This version of the page http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-5044.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-14. The original page over time could change.
Любим юзерам


Зробити стартовою
Додати в обране
Написати листа
 БРАТСТВО
 СВIТ
 ЗВ’ЯЗОК
 МАТЕРIАЛИ


 Пошук 
 Проповіді Д.Корчинського 
 Йинчамулт кинволс 
 Порядок денний 
 Fight Club 
 Репресії проти БРАТСТВА 
 Русский без правок 
 Книги Д. Корчинського 



Це і воно

Война в толпе

Філософія смути


П’єса "Упиряки,
або Мудаки при владі."



Дневник Нео


Шрифт для листівок

 Архів 
«« Січень 2007 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 Наша кнопка 

код кнопки

Банери БРАТСТВА



WAP-сайт БРАТСТВА:

wap.bratstvo-ukr.wen.ru


Братство у ЖЖ

Стара версія сайту

- ukr
- rus
 Наші спонсори 

СБУ

ФСБ

MOSSAD


2003-2006, БРАТСТВО
Думки авторів ніколи не поділяються редакцією.
Передрук матерiалiв заохочується з посиланням на
http://bratstvo.info
 
Проповіді

05.12.2006 | Дмитро Корчинський
Любим юзерам


Любий юзер! Не читай цього тексту. Прямо зараз повернись на порносайт, який ти щойно (випадково) дивився. Або скачай ще одну гру. Або подивися нову мобілку в Інтернет магазині. Або відразу спустися в коментарі і напиши, що автор підарас…

Сподіваюся тепер юзери вшилися. Тепер ми з тобою віч на віч, затиснуті між екраном комп'ютера та сліпою стіною буденності. Як в'язні замку Іф, що їх змусив зустрітися Дюма, (підкоп тоді виконував функцію інтернету), який в тому ж таки романі дотепно зауважив: "На певному ступені добробуту, лише зайве є справді необхідним". В якості старшого в'язня хочу дати вам, мій потенційний графе, майбутній месник і мільйонер, кілька зайвих порад; бо вірю що ви достойні найвищої похвали: її зазначають в особових справах  щодо кращих з нас так: "Склонєн к побєгу".

1. Ніколи не агітуйте ваших знайомих щодо вищих цінностей. Не закликайте, не переконуйте, не провокуйте (якщо не маєте твердого наміру одразу розвести на гроші). Нехай лишаються такими як є. Бо якби не було ілотів, що б робили спартанці? Не було б лохів, де б балотувалися політики? Якби всі українці тільки те й робили, що боролися за свободу і ніхто, відсиджуючись в тилу, конформістські не вирощував би хліба, не місив би боягузливо цементу для церков, по зрадницькі не вишивав би рушничків, що була б Україна?

Років п'ятнадцять тому один тонкий знавець людської природи повчав мене: Ніколи не став себе на одну дошку з баригою. Тільки но ти припустив, що він людина, що він такий як ти - він тебе нажухав. Баригу повсякчас потрібно заганяти в стійло. Це насправді завжди нам усім погано вдавалося. Тому нині бариги не ставлять нас на одну дошку з собою, а мої вчителі хто в тюрмі, хто в землі, а хто ще гірше - пішов в юристи.

Усі твої знайомі, дружок, поділяються на бариг і на тих хто мріють стати баригами, щоб вони там не плели про поезію. Люби їх такими як вони є. Не мечи їм бісеру. "Схильних до втечі" катастрофічно мало.

2. Завжди ставте "бесмолу" на початку тексту і на початку справи. Це давній дуже корисний мусульманський звичай починати кожне хоч трохи значиме звернення формулою "бесмола ар рахмон, ар рахім" (в ім'я Господа милостивого, милосердного). Тобто все робити в ім'я Господа і все оцінювати з точки зору вічності. "Що є майор Бігль у порівняні з величчю природи!" - казав Гашек, який не слідував принципу "бесмоли". Коли читаєш "Швейка", враження, що всі персонажі там півтора метри зростом. Коли читаєш скажімо Плутарха, здається що його герої всі заввишки три метри.

