Офіційний сайт Луганської обласної державної телерадіокомпанії
Зараз на сайті відвідувачів: 4
ТЕЛЕПРОГРАМА ТИЖНЯ:     ПН     ВТ     СР     ЧТ     ПТ     СБ     НД
    НОВИНИ ДНЯ
    ТЕЛЕПРОГРАМА
    РАДІОПРОГРАМА
    ПРО КОМПАНIЮ
    КЕРIВНИЦТВО
    ПРАЦІВНИКИ
    ФОТОГАЛЕРЕЯ
    АРХIВ ПОДIЙ
    ПОСЛУГИ
    ПИШIТЬ НАМ
    ГОСТЬОВА КНИГА

ЕЛЕКТРОННА КНИГА



Наше опитування
Чи подобається ВАМ нова студія?
Так, подобається
Краще ніж було
Однаково
Ні

[Результати]

Погода





ПАРТНЕРИ



НАШІ КНОПКИ






Тимошенко Микола Андрiйович





















Тимошенко Микола Андрiйович - заступник генерального директора ЛОДТРК, 1944 року народження.Освiта вища. В 1969 роцi закiнчив Полтавський педагогiчний iнститут, а в 1980 роцi - Київську вищу партiйну школу при ЦК Компартiї України.
    Трудову дiяльнiсть розпочав учителем фiзики, заступником директора СШ №1 ім. Горького в м.Краснодоні, другим, першим секретарем Краснодонського мiськкому комсомолу, 12 років - в партійних органах, 4 роки був заступником голови Луганського міськвиконкому. Має досвід роботи в бізхнесових структурах - 3 роки був заступником, а потім першим заступником генерального директора МСП "Інформ-бiзнес-клуб". З 1997 року і по цей час очолює Луганську обласну державну телерадiокомпанiю.
    Працюючи на посаді генерального директора, доклав немало зусиль до повного переоснащення матеріально-технічної бази всіх виробничих ланок сучасною електронною технікою. Наполегливо й послідовно займається впровадженням у теле-, радіовиробництво найсучасніших цифрових технологій. Одна з перших в Україні Луганська ОДТРК повністю перейшла на цифрове виробництво телепрограм. Обласне радіо переведено на систему електронного монтажу. Придбані і запроваджені в роботу дискові плеєри-рекордери, що дало змогу в декілька раз покращити якість радіопередач.
    Під час роботи генеральним директором були налагоджені партнерські взаємостосунки з обласною владою. Рішенням сессії обласної ради було затверджено програму створення обласного телевізійного каналу і радіо FM, що дало змогу Луганській ОДТРК першій в Україні практично завершити розбудову обласного телевізійного каналу "ЛОТ" і радіо FM "Пульс" в м. Луганську.
    Тимошенко М. А. постійно працює над рейтингом обласного телевізійного каналу і проводового радіо, є ведучим програми - журналістської вітальні "Телемедіаклуб". В прямому ефірі провідні журналісти, керівники газет і телерадіокомпаній, виконавчої й представницької влади обговорюють питання свободи слова, впливу публікацій і передач на формування громадської думки, взаємовідносин влади і журналістів, внеску "четвертої" влади у вирішення актуальних соціально-економічних питань регіону.
    Тимошенко М. А. - досвідчений керівник. За творчі досягнення та вагомий внесок у розбудову незалежності України відзначений Подякою Президента України, Почесною грамотою обласної державної адміністрації і обласної ради. Розпорядженням голови облдержадміністрації та голови облради М. А. Тимошенко нагороджений медаллю "За заслуги перед Луганщиною" ІІІ-го ступеня.
    У 2002 році нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, також Почесними грамотами Держтелерадіо України і Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України.
    У 2003 році Указом Президента України М. А. Тимошенко присвоєно почесне звання "Заслужений прцівник культури України".

  |  назад



Пошук у новинах:




Велика Вітчизняна продовжує нагадувати про себе смертоносними знахідками.

12.01.2007

Судний день для мешканців Кам’яного броду Луганська відкладається на невизначений строк.

12.01.2007

Ситуація з комунальною заборгованістю населення в обласному центрі залишається напруженою.

12.01.2007

І вже після прийняття Верховною Радою закону про кабмін Блок Юлії Тимошенко вніс представлення в Конституційний Суд відносно конституційності політичної реформи.

12.01.2007

Сьогодні в Луганську підбивали підсумки роботи дільничних інспекторів міліції за минулий рік.

12.01.2007

Луганські прикордонники чергового разу відзначились затриманням великої партії контрабанди.

12.01.2007

Всього тридцять один відсоток від своїх реальних потужностей переробив нафти Лисичанській ЛІНІК.

12.01.2007

Сьогодні вісімдесятирічний ювілей відзначає Товариство сприяння обороні України - колишнє Добровільне товариство сприяння армії, авіації та флоту.

12.01.2007

“Знай та люби свій край” - виставка робіт студентів професійно-технічних закладів області з такою назвою пройшла у краєзнавчому музеї.

12.01.2007

Луганська міська влада презентувала сьогодні бюджет на дві тисячі сьомий рік.

11.01.2007

Тим часом, прес-служба Луганської міськради передає, що виділення коштів на молодіжне будівництво передбачено у новому бюджеті Луганська окремим рядком.

11.01.2007


  догори

Головна сторiнка   Про компанiю   Телепрограма   Пишiть нам   Гостьова книга
Copyright  ©  2001-2004 ЛОДТРК. Усi права застереженi.