This version of the page http://dzyga.com.ua/konkyrs_book.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-02. The original page over time could change.
Конкурс від МО "Дзига"
Головна

КОНКУРС


КОНКУРС

КОНКУРС

Намалюй дітям книжку!!!


Агов, митці, дизайнери, поліграфісти, хто ще пам’ятає дитинство –
МО «Дзиґа» оголошує конкурс на дизайн дитячої книжки!

Конкурс відбуватиметься в рамках першого у Східній Європі Міжнародного наукового симпозіуму та Форуму дитячої книжки "Візуалізація образу дитини у літературі", який відбудеться 10-14 квітня 2007 року у Львівському Національному Університеті ім. Івана Франка.

Переклад книги одного з найвідоміших класиків німецької дитячої літератури Еріха Кестнера (відомого у нас за книгою «Еміль та детективи" та "Конференція звірів") «Крихта та Антон» зроблений львів’янкою Уляною Гнідець.

Тепер справа за візуальною концепцією майбутньої книги: дизайном, ілюстраціями, шрифтовим вирішенням. Тобто за Вами…

А ось і текст. / КНИГА /

Винагорода:
- із переможцем конкурсу буде укладено контракт на дизайн цілої книжки, відповідно він отримає й  відсотки з її продажу (а це – немалі гроші);
- роботи, що взяли участь в конкурсі, будуть виставлені в галереї «Дзиґа» на час проведення симпозіуму.

Вимоги: подати проект обкладинки та розвороту (формат А-3).  Ілюстрації подаються в оригінальній формі (техніка довільна), все решта – в електронному вигляді.

Зголошуватись поодинці і групами:  МО «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35) до пані Уляни Тимошенко.

Останній термін подачі робіт 10 березня 2007р.

Мрій, і в тобі оживе дитина!

P.S.  Для тих, хто хоче дізнатися більше про:
Симпозіум. Про рівень Симпозіуму говорить хоча б участь авторів дитячої літератури світового визнання: Міріям Преслер (Німеччина), Кірстен Бойє (Німеччина), Юта Ріхтер (Німеччина), Ренате Велш (Австрія), Габіка Футова (Словаччина)… З українського боку учасниками симпозіуму будуть перекладачі останніх дитячих бестселерів: «Мумітролія» – Наталка Іванишин та «Маргаритко, моя квітко» – Ольга Сидор…
Організатори: факультет іноземних мов ЛНУ ім. І. Франка, Міжнародне наукове товариство з дослідження літератури для дітей та юнацтва, Мистецьке об’єднання «Дзиґа», Громадська організація «Вірменська, 35», Громадська організація «ФОРУМ ВИДАВЦІВ», Туристична агенція «InLviv».
 
Гості симпозіуму приїдуть із: Кореї, Австрії, Японії, Росії, Німеччини, Англії, США. Зібрані дитячі книжки організатори будуть відправляти у будинки для дітей-сиріт.

Наміри «Дзиґи». МО «Дзиґа» має намір вперше в історії української дитячої книжки запропонувати видавництвам повний комплект послуг: переклад та дизайн із оформленими авторськими правами.
Крім того, це дасть можливість готувати російськомовний переклад і вчинити перший прецедент, коли українці розроблять книгу для дітей нашого молодшого брата! Досі все відбувалось навпаки – російські видавці заробляли гроші на україномовних читачах.

Розставимо крапки над «Ы»!


© DZYGA 2001 - 2006 WEB - адміністратор