Гашек чудовий, але його не знатимуть через дві тисячі років. А досі читають лише тому, що він кидав свого Швейка в великі події - у світову війну. Хапатися за велике, щоб стати більше. На початку дев'яностих я сколотив організацію яку назвав УНСО. Чи була це найчисельніша з поміж тодішніх бригад? Далеко ні! Чи була вона найбільш боєздатною? Нажаль ні! Чи була вона найбільш успішною? І близько - ні! Чому ж УНСО пам'ятають через десять років після її зникнення, а інші бригади ні? Тому що тільки УНСО покладала собі загальнонаціональні завдання і висловлювало наднаціональні претензії, чого не робили не лише тодішні кримінальні бригади, але й державні установи. І саме тому жодна жертва не була марною. І наші авантюри чи не єдине вартісне, що трапилось  в нудній українській історії дев'яностих. Безумовно згодом все перейшло на анекдоти. Проте навіть героїчна ОУН на еміграції перетворювалася на анекдот. Спільнота значно швидше ніж людина старішає і стає немічною і смішною.

Якось в Дагестані на мене зійшло просвітлення. Останню тисячу років традиційними одиницями самоорганізації тамтешнього політичного суспільства були так звані джамаати. Дуже устійливі утворення. В XIX ст. Росія доклала багато зусиль для їхнього зруйнування. Джамаат - це давньогрецький поліс. Один в один. Чому ж поліси бентежать підсвідоме, а джамаати ні. Чому антична Греція стала фундаментом цивілізації, а Дагестан до цивілізації немає жодного відношення? Тому що у мешканців дагестанських полісів були відсутні всесвітньозначимі  рефлексії. В Дербенті немає Парфенону. Можливо, на північному Кавказі героїв було не менше ніж на Балканському півострові, проте не вистачило філософів. Подвиг завжди здійснюють двоє: лицар і трубадур. Відрубану лицарем голову змія трубадур вставляє у загальнокультурний контекст.

Отже, носіть з собою пера (в обох значеннях цього слова).

Мораль моєї байки проста: ніколи ні за яких обставин, з жодного приводу не треба робити нічого такого що безпосередньо не веде до прирощення слави і слави Господньої . Окрім того, не варто кидати святині юзерам. 

В зв'язку з цим, мені згадується східна притча: Хтось із праведних Халіфів (здається, Омар) переміг в битві і разом зі своїми колегами добивав переможених. Щойно він заніс меча над одним з них, як той плюнув йому в обличчя. Халіф, не вдаривши опустив меча і відійшов геть. Коли згодом запитували: "Чому ж ти не добив його?", він відповідав: "Якби я встиг зарубати його до того, як він плюнув в мене - це був би подвиг на війні за віру. А після плювка - це було б вбивство з образи. А я не вбивця".

Іноді християни могли б захищати інтереси Ісуса Христа методами ісламської революції.






Надрукувати    Переслати   


Читатйте також:

- Бий жовтих доки не посинішають, бий синіх доки не пожовтішають
- Ориентиры
- МАНІФЕСТ ПРАВОСЛАВНОЇ РЕВОЛЮЦІЇ
- Святий Микола Чудотворець
- Кто ты?
Повернутися назад

Коментарі (19)

Гість | 09.01.2007 10:26
Re: Любим юзерам
Автор пидарас....

Гість | 06.01.2007 23:08
Re: Любим юзерам
автор підарас…

Лжедимитрий четвертый (на этот раз- апгрейднутый) | 22.12.2006 17:27
Re: Любим юзерам
%Лжедимитрий четвертый (на этот раз- апгрейднутый)

То був не Омар, а Алi!

Трайдент | 19.12.2006 20:41
Re: Любим юзерам
Автор попросив - я зробив.

А вишуканий варіант називання педерастом ("Ви, здається, гей") прямо протилежний варіанту "Ти підор".

Гість | 19.12.2006 11:55
Re: Любим юзерам
Але неможна ж це робити так невишукано!

