This version of the page http://daily.lviv.ua/kartsite.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-04. The original page over time could change.
Дізнайтеся більше про Львів

Вітаємо Вас на сторінці, повністю присвяченій старовинному, але завжди незмінному місту Лева.
Недаремно саме його названо "Маленький Париж". Адже багатьох людей приваблюють його мальовничі вулиці, нерозривно пов'язані із минулим Львова. На нашій сторінці Ви знайдете повний перелік вулиць, зображення їх на карті, маршрути поїздів і автобусів, трамваїв і тролейбусів. Якщо Вам потрібно вибрати ресторан, готель, чи відвідати театр або музей, "Щоденний Львів" обов'язково допоможе знайти їх.
А як може існувати це місто без його атрибутів - театру опери та балету, міської ратуші, та й, зрештою, самих львівських кам'яниць? Щоб їх побачити досить зазирнути у фотогалерею сайту.
Які ще сторінки можуть ближче познайомити нас із стародавнім містом? Дізнатися це можна у розділі "Інтернет Львів". А поступ у майбутнє неможливий без знання теперішнього і минулого краю. Довідатися багато нового Вам, без сумніву, допоможе "Львівщина". Візуально ж побачити Львівську область легко з використанням її докладної карти. Беручи свій початок здавна, і сьогодні нам представлені численні герби краю.
Варто поглянути і на сторінку львівського футбольного клубу "Карпати" в межах нашого сайту - клубна сторінка з найповнішою інформацією також міститься у нашій директорії.
Де відпочити у Львові? Складне запитання. Але лише у тому випадку, якщо Ви все ще не відвідували нашої афіші! Зробіть це і відкриєте для себе безліч цікавого та нового.
У сучасному світі серед бюрократичної тяганини гостро постає запитання - як себе захистити? Відповідь на нього є тут! Нерідко складно швидко знайти потрібну інформацію. Завітайте у "інформаційну допомогу" для вирішення Ваших проблем.
І, нарешті, тут можна знайти останні міські новини та погоду. Бажаємо захоплюючої подорожі минулим та сучасним княжого міста!

 

 

 

 

 

"Щоденний Львів"

© 1999-2002 "Щоденний Львів", e-mail: lviv@all.at Всі права на матеріали, що містяться на сайті lviv.all.at, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайту, гіперпосилання (hyperlink) на lviv.all.at обов'язкове. Умови обмеженого використання матеріалів.


Для зупинки тексту натисніть ліву кнопку миші на полі, де курсор набуває вигляду руки і утримуйте її. Відразу після відпускання текст продовжить рух. Якщо рух тексту припинився, просто клацніть на полі, щоб ще раз перечитати його.

Copyright © 1999- "Щоденний Львів"