This version of the page http://www.ua-reporter.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-15. The original page over time could change.
УЖГОРОД, Закарпатье, Украина: НОВОСТИ, президент Ющенко, корупция и криминал в органах власти

Новости Ужгорода и Закарпатья


   Лента новостей
Все сегодняшние

УЖГОРОД:

13.01.07 (13:24) суспільство
Завтра — Старий Новий рік та вшанування Святого Василія Великого
СТАРИЙ НОВИЙ РІК — дивна словесна конструкція, яка багатьох українців причаровує навіть більше, ніж «просто Новий рік». Бо чудес в оту староноворічну ніч буває більше, ніж з 31-го на 1-ше. Українці стали двічі святкувати Новий рік після реформи календаря у 1918 році. 14 січня — це свято за старим стилем.
Комментариев 0

13.01.07 (09:29) скандал
Закарпаття: "Газдюки" по–Перечинськи
Нещодавно закарпатська газета "Вісті тижня" вже розповідала про те, як “газдюки” свалявського села Солочин перетворили громадські землі на джерело дармового збагачення окремих сорочинських сімей. Перш за все, тих, які аж занадто наближені до голови Сорочинської сільради – пані Магдалини Туряниці. Аж раптом виявилося, що “цінний досвід” головної пані села Солочин уже встиг поширитися і на Перечинщину.
Комментариев 0

12.01.07 (19:15) офіціоз
Закарпаття: На українсько-румунському кордоні відкривається новий пункт пропуску "Солотвино"
У понеділок, 15 січня, на Закарпатті буде відкрито пункт пропуску „Солотвино” (смт. Солотвино, Тячівського району Закарпатської області). Планується, що в урочистостях візьме участь Президент України Віктор Ющенко.
Комментариев 0

12.01.07 (19:01) кримінал
Закарпаття: Поблизу міста Берегово правоохоронці знайшли сховок зі зброєю та боєприпасами
Співробітники Закарпатського облуправління СБУ поблизу міста Берегове Закарпатської області викрили сховок зі зброєю та боєприпасами.
Комментариев 0

12.01.07 (15:02) економіка
На 16 січня призначені збори учасників ТОВ "Закарпатполіметали", яке посилено шукає інвестпартнерів
Если раньше министерства и ведомства изучали возможность передачи госдоли металлы» для последующей продажи на приватизационном аукционе, то сейчас речь идет о создании совместного предприятия. В качестве второго участника предполагается привлечь некое ООО «Свит», которое представляет в Украине интересы английской компании European Minerals Corporation.
Комментариев 1

12.01.07 (14:29) суспільство
Гуртожиток закарпатського Мукачева "окупував" інтернаціональний "загін" жінок-нелегалок із дітьми
У місті Мукачеві Закарпатської області на четвертому поверсі залізничного гуртожитку "поселився" інтернаціональний колектив - тут живуть затримані жінки-нелегалки з дітьми, їхня кількість постійно змінюється - когось ловлять і поселять туди, інших депортують додому.
Комментариев 0

12.01.07 (14:05) людина
Закарпаття: Українська алергологічна лікарня Солотвинського солерудника знову відкрита для хворих
Від сьогодні пацієнти Української алергологічної лікарні можуть знову спускатися в шахту №9 Солотвинського солерудника, що на Закарпатті. На це дав дозвіл Держпромгірнагляд України.
Комментариев 0

12.01.07 (10:12) людина
Закарпаття: Чому птахи полишають гнізда?
Ще вчора подвір’я та оселя родини Василинець з гірського села Малий Раковець‚ що на закарпатській Іршавщині‚ були наповнені дитячим щебетом‚ сміхом. У подружжя народилося десятеро дітей‚ восьмеро виховали‚ двоє немовлят‚ на жаль‚ померло. “Порозлітались мої пташенята по світу”‚ — розводить руками Єлизавета Петрівна.
Комментариев 1

12.01.07 (09:56) культура
Персональна виставка "Веселі свята" художниці-кераміста з Ужгорода Віри Томашевської відкрилася в Києві
"Веселі свята" — так назвала свою персональну виставку, що відкрилась у Музеї-майстерні Івана Кавалерідзе в м.Київ, художниця-кераміст із Ужгорода Віра Томашевська.
Комментариев 0

11.01.07 (15:29) економіка
Алексей Плотников: "В СЭЗ "Закарпатье" работала масса разнопрофильных предприятий"
Не так давно в Верховной Раде создана Временная следственная комиссия по проверке деятельности специальных экономических зон и территорий приоритетного развития. Возглавляет ее народный депутат, член фракции Партии регионов в ВРУ Алексей Плотников. Наш разговор с ним – о задачах этой комиссии.
Комментариев 0




УКРАИНА:

12.01.07 (18:39)
Верховна Рада України прийняла Постанову про утворення Державного комітету України у справах ветеранів
Сьогодні депутати Верховної Ради України прийняли Постанову про утворення Державного комітету України у справах ветеранів. Постановою (реєстраційний № 2410) рекомендується Кабінету Міністрів України розглянути питання про утворення центрального органу виконавчої влади зі спеціальним статусом – Державного комітету України у справах ветеранів.
Комментариев 1

11.01.07 (15:47)
Журнал "Корреспондент" признал Александра Мороза человеком года
Украинский еженедельный журнал “Корреспондент” в рамках своего ежегодного проекта “Личность года” признал председателя ВР Александра Мороза человеком, который больше всех повлиял на жизнь страны в 2006 году.
Комментариев 0

10.01.07 (18:58)
Рада НАТО подовжила повноваження Схеффера до кінця 2009 року
Рада Північноатлантичного альянсу подовжила повноваження генерального секретаря Яапа де Хооп Схеффера до кінця 2009 року.
Комментариев 0