Трайдент | 18.12.2006 17:57
Анріспєкт вусатому Дімі
"Або відразу спустися в коментарі і напиши, що автор підарас…"

Зробив. І не один я. А боягузливі брядчики модерують стрічку. Фу... Ні хіба не цікаво подивитися, скільки людей вважать вас усіх, і Дімочку зокрема, підорами?

Леня Черновецкий | 15.12.2006 14:24
Re: Любим юзерам
Покайся, сын мой...

Брат | 07.12.2006 16:38
Re: Любим юзерам
Саме існування Братства примножує славу Господню. А всі акції, які безпосередньо не направлені на прославляння Бога направлені на боротьбу з його ворогами. Ось так любий юзере.

звичайний юзер | 07.12.2006 15:41
Re: Любим юзерам
пробачте, будь ласка, за помилки.

звичайний юзер | 07.12.2006 15:41
Re: Любим юзерам
Чого ж Братство саме не почне захищати честь Бога, методами ісламських фундементалістів? Які з ваших останніх акцій вели до прирощення "слави Господньої"? Говорите нам, простим юзерам, про скалку в оці, а у себе колоди в оці не бачите? Ваші молоді літа ідуть на схил. Візьміться за голову!

Лузер | 07.12.2006 09:50
2 автор
>"Коли читаєш "Швейка", враження, що всі персонажі там півтора метри зростом. Коли читаєш скажімо Плутарха, здається що його герої всі заввишки три метри." ----- БАЯН!

Гість | 07.12.2006 01:52
Re: Любим юзерам

Цель - царствие Божие на Земле.


Микола Питерский | 06.12.2006 18:00
Re: Любим юзерам
БРАТТЯ!
Ще і ще раз в мирі Господу помолимось!
Дякуємо тобі, Боже, за натхнення, що ти послав Провіднику!
Яка яскрава проповідь! Нарешті геніальна думка осяяла наш небосвіт!
Пану Провіднику - МНОГАЯ ЛІТА!!! МНОГАЯ ЛІТА!!! МНО-О-О-ОГАЯ ЛІ-І-І-ІТА!!!
Боже, наверни Провідника на організацію і проведення Синайської конференції Братства!
ДОКОЛЄ?! Дайош Неопалиму Купину! RED SEA!!
Мир вам!
АМІНЬ!

Сталкер | 06.12.2006 15:01
Re: Любим юзерам
Лев Давыдович говорил о том что движение - все, конечная цель - ничто. Так в Мексике и достиг ничто. Цель - царствие Божие. Этим все и сказано.

Гість | 06.12.2006 14:44
Re: Любим юзерам
Да есть у них цель - мочить. Тока без жертв. Постмодернизм как никак

Гість | 06.12.2006 11:25
Re: Любим юзерам
Ваша организация всегда будет второсортной. Причина - общая направленность в область анархии без определенной конкретонй цели. Результат - люди будут идти с вами только временно, пока им это выгодно, а затем тихо свалят. Ведь конечная цель их и ваша разные!

Брат Миколай (Чудотворець) | 05.12.2006 23:04
Re: Любим юзерам
БРАТТЯ!
Ще і ще раз в мирі Господу помолимось!
Дякуємо тобі, Боже, за натхнення, що ти послав Провіднику!
Яка яскрава проповідь! Нарешті геніальна думка осяяла наш небосвіт!
Пану Провіднику - МНОГАЯ ЛІТА!!! МНОГАЯ ЛІТА!!! МНО-О-О-ОГАЯ ЛІ-І-І-ІТА!!!
Боже, наверни Провідника на організацію і проведення Синайської конференції Братства!
ДОКОЛЄ?! Дайош Неопалиму Купину! RED SEA!!
Мир вам!
АМІНЬ!

Сталкер | 05.12.2006 17:07
Re: Любим юзерам
Згадалися часи справжніх великих компів, навіть маленька МИР-1 у червоному корпусі Університету св. Володимира, поруч з славним харчовим інститутом, де почав здобувати вищу освіту шановний Автор. Так от, та маленька машина із світловим пером, розробка Глушкова - справжній велетень. І ніхто не смів називати нас, зелених початківців тоді, юзерами. Аллах Акбар!

Гість 1 | 05.12.2006 16:11
Re: Любим юзерам
Зовсім нещодавно я сам був юзером, зараз намагаюся переконати людей, що за мету ставлять накопичення грошей. А це дуже складна та невдячна справа, та зупинятися не збираюся, хоча і вважають мене трохи схибленим.


Останні повідомлення на форумі
ТемаАвтор Пр.От. Останній
Чи може православний слухати закони сектанського мера? BORGEZE 640399 Пекарь
Люди, дайте денег!) Dr_AntiFreud 39028 Пекарь
Пошли пиздить комунистов! Мавка 10069134 Пекарь
Новый цифровой порядок - Tursted Platform Module (TPM) Брат Сергей 1127 Брат Сергей
Гоним на власть! Zero 463746 Пекарь
Що означає бути ХРИСТИНИНОМ? BORGEZE 539474 Пекарь
в чому я помиляюсь??? зІрка 90241 Пекарь
МИР ВАМ, БРАТЬЯ И СЁСТРЫ! nichtkapituliren 31718 Пекарь
Красная Плесень WMMW 201424 Пекарь
Коловрат, Сокира VETER-88 293330 Пекарь


фотоприколи      web-camera
Що Братству робити в 2007р.
Нічого
Повісить
Бухати
Колотися
Нюхати клей
Торгувати Батьківщиною
Зрадити Майдан
Повернути всіх активістів до школи
Зайнятись нормальною справою (землеробством)
Виспатися
Інше



Всього голосів: 140
Коментарів: 8
Результат опитування


13.01.2007
Посольство США в Афінах обстріляли з китайського гранатомета
13.01.2007
У Росії діють ескадрони смерті
13.01.2007
Мешканці Латвії розчаровані вступом до ЄC
13.01.2007
В Україні паралізована торгівля нерухомістю
13.01.2007
Студент технікуму на комп’ютері виготовляв фальшиві купюри
13.01.2007
Поляки перевірять чи не співпрацювали їхні єпископи зі спецслужбами
13.01.2007
Росія і Білорусь підписали угоду щодо експорту нафти
13.01.2007
У Дагестані вбили командира відділення ОМОНу
13.01.2007
Буш продовжив на 2 роки санкції щодо Білорусі
13.01.2007
Президент Чехії: приєднання до Євросоюзу не принесло користі
13.01.2007
Японія чекає удару цунамі
13.01.2007
355 різнокаліберних снарядів часів Другої світової війни знайшли на Луганщині
13.01.2007
Сніг та морози нарешті прийдуть до Європи
13.01.2007
Для ветеранів УПА комунальні послуги стали безкоштовними
13.01.2007
Грузія відпустила українських рибалок під заставу
13.01.2007
Понад 5 кілограмів ртуті виявили та знешкодили рятувальники на Київщині
13.01.2007
Харків'янин судитиметься з метрополітеном за те, що йому не дали померти
13.01.2007
Цех із виробництва фальшивої червоної та чорної ікри виявили правоохоронці Херсонщини
13.01.2007
На переговорах Росії і Білорусі пресі наказали відійти далеко
13.01.2007
Київське «Динамо» - серед 50 кращих команд світу
Вся стрічка новин


Залишки храму, де молився Ярослав Мудрий, знайшли у Лаврі під час розкопок
Європі загрожують посуха та хвороби
Оприлюднено націю, яка найменше працює
Будинки ізраїльтян охоронятиме "жива" сигналізація
УПЦ КП готові перейти на новий стиль
Бог існує, - довели німецькі математики
Японський винахідник створив батарею на воді
П'ять продуктів, які вбивають людство
Російські вчені переконалися в існуванні Бога
"Піратська партія" започаткувала новий анонімний сервіс
Всі факти

Розбити свій комп'ютер!

Постріляти по ворожим американським літакам

Лист вебмайстру