This version of the page http://www.pg.com.ua/welcome.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-03. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Кар'єра / Ласкаво просимо



P&G Україна  
Basic info in English
Ласкаво просимоВідділиЛюди яких ми шукаємоПрацевлаштуванняПроцес відборуДля студентів


Інформація про продукцію



Сайти марок





Відкриті вакансії

"Проктер енд Гембл" пропонує кар'єру



Знайти на сайті
 



Ласкаво просимо



"Якби у нас забрали усі наші заводи і всі наші гроші, але залишили нам наших людей, ми відбудували б усю організацію за 10 років. Якби ж нам залишили усе, що ми маємо, забравши лише наших людей, ми були б повністю знищені."

Річард Дюпрі
колишній президент компанії

Для нас працівники - це наше найважливіше надбання. Це їм ми завдячуємо тим, що наше робоче середовище засноване на довірі, взаємоповазі та чесності. Наші працівники завжди намагаються вдосконалити всі складові частини нашої організації, щоб гарантувати її успішну роботу, і пишаються результатами нашої спільної праці.

Ми й далі приваблюємо і наймаємо на роботу найкращих людей у світі. Ми постійно шукаємо талановитих молодих людей, які мають власний погляд на речі, командний дух, свіжі ідеї та прагнення до успіху. Наша мета - наймати кращих з найкращих. Наш успіх завтра залежить від того, кого ми візьмемо на роботу сьогодні.

Читаючи сторінки цього розділу ви зрозумієте, що лежить в основі нашої програми набору персоналу і побачите, які якості ми шукаємо у наших майбутніх працівниках.

Ми не заповнюємо вакансії - ми набираємо найкращих людей.

Нагору


© The Procter & Gamble Co.     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту