This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-22. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

 

 

Архів новин || Пошук новин

Новини
Свято Водохреща



У п’ятницю, 19 січня п.р., у місті Хмельницькому на березі річки Південний Буг з нагоди Святого Богоявлення відбулося урочисте дійство за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Буханевича, його заступників, керівників обласних структурних підрозділів, громадськості. У рамках заходу організовано спільне богослужіння, яке провели керуючий Хмельницькою єпархією УПЦ-КП, архієпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній та декан-координатор УГКЦ в області, протоірей Іван Данкевич. Після цього керівники області скупалися в освяченій воді. Директор місцевої ДЮСШ “Спартак” вручив Олександру Буханевичу кубок за пропаганду здорового способу життя. Учасників свята вітали колядники та щедрувальники.
19 01 2007
Докладніше ...


Щасливі посмішки дітей


У період новорічних канікул головою обласної державної адміністрації Олександром Буханевичем започатковано нову традицію - проведення святкових зустрічей з дітьми різних категорій. Одна така зустріч відбулася 12 січня цього року з лідерами шкільного самоврядування Хмельниччини.
19 01 2007
Докладніше ...


А Н О Н С !!!
19 січня 2007 року о 13.00 год. у місті Хмельницькому біля річки Південний Буг (ДЮСШ «Спартак») з нагоди Водохреща відбудеться святкове дійство, в якому візьмуть участь голова обласної державної адміністрації Олександр Буханевич,
19 01 2007
Докладніше ...


У прямому радіоефірі В.Кирилюк...

В четвер 18 січня в прямому радіоефірі взяли участь заступник голови обласної адміністрації з питань агропромислового розвитку - Володимир Борисович Кирилюк та директор ТОВ ім.Черняховського Ізяславського району Кондратюк Олег Васильович.
19 01 2007
Докладніше ...


Іноземні інвестори на Поділлі
Недарма, наша область вважається інвестиційно привабливою. Хоча замало для цього лише одного факту, щоб на Хмельниччину прийшли вітчизняні й іноземні інвестори.
19 01 2007
Докладніше ...


Офіційна хроніка
Підписано ряд розпоряджень головою обласної державної адміністрації
Олександром Буханевичем
19 01 2007
Докладніше ...


На Хмельниччині відкрито аварійно-рятувальний загін спеціального призначення

У вівторок, 17 січня ц.р., в с.Олешин, що неподалік обласного центру, відбулися урочистості з нагоди відкриття аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Хмельницькій області. У заході взяли участь заступник Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Холоша, голова обласної державної адміністрації Олександр Буханевич, представники обласних служб цивільної оборони.
18 01 2007
Докладніше ...


- Алло! Це «гаряча» телефонна лінія?...
вівторковій «гарячій» телефонній лінії з керівництвом області. Для того, щоб люди, котрі невзмозі особисто приїхати до перших керівників області на прийом, могли поділитись своїми бідами, порадитись, попрохати про допомогу і був введений даний вид двостороннього телефонного зв»язку – «гаряча» телефонна лінія. Минулоріч, у такий спосіб, до високопосадовців звернулось сто вісімдесят дев»ять мешканців Хмельниччини. Відразу ж після дзвінка надано тридцять одну консультацію. Цього року до влади дозвонилися дев»ятеро жителів регіону.
18 01 2007
Докладніше ...


Ви – наша надія. Ви – надія України
Ви – наша надія. Ви – надія України

Такими словами розпочав свою промову голова Хмельницької облдержадміністрації Олександр Буханевич на зустрічі керівництва виконавчих органів області з лідерами шкільного самоврядування подільського краю, котра відбулась у переддень Святого Василя, дванадцятого січня п.р. в сесійній залі обласної ради.
На зустріч, зі всіх куточків Хмельниччини прибуло майже сотня юних шкільних управлінців.
18 01 2007
Докладніше ...


А Н О Н С !!!
18 січня 2006 року о 14.00 в залі колегій облдержадміністрації відбудеться зустріч голови облдержадміністрації Олександра Буханевича з дітьми загиблих при виконанні службових обов’язків працівників силових структур.
18 01 2007
Докладніше ...


Прес-реліз
Шістнадцятого січня у місті Кам”янці-Подільському відбулося офіційне відкриття початку робіт зі знищення ЛОСЗ як складової частини Програми Трастового фонду НАТО/ПЗМ щодо утилізації переносних зенітно-ракетних комплексів легких озброєнь, стрілецької зброї та звичайних боєприпасів.
18 01 2007
Докладніше ...


Прес-реліз
П’ятнадцятого січня голова обласної державної адміністрації Олександр Буханевич разом із своїми заступниками провів селекторну нараду з керівниками районів і міст краю. Керівництво області, перш за все, цікавили нагальні проблеми, які залишилися у спадок від минулого року, та перспективи розвитку регіонів на поточний рік.
18 01 2007
Докладніше ...


Повідомлення
Cприяння працевлаштуванню звільнених військовослужбовців
З метою сприяння працевлаштуванню звільнених військовослужбовців та започаткуванню ними власної справи в проекті Регіональної програми розвитку малого підприємництва в Хмельницькій області на 2007-2008 роки, який буде винесено на розгляд чергової сесії обласної ради, передбачено захід щодо забезпечення перепідготовки колишніх військових офіцерів за необхідними на ринку праці цивільними професіям
18 01 2007
Докладніше ...


Привітання

    Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