This version of the page http://tuning.infocar.com.ua/187_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-16. The original page over time could change.
Вініловий Рай - можливості зовнішнього тюнинга - Внешний тюнинг


  Тюнинг :: Внешний тюнинг

Вініловий Рай - можливості зовнішнього тюнинга

Навіщо ми хочемо тюнить машини? Гарне питання, скажете ви. А відповідь легко можна знайти, покопавшись у власних мозках! Кожна людина прагне до краси, до виняткового стилю у всьому - у повсякденному житті, на роботі, у спілкуванні із протилежною підлогою - і звичайно у своїй улюбленій машині. Кожному хочеться, щоб його машини була Wow- Машина, а не простий засіб пересування. Одні люди хочуть цього сильніше, інші-- тільки у своїм таємних думках. Ну, кожному - своє.

Зовнішній тюнинг автомобіля - у цій фразі криється дуже сильна річ. В автомобільному дизайні по одягу зустрічаємо, і як це ні дивно проводжаємо теж! Зовнішній вигляд автомобіля - річ сама що ні на є важлива, що запам'ятовується, легендарна й, що в'їдається на згадку людей. Що крутіше виглядає - БМВ або ЗАЗ ? Дурне питання. Зовнішність - от вирішальний фактор.

 Сьогодні хочу вам розповісти про напрямок зовнішнього тюнинга - так званий ’Вініловий тюнинг’. Вініловий, тому що основний матеріал для виробів цього напрямку - вінілова плівка. Зміст такого тюнинга в доданні зовнішньому вигляду автомобіля певної спрямованості - звичайно спортивної , агресивної .

Технологія

Технологія проста до сліз - аплікація з вінілової плівки клеїться на автомобіль. Для зображення підбираються відповідні сполучення квітів - і ваш автомобіль стає оригінальним. Тут головну роль грає смак дизайнера й власника авто.

Є технологія посложнее - печатка на плівці повнобарвних зображень. У цьому випадку ви одержите практично неотличимую від аерографії картинку.

Строк ’життя ’

Тримається плівка на машині прекрасно. Мінімум 3 року (і до 6 років) вам не прийде хвилюватися. Винив прекрасно пеРеносить мийки, морози, сіль, бруд і всякі інші природні кошмари. Якщо вам набридне наклейка й прийде строк її знімати - не проблема. За допомогою будівельного фена знімається наклейка легко й невимушено. Протираємо ганчіркою з розчинником і ніяких слідів.

До речі, завиниленную гарну й оригінальну машину навряд чи будуть гнати. Ніхто не захоче так світитися, залучаючи погляди глядачів.

Ціна

Саме цікаве - ціна цього задоволення. Відразу скажу - вартість послуги непорівнянна з вартістю аерографії. Вона як мінімум на порядок нижче й залежить від складності виготовлення й технології. Качана цін від 50 і до 350 доларів за всю машину, обклеєну від голови до ніг.

НАПРИКІНЦІ скажу, що не дуже привита ця штука - вініловий тюнинг у нашої "сільській" країні. Але з кожним днем усі частіше на вулицях бачу виниленные машини, сприймані глядачами як совершеннейшую екзотику. АЛЕ ж нічого особливого в цьому немає.Wow- Машина доступна кожному!

Приносимо свої вибачення за неякісний машинний переклад на українську мову. На данний момент ми вдосконалюємо наші можливості і працюємо над покращенням цієї функції.

 Читать статью по-русски (Вініловий Рай - можливості зовнішнього тюнинга)

Источник: auto-vinil.ru Статья раземещена: 02.09.2005. Прочитана раз: 4307

обсуждение этой статьи здесь

Другие статьи о Тюнинге

Тюнинговая оптика Hella
Прочтена: 38069
Ангельские глазки для любого авто своими руками ...
Прочтена: 37923
Почем обвес для ВАЗов
Прочтена: 27198
Тюнинг своими руками. Делаем спойлер
Прочтена: 20762
BMW M7 или русский тюнинг от "Наука-Авто" ...
Прочтена: 20091
Тюнинг ВАЗ 21099. Бюджетный тюнинг.
Прочтена: 19925
Тюнинг BMW X5 от AVS Sport
Прочтена: 19802
Кунсткамера - Тюнинг ЗАЗ, Запорожца
Прочтена: 19387
Европанель для ВАЗ 2114/2115
Прочтена: 17771


OffTopic: Интересные новости от RedTram
Загрузка ...

Украинская Баннерная Сеть

 

Последние новости
21:14  Самый дорогой маскл-кар стоит 4 млн долларов
20:55  Еврокомиссия намерена ужесточить нормы по выбросам
 
Авто-продажа
ВАЗ 21099
1999 года 1.5L
5600 USD
Сайты о марках авто
 

Toyota

Ford

Honda

ВАЗ

Nissan

Mitsubishi

Skoda

Audi

ЗАЗ

Dacia

Renault

Volkswagen


Mazda


BMW

SEAT


KIA


Opel

Hyundai
 
Девушки и авто
Украинская Баннерная Сеть
 

продажа авто, автобазар, seat, great wall hover, mitsubishi lancer

 Реклама на сайте | О проекте | Контакты | Ссылки | Информеры | Сделано autoBiz | | | Ген: 0.632с