10.01.07 (16:36)
Для ІМПІЧМЕНТУ Президента Ющенка підстав є достатньо?
Политолог, директор украинского филиала Международного института гуманитарно-политических исследований Владимир Малинкович считает, что на сегодняшний день есть достаточно оснований для импичмента Президенту Украины Виктору Ющенко. Об этом он заявил в эксклюзивном интервью корреспонденту ForUm’a.
Комментариев 0

10.01.07 (09:29)
Апеляційний суд Києва підтвердив рішення Шевченківського суду щодо звільнення Тарасюка
Апеляційний суд Києва скасував ухвалу судді Шевченківського районного суду Києва щодо призупинення дії постанови Верховної Ради про звільнення Бориса Тарасюка з посади міністра закордонних справ України, задовольнивши апеляційну скаргу представника Верховної Ради на цю ухвалу. Про це повідомила в прес-служба Верховної Ради.
Комментариев 0




МИР:

10.01.07 (09:53)
Демарш Лукашенко: лють Путіна і шмарклі Брюселя
Білоруський-російський конфлікт показав реальне ставлення ЄС до слов`ян і їхньої ролі в сучасній Європі. Я із захопленням спостерігаю за перипетіями розвитку конфлікту Білорусія - Росія. Зовсім не із зловтіхи, а через те, що ця ситуація прояснила, наскільки наплювати ЄС на все, що відбувається за його межами. Особливо, якщо це питання не стосується власного благополуччя.
Комментариев 0

01.01.07 (11:33)
АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на увесь 2007-й рік
2007 год отмечен продолжающимся противостоянием Сатурна с Нептуном, которое началось в августе 2006 года.
Комментариев 0

01.01.07 (10:11)
Родные Саддама Хусейна намерены увековечить его память
КАИР, 1 ЯНВАРЯ. Родственники Саддама Хусейна намерены создать «президентскую библиотеку и религиозную школу» на месте погребения бывшего президента Ирака. Об этом сообщили члены племенного клана, к которому принадлежал казненный экс-глава государства.
Комментариев 0

11.12.06 (10:26)
18-летняя француженка нацелилась на Европу!
18-летняя студентка из Пикардии Рашель Легрен-Трапани названа победительницей конкурса "Мисс Франция-2007". Стройная зеленоглазая брюнетка ростом 1,80 метра будет теперь представлять Францию на европейском конкурсе красоты.
Комментариев 0

09.12.06 (13:44)
Економіка Словаччини "виїздить" завдяки реформам. Та автомобілебудуванню!
Словаччина стає центральноєвропейським лідером економічного розвитку, залишаючи позаду своїх партнерів із Вишеградської четвірки. Такі оптимістичні оцінки лунають у Братиславі з моменту, коли свої дані про стан економіки оприлюднили статистичне відомство цієї країни та Організація економічного співробітництва та розвитку (OECР).
Комментариев 0

   Резонанс

ТЕМИ ТИЖНЯ:

10.01.07 (12:30) політика
Закарпаття: Першим секретарем Ужгородського міськкому Соціалістичної партії України обрано Сергія Слободянюка
Коментарів 21

10.01.07 (14:43) політика
На Закарпатті Віктор Ющенко зустрінеться з Прем’єр-міністром Угорщини Ференцем Дюрчаньом
Коментарів 6



   ГЛАВНОЕ МЕНЮ
САЙТ:НОВОСТИ:
· главная

· новости

· другое

· english version

· архив

· доска
обьявлений

· знакомства

· мобильный контент

· RSS-лента

· политика
· общество
· экономика
· культура
· спорт
· криминал
· ЧП
· человек
· экология
· разное
· официоз
· дайджест
· наука
· туризм
· образование
· скандал
· Украина
· мир


   Анонсы событий
План заходів до традиційного фестивалю-конкурсу "Червене вино-2007" у Мукачеві
З 11 по 14 січня на площі Миру закарпатського міста Мукачево проходить традиційний, вже дванадцятий, фестиваль-конкурс «Червене вино-2007». Він супроводжується різними культурно-мистецькими заходами, на які ми Вас щиро запрошуємо.
Комментариев 0

Сьогодні в Ужгороді обговорять перспективи входження України в НАТО
Сьогодні, 26 грудня, о 14.00 у vip-залі ресторану "Кактус" обласного центру Закарпаття відбудеться засідання Ужгородського прес-клубу, головною темою обговорення якого стане "Входження України в НАТО: бажання громадян чи зобов’язання держави".
Комментариев 4

Завтра в Ужгороді сесія міськради. Остання в 2006 році
У вівторок, 26 грудня, о 9.00 год в обласному центрі Закарпаття розпочнеться засідання останньої цьогорічної сесії Ужгородської міської ради.
Комментариев 0

В Ужгороді — змагання з сімейної медицини
Сьогодні, 21 грудня, в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді поводитиметься заключний етап обласного конкурсу на визначення кращої амбулаторії загальної практики-сімейної медицини (ЗПСМ).
Комментариев 0

Ужгород: Що? Де? Коли?
Незважаючи на те, що до Нового року ще більше тижня, вже відтепер по всій області розпочалися різноманітні святкові заходи.
Комментариев 0



   ПОИСК


   Найти по дате
Годмесяцдень

Новости за



   Полезная информация



   Об издании
© 2004-2005 UA-REPORTER.COM
Партнери онлайн-видання UA-REPORTER.COM: ЗТО УСВА, ГО "Місто", закарпатська газета "Репортер".
Розробка та розміщення: ЗІС
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації - рекламодавці.
Редакція може не поділяти точку зору авторів. При передруці матеріалів посилання на UA-REPORTER.COM обов'язкове.


   Счетчики