This version of the page http://www.rehau.ua/476F73B6F305AAB7C1257140004AB36F.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-03. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Ефективне використання енергії
Стартова сторінка|Індекс|Файли для завантаження|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса

Новини

Актуальні новини за темою "Компанія" Ви знайдете у розділі "Прес-релізи"детальніше

Цифри та факти

Тут Ви зможете отримати всю важливу інформацію:детальніше
 
  • Фокус
    • Ефективне використання енергії
    • Відновлювана енергія
    • Cистеми амортизації
    • Техніка шлангів
    • Меблевий фасад на особливий лад
    • Опалення газонів
  • Філософія
  • Історія
  • Корпоративне громадянство

Ефективне використання енергії

Зниження втрат енергії

 
Енергозберігаюча програма будівництва
Відповідальне, обережне поводження з сировиною, яка стає дедалі дефіцитнішою, саме у галузі будівництва набуває дедалі більшого значення. Потрібні екологічно та економічно доцільні концепції. Потрібні взаємопов’язані, системні рішення як у житловому, такі і у нежитловому будівництві. Ізольоване розглядання окремих аспектів уже не допомагає, якщо серйозно й ефективно переслідувати такі цілі, як „подвоєння енергопродуктивності до 2020 року порівняно з 1990 роком“ або „енергетичне будівництво як внесок у захист від атмосферного впливу“.

REHAU, як системний гравець, вживає активних заходів для подолання цих проблем. Вже понад 50 років REHAU досліджує, розробляє і пропонує на ринку орієнтовані на майбутнє технології для будівництва – від будівництва приватного житла та багатоквартирних будинків до індустріального, промислового та адміністративного будівництва. Особливе значення при цьому надається трьом стовпам ефективного використання енергії: „зниження втрат енергії“, „ефективне використання енергії“, а також „ефективне вироблення енергії“.

Зниження втрат енергії
Через теплові канали значна частина теплової енергії часто безповоротно втрачається шляхом випромінювання у навколишнє середовище. Завдяки найсучаснішим системам для вікон та фасадів, як у новобудовах, так і при реконструкції виробничі витрати значно знижуються. Завдяки розробленій конструкції камер та ущільнень, які було реалізовано компанією REHAU у профільних системах Thermo-Design або придатних для пасивних будинків компонентах Clima-Design, вдається утримувати тепло у приміщеннях без шкоди необхідному “диханню” стін споруд.

Ефективне використання енергії
Йдеться про раціональний та ефективний розподіл тепла всередині будівлі. Тут саме системи панельного опалення та охолодження характеризуються порівняно низьким споживанням енергії, а також рівномірним та комфортним розподілом мікроклімату в приміщенні. Гнучкість є перевагою з багатьох точок зору: для енергопостачання REHAU – з огляду на відповідальне ставлення до ресурсів – живить систему з альтернативних джерел енергії, таких як тепло надр та сонячна енергія.

Ефективне вироблення енергії
Відновлювані, безпечні для екології та клімату регенеративні види енергії слугуватимуть для надійного й достатнього енергопостачання майбутніх поколінь. Для виконання цього завдання необхідно вже сьогодні визначити шляхи розвитку й прискорити децентралізоване видобування відновлюваної енергії. Вже сьогодні завдяки їх застосуванню енергетичні витрати суттєво зменшуються. Теплообмінники та системи теплових насосів через геотермальні зонди або колектори використовують акумульовану теплоту землі. Система теплового обміну між повітрям та теплом надр AWADUKT за допомогою контрольованої вентиляції у поєднанні з пристроєм для рекуперації тепла забезпечує тепло взимку та прохолоду влітку і сприяє зниженню витрат на енергію. За допомогою солярної теплової системи REHAU SOLECT, вода нагрівається безпосередньо сонячною енергією і подається до системи циркуляції технічної води будинку. Дедалі частіше для створення позитивного енергобалансу споруд застосовується метод фотовольтаїки. За державної підтримки та постійного удосконалення технічного обслуговування та функціональної експлуатаційної надійності, а також збільшення коефіцієнта корисної дії, продукти REHAU забезпечують високі прибутки при видобуванні електроенергії з майже невичерпної енергії Сонця.

Завдяки удосконаленню низькоенергетичних будинків та пасивних будинків на основі EnEV, дослідженню та розробці енергозберігаючих конструкцій, технологій та матеріалів, команда REHAU робить свій внесок в ефективніше використання енергії для нових галузей будівництва та реконструкції існуючих будівель.

Роздрукувати сторінку
www.rehau.ua:  Підприємство > Про нас > Фокус > Ефективне використання енергії
© ТОВ "Рехау", 2006
© ТОВ "Рехау", 2006