This version of the page http://www.vlada.kiev.ua/faq.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-03. The original page over time could change.
Оновлення для довідника "Офіційна Україна сьогодні"

Можливі проблеми при встановленні та експлуатації  довідника "Офіційна Україна сьогодні"

Програма встановлення завершується аварійно (модуль corconf.exe)
Можливо, Ви встановили КД в каталог C:\Program Files\kis або інший, який містить пробіли в шляху. Через помилку такі шляхи оброблялись некоректно в ранніх версіях програми Setup.exe.Встановіть продукт в каталог, який не містить пробілів в шляху (наприклад, C:\kis), з підкаталогу cgi-bin скопіюйте в якесь місце Вашого диску файл uoppa.db та приберіть (деінсталюйте) продукт. По тому завантажте виправлену версію Setup.exe, поклавши її в той же каталог, що й попередньо збережений файл uoppa.db. Запустіть Setup.exe та встановлюйте КД в будь-який потрібний Вам каталог.


КД некоректно працює з деякими версіями Windows NT 4.0 (не знайдено msvcp60.dll)
Ваш Windows потребує оновлення системних файлів. Отримайте докладнішу інформацію з сайту Майкрософт звідси. Якщо Ви згодні оновити системні файли, скористайтесь програмою vcredist.exe (англійська локаль), яка надається на компакт-диску в каталозі support (якщо вона там є), або завантажте її з web-сторінки сайту Майкрософт, зазначеної вище.

КД некоректно працює з деякими версіями Windows NT 4.0 (функція GetLongPathNameA)
З підкаталогу cgi-bin скопіюйте в якесь місце Вашого диску файл uoppa.db та приберіть (деінсталюйте) продукт. По тому завантажте виправлену версію Setup.exe, поклавши її в той же каталог, що й попередньо збережений файл uoppa.db. Запустіть Setup.exe та повторно встановіть КД.

КД некоректно працює з деякими версіями Windows 98 (збій в модулі APACHE)
З підкаталогу cgi-bin скопіюйте в якесь місце Вашого диску файл uoppa.db та приберіть (деінсталюйте) продукт. По тому завантажте виправлену версію Setup.exe, поклавши її в той же каталог, що й попередньо збережений файл uoppa.db. Запустіть Setup.exe та повторно встановіть КД.

Під час інсталяції не знайдено файл uoppa.db
Проігноруйте цю помилку, а коли інсталяція завершиться, скопіюйте цей файл з компакт-диску в підкаталог cgi-bin. Або завантажте нову версію
Setup.exe, в якій виправлено цю помилку.
Під час інсталяції помилка в файлі Apache.exe
Якщо КД раніше вже був встановлений на Ваш комп'ютер, перевірте, чи не запущено сервер. Перед встановленням або прибиранням продукту необхідно завершувати роботу сервера (мається на увазі завдання, яке запускається пунктом меню "Офіційна Україна сьогодні"-"Запустити сервер").

Під час спроби оновлення інформації за допомогою deltax виникає помилка File uoppa.db missing or corupt (1)
Можливо, ви не маєте прав доступу для запису в файл uoppa.db. На файлових системах FAT16/FAT32 можливо, встановлено атрибут "Тільки для читання", на файловій системі NTFS - відсутній доступ для запису. Слід зазначити, що доступ для запису потрібен тільки для утиліти deltax, самому КД достатньо доступу тільки для читання.

В демонстраційній версії не працює пошук
Це відбувається через помилку в модулі демонстраційної версії search.exe, який знаходиться в підкаталозі cgi-bin. Замініть тільки цей файл його виправленою версією, завантаживши його звідси або завантажте весь виправлений дистрибутив демонстраційної версії звідси. 

На сторінках довідника виникає повідомлення "file ... not found"
Час від часу ми дещо змінюємо дизайн сторінок, і це призводить до появи нових файлів включення, яких немає у користувачів, що не оновили свою версію. В разі виникнення таких помилок слід переінсталювати довідник з новою версією програми
Setup.exe або просто скопіювати відповідні файли включення в каталог cgi-bin Свіжий архів цих файлів завжди лежить тут