Звоните Нам: 8 (067) 900-03-05  
Главная
О проекте
Наша коллекция
Наша классификация
Тарифы операторов
Мобильные деньги
Наши услуги
Нумерология
Интересное
Карта сайта
Ссылки
"Всякая всячина"
ЧаВо





MOBILE GOLDNOMER SHOP









 
  Чтоб красивый номер взять - нужно номер наш набрать:
"Девятсот Ноль три Ноль пять"!

This version of the page http://www.goldnumbers.com.ua/sim_hobby.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-13. The original page over time could change.
Untitled Document

 • Головна
 • Beeline 
 • Djuice
 • Golden
 • Jeans
 • Kyivstar
 • Life
 • Privat Mobile
 • UMC
 • Wellcom  

Колекція стартових пакетів


Украинская Баннерная Сеть
 
Власник колекції: Ярік. Адреса: 65025, Одесса-25, а/с-140. Телефон: 8-050-905-22-80. E-mail: ukrcard@mail.ru

Умовні позначення до колекції стартових пакетів.

1. Умовно стартові пакети можна поділити на:

Повний стартовий пакет (База + сім картка); Картку основу під утримання сім карти (База); Сім картку (сім карта).

2. Розглянемо базу з сім карткою більш детально:

База + сім картка

Зразки чипів.

2.1. Сім картка може бути з перфорацією та без неї (на малюнку пунктирна смуга біля сім картки). Завдяки перфорації базу можна надломити навпіл та відокремити від неї сім картку.

2.2. База та сім картка може бути матовою (надрукована та не захищена шаром лаку), або лакована (вкрита шаром захисного лаку). Картки з матовою основою можна поділити ще за способом друку малюнка.

2.3. Оператори мобільного зв’язку замовляють стартові пакети у різних виробників а іноді і за кордоном. Майже кожен виробник інтегрує до сім картки власну модель чипу, деякі з них наведені вище у таблиці.   

2.4. Різні виробники стартових пакетів розробили різні форми кріплення сім картки до бази. Тільки в Україні зустрічається більше двох десятків зразків отвору під сім картку.

3. Зразок:

UMC-12

Матова.

Перфорація. 

Продаж та акції.

База + сім карта
База + сім карта

3.1. На представлених малюнках видно колір та малюнок картки, та форму кріплення сім картки до бази.

3.2. Кожна картка за цим списком має свій номер, цій номер може не співпадати з такою ж самою картою у інших виданнях. Зразок має номер UMC-12. Якщо відома інформація про чип модуль, то його зображення нижче номера.

3.3. Уточнюючи дані та опис картки розміщаються під зображенням чипу. Зокрема інформація з пунктів 2.1. та 2.2.

3.4. На останок відмічається присутність цієї картки в колекції. Колекція складається з двох примірників кожної картки, тому і виділяється дві строчки на перший і другий примірники. «База + сім карта» - означає, що в колекції знаходиться повний комплект з бази та сім картки. Якщо і у другій строчці такий самий напис, то другий примірник теж у повному складі. Якщо порожньою є одна зі строк - це означає, що у колекції тільки один примірник картки. У разі коли зазначено «База» або «сім картка» - це означає, що комплект не повний і присутня база або сім картки. У випадку коли у першій - «База + сім карта», та у другій - «База», означає: перший примірник повний, а другому не вистачає сім картки. Можуть бути різні варіанти присутності двох примірників у колекції.


* Данна інформація не може використовуватись як офіційна інформація про послуги мобільного зв’язку та не є рекламною інформацією вищезгаданих компаній. Наведені зразки демонструють наявність стартових пакетів у колекції автора. Інформація цього розділу є інформаційно-пізнавальною для клубів колекціонерів, а також їх учасників, та надається на безкоштовній основі з метою промоушина колекціонування в Україні. До колекції приймаються зразки, не представлені у цьому виданні.


 

 

 

 

 

 





Украинская Баннерная Сеть