This version of the page http://lutsk.dzyga.biz/old/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-16. The original page over time could change.
Луцьк неформатний - альтернативний сайт м. Луцька


(поки в розробці)
Населення Луцька неформатного:
__ мешканців
Навіщо це все? Цікаві події Історія Економіка Музика Література неформата Луцьк п'яний (бари, ресторани і т.д.) Подорожі Інтерв'ю Різні статті Всі сайти Луцька Довідник неформату Фотогалерея Громадська бібліотека Неформатна карта Луцька Тимчасовий форум

________УПриймаємо ідеї щодо сайту на тимчасовому форумі. Необхідні ЯКІСНІ фото для об’єктів неформатної карти! Шукаємо кореспондентів для написання новин на сайт, які погодяться працювати безкоштовно! _

Випадкове фото від відвідувача сайту

надіслала allushka
<all-allushka@yandex.ru>

запропонувати свій варіант

"Що я хочу побачити на неформатному сайті Луцька?" - пропозиції сюди!

Про істину потрібно говорити і говорити безперестанно, бо навколо нас знову і знову проповідується хибне, і до того ж не окремими людьми, а масами. В газетах та енциклопедіях, в школах та університетах хибне завжди на поверхні, йому затишно і привільно від того, що на його стороні більшість...

(Йоганн Вольфганг Гете)

 


Пишемо на стіну!

Останні матеріали:

Цікаві події: "Меч Луцького замку-2006" - ще один фоторепортаж

Ці та інші фото можна також побачити тут Дякуємо за посилання Gerrasim'у

Музика Луцька: “ЧЕРВОНУ РУТУ-У-У…” ШУКАЛИ У ЛУЦЬКУ (Світлана Зозуля)
Ще досі згадують небайдужі до музики лучани, як на Трійцю актова зала славнозвісного училища, що його нерідко називають “кульком”, здригалася у різножанрових музичних конвульсіях. Все ж, стіни, стеля, сцена, стільці, а також вуха меломанів, таки витримали шалені вібрації та децибели відбіркового туру фестивалю “Червона рута-2007”.
Спершу для 25-ти “попсових” номінантів, у перервах між трьохпісенними виступами, голова журі Мирослав Мельник (виконавчий директор “ЧР”) влаштовував своєрідний допит-іспит на знання-незнання творчості їхніх кумирів. Ані Лорак і Тіну Кароль називали чомусь найчастіше?!? Годі було й сподіватись у цьому сенсі почути від хлопчака “а ля Робертіно” скриплячим баском гучне “ Rammstein !!!” ....(детальніше)

Цікаві події: інформація від "Національного Альянсу"
1-12 липня поблизу міста Кракова проходив черговий етап міжнародної молодіжної програми Національного Альянсу «Пам'ять без кордонів», що ось уже четвертий рік реалізовується на території Республіки Польща з метою впорядкування могил та збору інформації про вояків армії Української Народної Республіки (1917 – 1923).
Цього року участь в роботах взяли біля 60 молодих українців, зокрема члени Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національний Альянс» з Луцька, Рівного, Івано-Франківська, Черкас, Кривого Рогу та Полтави, а також представники Пласту – Національної Скаутської Організації України та Всеукраїнської молодіжної організації «Молода Просвіта». Традиційними організаторами з польського боку є ZHP – Об'єднання Харцерів Польщі (детальніше)

Подорожі лучан: За Холмом України не видно
Якщо ви, як автор цієї статті і його друзі, матимете бажання на один день з'їздити на екскурсію до Холму і у вас немає власного транспорту, наполегливо радимо – не користуйтесь рейсовим автобусом «Ковель-Люблін». Бо відстань між Ковелем і Холмом, яка становить 80 кілометрів , ви можете подолати у кращому випадку за чотири-шість годин, а у гіршому не доїхати взагалі до місця призначення. Річ у тім, що більшості пасажирів згаданого рейсу потрібно давно присвоїти звання кому «Заслужений контрабандист України», а кому і «Народний контрабандист України»

