This version of the page http://www.rr.lviv.ua/anons.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-14. The original page over time could change.
Радіо "Воскресіння" - Анонси та оголошення
   Звукові файли оновлюються щоденно
   Сьогодні: 14.01.2007 
 Розклад передач на тиждень
 Події Факти Коментарі
 Дослівно... new
 Слово Патріарха new
 Фоторепортаж
 Відео
 Автори
 Радіо в гостях ...
 Мистецька фотогалерея
 Музичні прем'єри
 Архів повідомлень
 Наша книжкова крамниця
 Агенція Релігійної Інформації
 Архів газети «Мета» в PDF
 Про Радіо «Воскресіння»
 Список трансляторів
 Річні звіти [REPORT]
 Анонси та оголошення
 Контакти

 Всього оголошень: 4
 По 10 оголошень на сторінці,
 на 1-ій сторінці - 4
 Ефір
7.00Радіо «Еко-FМ»
17.00Радіо «Еко-FМ»
8.40Радіо «Західна Столиця»
 
Тематика
 Святкова передача на Празник Св. Василія Великого
   Розклад на тиждень  

30.06.2006

Радіо «Воскресіння» — нові горизонти.

Україномовні релігійно-просвітницькі передачі Радіо «Воскресіння» відтепер можна слухати в мережі Інтернет за веб-адресою Національної радіокомпанії України http://www.nrcu.gov.ua/. Передачі Радіо «Воскресіння» у блоці денних радіопрограм Першого Каналу Національного Радіо транслюються в режимі on-line а також по Національній радіомережі у понеділок та вівторок о 21.30 год., в четвер та п’ятницю о 22.30 год. Окрім проводової радіомережі ці програми поширюються також ефірними передавачами у діапазонах ультракоротких, середніх та довгих хвиль у найбільших містах України: Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Ізмаїл, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Полтава, Феодосія, Харків та ін. Всього на території України для трансляції програм Радіо «Воскресіння» задіяно 106 радіопередавачів.
   У цифровому форматі програми Радіо «Воскресіння» можна слухати в Інтернет-мережі за адресою http//www.rr.lviv.ua.
   Окрім того програми Радіо «Воскресіння» звучать щодня на хвилях «Еко- Радіо» (89,7 FM) о 7-ій ранку в блоці з лідером супільно-політичних програм Радіо «Свобода».
  


19.05.2006

ДУХОВНЕ ЄДНАННЯ МОЛОДІ

19 травня о 9 годині ранку від церкви Святого Михайла монахи студійського уставу, товариство студентів католиків «Обнова» та Мальтійська служба допомоги розпочинають традиційну молодіжну пішу прощу до Святоуспенської Унівської лаври. Очікується, що в прощу вирушать майже 1000 молодих людей віком від 16 років зі Львова, Стрия, Івано-Франківська, Тернополя, Луцька.
  Цього річ проща пройде селами Лисиничі, Миклашів, Нижня Білка, Сухоріччя, Заставне, Глиняни. За два дні молодь подолає понад 60 км, щоб очиститися духовно, принести в жертву свої фізичні зусилля, подумати про життя. Для багатьох це справжнє випробування сили та духу, можливість знайти нових друзів.
  Першого дня прочани заночують у селі Глиняни, де зранку візьмуть участь у Архієрейській Службі Божій на честь Чудотворного образу розп’яття Ісуса Христа, яку відправить Архиєпископ Львівський Ігор.
  В Глинянах до прощі традиційно долучаться члени клубу активної молоді з міста Івано-Франківська. Люди в інвалідних візках разом з усіма прочанами долатимуть шлях прощі до Унева.
  В Уневі молодих людей зустрінуть люб’язні монахи. Особливим моментом програми перебування в Уневі є похід зі свічками на чернечу гору. Незважаючи на втому, о 3.30 вночі учасники прощі віддати шану померлим монахам.
  Завершиться проща у неділю Святою Літургією.
  Прощу традиційно підтримують Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ та Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЛОДА.
  ###
  Олексій Побурко
  Заступник директора
  Мальтійської служби допомоги
  8 032 297 50 70
  8 050 371 40 74
  


17.04.2006

«Світло Христового Воскресіння»

На Першому національному телеканалі 23 квітня, у День Пасхи Христової, транслюватиметься документальний відеофільм «Світло Христового Воскресіння». Автор сценарію та режисер Володимир Качур, оператор-постановник Фелікс Шевардін, редактор Людмила Касаткіна, керівник проекту Віктор Дерюгін. Фільм транслюватиметься по Першому національному телеканалі 23 квітня о 14 годині 20 хвилин.


20.03.2006

Радіо «Воскресіння» розширює мовлення

У системі трансляцій передач Радіо «Воскресіння» відбулися зміни.
  Україномовні релігійно-просвітницькі програми Радіо «Воскресіння» відтепер звучать щодня на хвилях «Еко- Радіо» (89,7 FM) о 7-ій ранку в блоці з лідером супільно-політичних програм Радіо «Свобода».
  Окрім того Радіо «Воскресіння» можна слухати на Першому Каналі Національного Радіо у понеділок та вівторок о 21.30 год., в четвер та п’ятницю о 22.30 год. Окрім проводової радіомережі ці програми поширюються також ефірними передавачами у діапазонах ультракоротких, середніх та довгих хвиль у найбільших містах України: Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Ізмаїл, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Полтава, Феодосія, Харків та ін. Всього на території України для трансляції програм Радіо «Воскресіння» задіяно 106 радіопередавачів.
  У цифровому форматі програми Радіо «Воскресіння» можна слухати в Інтернет-мережі за адресою http//www.rr.lviv.ua.
  



»»» 
  При передруку і використанні в теле- та радіоефірі
  посилання на Радіо «Воскресіння» обов'язкове
© Радіо «Воскресіння», 1999-2006