This version of the page http://rio.karpat.org/people.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-03. The original page over time could change.
Каталог інтернет
     
Закарпатський портал  

ГОЛОВНА

АНОНСИ

ПРО НАС

ТУР. НФО

ПАРТНЕРИ

WEBРИКИ

ВАШ САЙТ

ЗВ’ЯЗОК

 
 ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ, БЛАГОДІЙНІ ФОНДИ


Портал Фундації молодіжних ініціатив    www.fri.net.ua
Цей портал Заснувала, підтримує та оновлює Фундація молодіжних ініціатив – громадська організація, зареєстрована в Ужгороді. Метою електронного видання є пропаганда молодіжної громадської активності, оперативне інформування про життя молоді, розкриття цікавих сторінок місцевої політики, розміщення інформаційних повідомлень політичних партій, організацій тощо.
м. Ужгород. Мова – укр.

Русинська профспілка найманих працівників      rutunion.narod.ru
Русинську профспілку найманих працівників зареєстровано 9 серпня 2001 року в Ужгороді. Її завданнями найперше є захист інтересів заробітчан. На сьогодні, за неофіційними даними, кожен третій працездатний закарпатець працює поза межами краю. Інтернет-ресурс вміщується всього на трьох екранних розгортках. „Дошка об’яв”, яка задекларована на сайті, не працює.
м. Ужгород. Мова – укр.

Громадська організація “Неємія”     www.nehemian-ua.org
Місія “Неємії”, перші організації якої зареєстровані в Україні в 1996 році, – зміцнення суспільства та церков через практичне навчання та служіння. Один із центрів відкрито і в Ужгороді. Під егідою “Неємії” здійснюються різноманітні освітні, бізнесові проекти. І все ж оновне спрямування організації, як запевняють автори сайту, – благодійна діяльність. організовуються курси навчання комп’ютерної грамотності, Допомагають старим та немічним людям, дітям-сиротам, беруть шефство над школами-інтентатами. Діє школа пасторського служіння та теології.
м. Ужгород. Мова – укр.

Благодійний фонд "Срібний дзвін’    www.srdzv.uzhgorod.ua
Новини всеукраїнського дитячого фестивалю мистецтв, який щороку проводиться в Ужгороді. Конкурси. Галерея фотографій. Контакти.
м. Ужгород. Мова – укр.

Благодійний фонд “Нова сім'я"     www.new-family.uz.ua
Благодійний фонд України, який знаходиться у м. Ужгород, надає допомогу дітям, що залишилися без батьків. Фонд займається проблемами розвитку та вихованням цих дітей, яких майже 200. Фонд сприяє усиновленню на відстані, а також шукає спонсорів для догляду за сиротами. У  “Галереї” можна побачити фото цих дітей.
м. Ужгород. Мови – укр., англ.

Благодійний фонд ім. Роберта Коха    www.koch.mk.uzhgorod.ua
В Україні, за останніми даними, 675 тисяч хворих (1,5 % населення країни) туберкульозом. Згідно з критеріями ВООЗ в Україні - епідемія туберкульозу і ситуація погіршується. Діяльність Благодійного фонду ім. Роберта Коха спрямована на подолання цієї хвороби через активне виявлення хворих, шляхом безкоштовного флюорографічного обстеження.
м. Мукачево. Мова – укр.

Молодіжна організація "Лаборець"    www.laborets.narod.ru
"Лаборець" - це незалежна неприбуткова громадська організація, діяльність якої розповсюджується на всю територію України. На сайті подано повний текст статуту. І нічого більше.
м. Ужгород. Мови - рос., англ.

Закарпатська професійна асоціація жінок-освітян "Перспектива"   www.perspektyva.iatp.org.ua
Веб-сторінка розповідає про асоціацію жінок та її справи. „Перспектива”, зокрема, провела ряд семінарів із громадянської освіти в школах області. Привабливими є фотографії карпатських куточків природи, пам’яток історії та архітектури.
м. Ужгород. Мови – укр. і англ.

Ужгородське товариство інвалідів праці та дитинства “Оптиміст”    www.optymist.iatp.org.ua
“Оптиміст” об’єднує людей із обмеженими фізичними можливостями та допомагає їм позбутися відірваності від реального світк. Багато хто з членів товариства зміг адаптуватися, відчути себе повноправною частинкою суспільства. Колишні та нинішні справи “Оптиміста” відтворені на його сайті. Вишукані графічні зображення, з ефектами руху та мінливості – це приємно дивує.
м. Ужгород. Мова – укр..

Ужгородське громадське об’єднання "Місто"    www.misto.uzhgorod.ua
"Місто" об’єднує людей, не байдужих до долі Ужгорода та Закарпаття, відстоює економічні, соціальні, культурноосвітні інтереси краян. Діяльність, програма товариства, заходи, що проводяться.
м. Ужгород. Мова – укр.

Молодіжна організація “Свобода”    mujweb.cz/www/svoboda.ua/
Принципи діяльності організації "Воля", статті про владу, політику, посилання.
м. Ужгород. Мова – укр.

Закарпатська організація Української спілки ветеранів Афганістану   www.afgan.org  
Спілка займається соціальним захистом ветеранів війни, інвалідів, сімей полеглих воїнів і учасників бойових дій, патріотичним вихованням молоді. Наведена статистика загиблих у Афганістані. Є прес-центр.
м. Ужгород. Мова – рос.

Суспільство – всім     www.spvs.mk.uzhgorod.ua
Метою створення недержавної, неприбуткової, благодійної організації ‘Суспільство - всім’, діяльність якої направлена на благочинність та милосердя, є: включення інвалідів до нормального життя в суспільстві, створення для них рівних можливостей у багатьох сферах. Програма діяльності організації, її плани.
м. Мукачево. Мова – укр.

Молодіжне об’єднання “Наше покоління”   pokolinnya.virtualave.net
Гасло організації, яке проголошується на сайті, - ‘Молоду державу збудує молодь’. Серед рубрик - новини, проекти, закони тощо.
м. Ужгород. Мова – укр.

Закарпатське обласне відділення Комітету виборців України    www.zvcvu.iatp.org.ua/trans.html
Велика база даних про політичне життя Закарпаття. Довідки про всіх депутатів обласної, районних та міських рад краю, моніторинг їхньої діяльності. Назви та адреси молодіжних, громадських організацій. Публікації з суспільно-політичної проблематики, підготовлені працівниками відділення КВУ в Закарпатті. Рубрики - про нас, політичне Закарпаття, приймальня, бібліотека, віртуальна дільниця, політичний гумор та інші. Заслуговує на увагу добірка посилань на ЗМІ, органи влади, представництва закордонних інституцій в Україні.
м. Ужгород. Мова – укр.

 

 

НАГОРУ

ГОЛОВНА

АНОНСИ

ПРО НАС

ТУР. НФО

ПАРТНЕРИ

WEBРИКИ

ВАШ САЙТ

ЗВ’ЯЗОК