Звернення адміністрації Луцька неформатного

Так як впровадження нового дизайну сайту затягнулося на невизначений термін, і, судячи з усього, найближчим часом позитивних змін чекати не варто, спробуємо відновити зворотній зв’зок з відвідувачами.
Отже, поки що на тимчасовому форумі буде лише ОДНА тема: "Що я хочу побачити на неформатному сайті Луцька?"
Так як цей форум є тимчасовим, не варто писати сюди те, що не стосується теми - воно буде автоматично знищене. З появою нового дизайну даний форум зникне. Також прохання не створювати нові теми - вони теж всі згодом зникнуть, тому одразу будуть видалятися адміністрацією. Такі от репресивно-тоталітарні заходи...
І ще про вимоги до повідомлень: фрази типу "Панк рулить!", "Ржунимагу", "Згідний на 100%" та ін. видаляються як такі, що не несуть ніякого навантаження. Якщо ви маєте бажання поговорити про музику, фільми, політику, комп’ютери і російський балет - ласкаво просимо на інші форуми, там для вас знайдеться місце. Цей форум - лише для КОНКРЕТНИХ пропозицій та ідей по КОНКРЕТНОМУ сайту.
Напрягніть мізки! Кожно слово повинне мати зміст, не засмічуйте інтернет безглуздими фразами! Якщо в вашій голові немає нічого креативного - ви нам нецікаві! Ми не будемо засмучуватися якщо ніхто нічого не напише - нам не потрібен рейтинг форуму. Це все лише для того, щоб краще зрозуміти тих, хто щось ХОЧЕ в цьому житті Отже, кажіть, якщо маєте що сказати, але пам’ятайте, що "інколи краще мовчати"!

Мініфоторепортаж з "Меча Луцького замку"
24-25 липня в Луцьку відбувалась неординарна подія - V фестиваль "Меч Луцького замку 2006". Так як люди, наближені до творення сайту, в цей час перебували за межами міста, то це цікаве дійство ніяким чином не відобразилося на сайті "Луцька неформатного", за винятком афіші... Але є добрі люди, які читають біжучі рядки, що закликають надсилати фото всім, хто був свідком даної події. Результат - невеличкий фоторепортаж, який нам люб'язно надала allushka (за що адміністрація сайту висловлює їй велику ПОДЯКУ!):

Цікаві події: інформація від "Національного Альянсу"
Триває міжнародне молодіжне таборування «Пам'ять без кордонів-2006»
Уже давно довела свою правдивість народна мудрість про те, що лише ті, хто пам'ятає минуле, має право на майбутнє. Лише знаючи історію свого народу, шануючи його Лицарів, його Героїв, виховуючи на їх прикладі молоде покоління, держава може впевнено йти вперед.
Безпрецедентним в цьому плані є міжнародне молодіжне таборування «Пам'ять без кордонів-2006», яке розпочалося 1 липня. Ось уже чотири роки акція відбувається на території Республіки Польща і має на меті відновлення кладовищ вояків Української Народної Армії...


Тусовки Луцька: інтерв’ю з актором
... - Хто такі театр-студія «Гармидер», що вас об'єднує і чим ви відрізняєтесь від інших? - В нас різні люди, по різному мислять, різну музику слухають. Є одне спільне – це те, що ми любимо театр, в повному розумінні, не тільки як актори, чи як глядачі. В нас театр-студія якраз через те, що студія виховує. В минулій постановці як режисер себе пробувала Руслана Порицька, в нас постійно є музиканти, які з нами співпрацюють, є художники, декоратори, художники по костюмах. Також не можна сказати, що це професійні художники, але вони себе в цьому пробують...

