Перелік спеціальностей - 2006 (6,45 kb)

Перелік спеціальностей - 2006 (6 kb)

Правила прийому - 2006 (42 kb)

Положення про приймальну комісію ОДЕКУ 2006,  положення про апеляційну комісію (26 kb)

Проспект-водні біоресурси (23kb)

Вартість освітніх послуг 2006 (7kb)

Інформаційний пакет (кредитно-модульна система організації навчального закладу) (196kb)

 

Міністерство освіти і науки України

Одеський державний екологічний університет оголошує прийом студентів на 2006 рік з слідуючи напрямів підготовки та спеціальностей:

Напрям підготовки „Екологія”, спеціальність 8.070801 „Екологія та охорона навколишнього середовища” (спеціалізації: управління екологічною безпекою, прикордонний екологічний контроль, екологічне право, екологія рекреаційного та курортного господарства, гідроекологія, радіоекологія, екологія рибного господарства, агроекологія, екологічна безпека ядерних установок та джерел іонізуючих випромінювань).

Напрям підготовки „Гідрометеорологія”, спеціальності:

- 8.070601 „Метеорологія” (метеорологічні прогнози, авіаційна метеорологія, експериментальна метеорологія, полярна метеорологія, кліматологія, охорона атмосферного повітря);

- 8.070602 „Гідрологія і гідрохімія” (інженерна гідрологія, комплексне використання водних ресурсів, економіко-правові аспекти водного господарства України);

- 8.070603 „Океанологія” (океанографія, морське природокористування);

- 7.070604 „Агрометеорологія”;

- 8.070605 „Гідрографія”.

Напрям підготовки „Менеджмент”, спеціальність 8.050201 „Менеджмент організацій (менеджмент природокористування, екологічний аудит).

Напрям підготовки „Комп’ютерні науки”, спеціальність 8.080401 „Інформаційні управляючі системи і технології” (геоінформаційні системи і технології, автоматизовані системи моніторингу навколишнього середовища, Інтернет програмування).

Напрям підготовки „Водні біоресурси”, спеціальність „Водні біоресурси”(охорона та управління водними біоресурсами, рибне господарство, марікультура.)

Військова гідрометеорологія. Гідрометеорологічне та геофізичне забезпечення військово-повітряних сил, сухопутних, ракетних військ та артилерії, військово-морських сил.

Підготовка фахівців за програмами „офіцерів кадру” та для студентів цивільних спеціальностей університету – „офіцерів запасу”.

Підготовка фахівців в ОДЕКУ здійснюється для освітньо-кваліфікаційних рівнів „бакалавр” (3,5 р.), „спеціаліст” (1,5 р.) та „магістр” (1,5 р.).

Випускники вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації (технікумів, коледжів) з спеціальностей напрямів підготовки „Екологія”, „Комп’ютерні науки”, „Менеджмент”, „Економіка” зараховуються в університет за прискореною програмою підготовки. Термін підготовки для освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” – 1,5 роки, „спеціаліст” або „магістр” – 1,5 роки. Зарахування в університет на місця державного замовлення та контрактної форми навчання здійснюється без складання вступних іспитів за результатами усної співбесіди.

Підготовка фахівців всіх спеціальностей та напрямів підготовки здійснюється за денною, заочною формами навчання та екстерном за рахунок державного замовлення, довгострокових пільгових кредитів та контрактної форми.

Всі іногородні студенти денної форми навчання забезпечуються місцями в гуртожитках університету.

Прийом документів здійснюється:

- для денної форми навчання – з 3 квітня по 15 липня 2006 року. Вступні іспити з 16 по 30 липня 2006 року. Зарахування на перший курс – до 5 серпня 2006 року;

- для заочної форми навчання – з 3 квітня по 6 вересня 2006 року. Вступні іспити з 7 по 15 вересня 2006 року. Зарахування на перший курс – до 20 вересня 2006 року.

Вступні іспити: математика (письм.) та українська (російська) мова (диктант).

Для вступників, які в поточному 2006 році закінчили середню загальноосвітню школу з золотою та срібною медаллю вступні випробування проводяться у формі усної співбесіди.

Переможці та призери загальнодержавних та обласних олімпіад (конкурсів тощо) зараховуються в університет позаконкурсом.

УВАГА ВСТУПНИКІВ !

Переможці та призери олімпіади зараховуються на місця державного замовлення ОДЕКУ позаконкурсом.

За довідками звертатися за адресою: 65016, м. Одеса, вул. Львівська, 15, каб. 334, тел. 42-77-64 (деканат факультету довузівської підготовки).

Адреса приймальної комісії Одеського державного екологічного університету:
65016, Україна, м. Одеса, вул. Львівська, 15, ОДЕКУ
телефон (0482) 68-97-43, факс 63-63-08
E-mail - synop@ogmi.farlep.odessa.ua
WWW - www.ogmi.farlep.odessa.ua

 


| На главную страницу |
История института | Структура института | Научные проекты | Абитуриенту | Погода |
| Гостевая книга | Новости, Форумы | Вакансии | Научно-методические комиссии МОН Украины |