКу.

Фракція БЮТ у Львівській міській раді на учорашній колегії ініціюватиме внесення у порядок денний сесії питання про призупинення дії рішення виконавчого комітету №1189 від 20 жовтня 2006 р. «Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і з підігріву води». «Досі ні громадськість, ні депутати міської ради не отримали звіту комісії, яка перевіряла діяльність теплопостачальних підприємств, також виконавчими органами не було представлено економічного обґрунтування цього тарифу. Тож на звернення громадян Львова ми ініціюватимемо розгляд цього питання на сесії міськради», – зазначив у коментарі Західній інформаційній корпорації голова фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрій Гудима.

«Ми наразі не вимагаємо скасування цього рішення виконавчого комітету, йдеться лише про призупинення його дії. Також ми вимагаємо, щоб на пленарному засіданні, яке відбудеться 28 грудня представники виконавчих органів подали економічне обґрунтування тарифу, з врахуванням реальної ціни на газ», – зазначив Ю.Гудима.

До цього ж часу мала б подати свої висновки депутатська комісія, яка проводила перевірку теплопостачальних підприємств. Відповідальність за звітність виконавчих органів перед депутатським корпусом щодо формування тарифу на тепло бютівці покладають безпосередньо на міського голову Львова Андрія Садового.

(источник: http://zik.com.ua/)

[Вернуться к списку новостей]
 

Быстрый переход
 
Рассылка новостей
Email:
 
Новости недвижимости
Все новости недвижимости
26.01.2007
Киевская власть хорошо контролирует городской бюджет
26.01.2007
Столичные эвакуаторы не обделяют вниманием автомобили должностных лиц
26.01.2007
Градсовет одобрил концепцию регенерации территории "Киевской цитадели"
26.01.2007
В прошлом году цены на московское жилье выросли на 74%
26.01.2007
Голландцы построили чешуйчатый дом, меняющий размеры
26.01.2007
Жилье подешевеет во втором полугодии
26.01.2007
Киевляне не платят по новым тарифам
26.01.2007
Прокуратура опротестовала повышение тарифов на тепло в Днепропетровске
26.01.2007
Львов потратит 10 млн. грн. на рекультивацию городской свалки в 2007
26.01.2007
Киев утонет в мусоре