Обіцяний і широкоанонсований репортаж нашого кореспондента про поїздку в Вилкове - українську Венецію!:
Сучасне Вилкове можна сміливо порівнювати з Камінь-Каширським чи Любешовом, кому як ближче до серця. Ото закриваємо очі, і бачимо, скажімо Ратно, тіко замісь вулиць канали, а центральна вулиця називається Прип'ять, замість тротуарів - дерев'яні кладки, замість пішохідних переходів - розкладні містки. Останніх - аж 75 км .! До речі, існує місцева загадка-жарт. Запитання: «Чим відрізняється п'яний вилковчанин від інших?» Відповідь: «П'яний вилковчанин хитається тільки взад і вперед інакше він би не зміг ходити по кладках.» - ось такий дотепний жарт, будете знати.

Центральна вулиця - Белгородський канал
Україна, м. Вилково, канал 28 червня
Жаб'ячі лапки з пивом :)
Белгородський канал 2

Цікаві події. "ВЕЛИКА ЗДИБАНКА" Оновлено!
24 червня в м. Рожище відбулося дійство до Дня Молоді, яке мало назву "Велика здибанка". Здавалося б, яке це має відношення до "Луцька неформатного".? Виявляється, має: в Рожищах можна було помітити значну кількість тих, з ким ми вже спілкувалися на сайті: райтера Сіка, тріаліста Скініка, гурт "Слід". Після розміщення фоторепортажу, любязно наданого Noven'ом, з нами на зв'язок вийшов безпосередній організатор даного дійства (atoller) і повідомив деякі його деталі. Наводимо його повідомлення в оригінальному варіанті:


детальніше тут

Звернення кореспондентів
Любий читачу ! Сидячи перед комп'ютером і пишучи дані печатні рядки я глибоко усвідомлюю, що звертаюся до тебе такого різного і далеко не ординарного, з всілякими збоченими амбіціями і різною мірою поваги до мене у прояві своєї людської сутності. З твоєю різноможливою здатністю до розуміння і пізнання всього нового і чужого, і твоїм особливим відношенням до цього сраного або прекрасного навколишнього світу чи середовища. І як не намагаюся бачити тебе з іншого боку екрану, такого розумного з великими окулярами чи легковажного з розпатланим волоссям, спортсмена з строгими рисами обличчя чи обкуреного наркомана - все рівно ти завжди інший...

Анонс події
Клуб східного танцю "ОАЗИС" (м. Київ)
за підтримки товариства "Україна-Індія"
25 червня 2006, 18:00
Вечір арабського та індійского танцю

Волинський областний театр ляльок, м. Луцьк, вул. Кривий вал, 18
тел. для довідок: (0332) 71-47-31; 8(050)387-41-04
www.orientaldance.nm.ru
e-mail: orientaldance@nm.ru
Також наш виступ можна буде побачити на IV фестиваль "Меч Луцького замку 2006" (http://silverwolf.lviv.ua)

“Все буде “Гармидер””(оновлено) Додано фото
Є у нас у Луцьку театр-студія, яка називається “Гармидер”. Починалася вона більше трьох років тому… Тоді семеро молодих і затятих любителів театру служили Мельпомені в іншій студії (не будемо називати її з етичних міркувань) і так вже їм допекли всі тупі “–ізми” тієї “структури”, що вони заявили вголос її керівникові: “Йдемо ми від вас”. Подякували. Розпрощалися і … вирішили створити власну театр-студію....

(оновлено)"Атака російських військ проходить за підтримки лікерогорілчаного заводу..." Увага! Додано фото від noven'a!
... вчора бачив суцільний ужоснах.... те що на 90-ту річницю брусилівского прориву щось буде, то знав давно... зранку взнав коли саме. і прийшов....
дійство було в парку на березі річки Стир.... глядачі були на іншому березі, але це не завадило бачити нам цей весь жах.... пан черномирдін відвідав наше дійство... коли він йшов крізь натовп, то на нього ніхто не звернув уваги.... а от коли ведуча (чи хто вона там була) сказала що до нас завітав пан черномердін, то більшість людей поперла до палатки подивитись на нього, немов на нове створіння у зоопарку, чи щось на зразок того....
(матеріал взято з http://gerrasim.livejournal.com і розміщено в оригінальному вигляді, без редагування)

Репортаж про Жадана від zeppelin'а (фото - noven)
Сьомого червня у Луцьку був Сергій Жадан з презентацією своєї останньої книжки "Гімн демократично молоді". На прохання адміністрації "Луцька неформатного" подаю невеликий репортаж, хоч і не планував до якогось висвітлення тих подій. Тож наперед прошу вибачення, якщо щось перебрешу чи своїм невитонченим і непрофесійним стилем ображу когось із акул пера (акули пера різних розмірів і з водойм різних масштабів теж були помічені на зустрічі з Жаданом).

В Україні починає працювати Центр регіонального розвитку «Співпраця без кордонів»

У понеділок, 5 червня, відбулася прес-конференція за участю заступника керівника політичної партії «Білоруський Народний Фронт» Алєся Міхалєвіча, представника білоруської молодіжної організації «Молодий Фронт» Ігара Щєкарєвіча та депутата Волинської обласної ради, голови Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національний Альянс» Ігоря Гузя.

 

"Мертвий Півень" в барі "Майдан": два погляди на неординарну подію

«Мертвий Півень» - живіше і жвавіше за живих! (погляд другий -www.maydan.com.ua)
У час, коли "курва радіо, телебачення, преса" остаточно отруїли інформаційний простір, політичні проститутки і бандити змагаються між собою у красномовстві, думаючи, як би урвати більшого кусня з пошматованої і зґвалтованої держави, існують "Мертві", живіші за живих. Нічого спільного з Хічкоком і з новомодними американськими страшилками. Просто, ще одні люди, які не продаються і не зраджують раніше обраним ідеалам. Колись львівський, а тепер гурт таки, справді, всеукраїнського масштабу, "Мертвий півень" завітав до нашого пивного клубу "Майдан".

"Мертвий Півень". Записки графомеломана… (погляд перший)
… Якось в далекому (чи для декого не дуже) 1990 році на фестивалі молодіжної урбаністичної культури "Вивих" в м. Львові вперше виступила група «Мертвий Півень». Як там вона виступила, мало хто і пам'ятає, але цей день став народженням легенди українського року, на щастя живої легенди J А їх, цих легенд, насправді в Україні доволі таки мало. Тому колись хтось з них видає новий альбом, це одразу стає ПОДІЄЮ.

На численні прохання відвідувачів
Сайт знову в ефірі. Як бачите, поки все без змін... Обіцяного реконструюваного вигляду і нового дизайну поки не видно в зв’язку з серйозними технічними негараздами. Планувалося не запускати сайт до моменту повної готовності, але так як цей момент затримується, а кількість людей, яка запитує: "ДЕ ВИ ПРОПАЛИ??!!" наближається до критичної, після чого можливе рукоприкладство в нашу сторону ("за що такий красівий сайт закрили!!?"), то ми повертаємо сайт в тому вигляді, в якому він був на момент закриття. Можливо дійсно хтось захоче почитати архівні матеріали... Оновлень поки не варто очікувати, хіба хтось НУ ДУЖЕ захоче розмістити свій матеріал - нехай шле на admin@lutsk.dzyga.biz А що робити всім іншим? Терпіть, все буде ок!

Терпи, терпи — терпець тебе шліфує,
сталить твій дух — тож і терпи, терпи.
Ніхто тебе з недолі не врятує,
ніхто не зіб'є з власної тропи.
На ній і стій, і стрій — допоки скону,
допоки світу й сонця — стій і стій.
Хай шлях — до раю, пекла чи полону —
усе пройди і винести зумій.
Торуй свій шлях — той, що твоїм назвався,
той, що обрав тебе навіки вік.
До нього змалку ти заповідався
до нього сам Господь тебе прирік. (В.Стус)

Сайт неформату – Lutsk.dzyga.biz

Оголошення від адміністрації! Загальна мобілізація!
Лучани та лучанки! Небайдужі гості міста та випадкові перехожі! Сайту потрібна ваша допомога! Нам просто необхідно зробити ЯКІСНУ НЕФОРМАТНУ КАРТУ міста. Адже сюди заходять люди не лише з Луцька, а й з інших міст та навіть інших країн. Тому потрібно, щоб карта стала справді обличчям міста, таким, яким вже воно є. Для цього нам потрібні якісні фото, які б показували кожен об’єкт на карті. Пропозиції щодо нових об’єктів приймаються також на форумі. Якщо ти маєш фотоапарат - зроби добру справу для людства: гуляючи по місту просто фотографуй цікаві об’єкти, які на твою думку мають бути присутніми на карті. Пам’ятай: якість твого фото - це якість картинки, яку бачить будь-який лучанин, киянин, заробітчанин з Італії, емігрант з США, чи абориген Австралії, які випадково зайшли на сайт! Всі фото надсилайте на адресу admin@lutsk.dzyga.biz. Луцьк неформатний вас не забуде!!!

Література: ПОЛІТ НА ЖОВТОМУ ДЕЛЬТАПЛАНІ - Світлана Зозуля
...Зима за пазухою, весна на долоні, літо в кишені… “Осінь за щокою”. Новий роман Василя Слапчука насичений образами, ситуаціями, відвертими описами, фразами. От хоча б: “Літературна праця нагадує проститутку, що вдалася до мастурбації. Сяке-таке задоволення отримує, а грошей катма”. Хто ж іще, як не письменник, зміг би дати саме таку характеристику творчого буття сучасного автора....

Анонс: "Вій" в "Майдані" - подробиці
Дане інтерв'ю взяте за допомогою ICQ і опубліковане в тому вигляді, в якому було на екрані комп'ютера, без цензурування:
...21:44:34: Сьогодні ми беремо інтерв'ю в людини, яка в курсі однієї непересічної події, що має відбутися і відома на форумі бару "Майдан" під ніком "L-d-V". Отже, що власне за подія має трапитись? 21:47 В нас постійно трапляються* якісь події...постійно, і більшість з них - непересічні....Але, я так розумію, зараз мова має бути про виступ легендарного українського гурту "ВІЙ" в луцькому *МАЙДАНІ*....

 

Додати свою статтю
Архів попередніх статей читайте у відповідних розділах сайту


Неформатні люди


Cik-One

Впізнай своє місто!


Рожевий слоник

Афіша

15.07.2006 - в "Майдані" «Classic-Rock- weekend»... вечір присвячений творчості «LED ZEPPELIN» & «DEEP PURPLE»

15.07.2006 - в "Кораблику" - Флайзза презентує новий альбом "Тепло на годину"

27.07.2006 - в "Майдані" український гурт "Борщ"


запропонувати свою подію


 

Тусовки Луцька: люди наповнені змістом
туристи
байкери
журналісти
діджеї
рицарі
тріалісти
фотографи
парапланеристи
квнщики
художники
музиканти
фанати ФК "Волинь"
дизайнери
актори
райтери (графіті)
додай свою
(с) "Луцьк неформатний", 2005-2006 Всі матеріали сайту додані лучанами, емігрантами Луцька або іншими людьми, яким чомусь стало цікаво писати про Луцьк. Людям з відсутнім почуттям гумору вхід на сайт суворо заборонений! Все розміщене на сайті може відтворюватись в будь-кому вигляді без дозволу адміністрації, крім матеріалів з інших сайтів. Матеріали сайту можуть описувати віртуальні, вигадані події, тому прохання не пов'язувати їх з реальним життям міста. Будь-які альтернативні думки заохочуються і публікуються на сайті. Пишіть нам сюди: admin@lutsk.dzyga.biz