This version of the page http://www.philips.ua/article-14403.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-01. The original page over time could change.
Виграй подорож на Гран-прі! - Royal Philips

Виграй подорож на Гран-прі!

Офіційні правила участі у Всеукраїнській маркетинговій акції стимулювання збуту чоловічих бритв Philips в Україні (надалі – Акція)

 

1. Організатор акції

1.1. Організатором Акції є ТОВ «Ньюстор Маркетинг» (далі – Організатор), що діє в інтересах та на замовлення компанії ТОВ «Вартел Медіа».

Місцезнаходження Організатора: м. Київ, пров. Бехтеревський, 4в.

 

2. Участь в Акції

2.1. До участі в Акції запрошуються усі громадяни України, яким виповнилося 18 років і які придбали чоловічу бритву Philips (далі – Учасники Акції).

Учасниками Акції не визнаються і в ній не мають права брати участь:

1) працівники та представники будь-якої компанії, залученої до проведення Акції;

2) власники, працівники та представники підприємств (пунктів) роздрібної чи оптової торгівлі, що мають в асортименті чоловічі бритви Philips;

3) чоловік або дружина осіб, перелічених в пп. 1, 2; найближчі родичі (дитина, брат, сестра, батько, мати, дід, баба) осіб, перелічених в пп. 1, 2.

 

3. Тривалість Акції і продукція, що бере в ній участь

3.1. Акція триватиме з 6 листопада 2006 року по 10 січня 2007 року включно (далі – період проведення Акції).

3.2. Продукція, яка бере участь в Акції (далі – Акційна продукція): всі моделі чоловічих бритв Philips.

 

4. Територія проведення Акції

4.1. Акція проводиться на всій території України.

 

5. Заохочувальні Маркетингові Заходи

5.1. Заохочувальні Заходи: право на придбання за спеціальною ціною однієї з трьох подорожей на Гран-прі Formula1(надалі - Заохочення).

5.2. Придбанням за спеціальною ціною є безготівкова оплата однієї гривні, в тому числі ПДВ, на розрахунковий рахунок Організатора.

5.3. Організатор Акції залишає за собою право включити в Акцію додаткові Заохочення.

 

6. Порядок участі в Акції

6.1. Для участі в Акції Учасник, який в період проведення Акції придбав Акційну продукцію (бритву Philips) в магазинах, які беруть участь в Акції, повинен зробити наступні дії:

- вирізати штрих-код з упаковки акційної продукції;

- заповнити листівку-анкету, вказавши в ній своє ім’я, прізвище та по батькові, адресу, контактний телефон, дату народження, модель бритви, місце придбання, або вказати анкетні дані на звичайному аркуші паперу;

- відправити звичайним листом штрих-код та заповнену анкету наадресу 01001, Київ, а/с «Філіпс».

6.2. Номер телефону гарячої лінії: 8-800-300-0-360. За цим номером можна отримати детальну інформацію про умови Акції. Всі дзвінки за вказаним номером зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Гаряча лінія працює цілодобово без вихідних (з 20:00 до 9:00 працює автовідповідач).

6.3. Визначення Учасників, які одержують право на Заохочення, відбудеться 30 січня 2007 року в присутності нотаріуса, за допомогою програми-генератора випадкових чисел, шляхом випадкового відбору серед Учасників, чиї анкети були відправлені до 10 січня 2007 року (датою відправлення вважається дата на поштовому штемпелі). Про результат можна дізнатися, зателефонувавши на номер гарячої лінії 8 800300 6360 або на сайті www.philips.ua. Учасники, які одержують право на Заохочення, отримають особисте повідомлення телефоном. У разі, якщо з Учасниками неможливо зв’язатися по телефону, їм будуть відправлені телеграми. Всі дзвінки на номер гарячої лінії 8 800300 6360 зі стаціонарних телефонів у межах України є безкоштовними. Гаряча лінія працює цілодобово без вихідних (з 20:00 до 09:00 працює автовідповідач).

 

7. Умови застосування Маркетингових Заходів

7.1. Один Учасник може отримати одне Заохочення за одну одиницю придбаної Акційної продукції.

7.2. Листи без штрих-коду і без анкетних даних не братимуть участь в акції.

7.3. Видача Заохочень проводиться Організатором до 28 лютого 2007 р. Заохочення надаються за вказаною Організатором адресою після моменту одержання Організатором від Учасника за допомогою факсу копій документів, що підтверджують його статус Учасника (копія чеку, що свідчить про покупку Акційної техніки в період проведення Акції; копію українського паспорту; копію закордонного паспорту; копію ідентифікаційного коду; копію сторінки з номером гарантійного талону; копію квитанції про сплату спеціальної акційної ціни). Документи мають бути надані учасником не пізніше 21 лютого 2007 року.

7.4. При врученні Заохочення Учасник зобов’язаний пред’явити представнику Організатора наступні документи: чинний паспорт громадянина України, чинний закордонний паспорт, ідентифікаційний код, фіскальний чек на придбання Акційної продукції в період проведення Акції, гарантійний талон, квитанцію про сплату спеціальної акційної ціни. Після 21 лютого 2007 року Учасник, якій згідно цих Правил не надасть Організаторові повний пакет документів, що підтверджують його статус Учасника, втрачає право на одержання Заохочення.

7.5. У випадку, якщо Учасник, що одержав право на одержання Заохочення, за певними причинами, не залежними від Організатора, не має можливості одержати Заохочення, він не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації. Також Учасник не може передати право скористатися Заохоченням третій особі.

7.6. Організатор сприяє у отриманні візи та бере на себе відповідні витрати на її оформлення.

7.7. Організатор не несе відповідальності стосовно використання Заохочень та Головного Заохочення Учасниками після їх одержання.

7.8. Організатор не несе відповідальності за роботу поштових служб.

 

8. Надання інформації

8.1. При заповненні анкети листівки Учаснику необхідно надати Організатору наступну особисту інформацію: П.І.Б., вік, адреса проживання, контактний телефон.

8.2. Організатор не несе відповідальності за достовірність наданої Учасниками інформації щодо контактів з ними.

8.3. Маркетингові Заходи не мають грошового еквіваленту і обміну та поверненню не підлягають.

8.4. Беручи участь в Акції, Учасники погоджуються, що у разі застосування до них Маркетингових Заходів їхні імена, фотографії та адреси можуть публікуватись і використовуватись Організатором у друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, на web-сайті Організатора чи будь-якої компанії, залученої до проведення цієї Акції. При цьому Учасники не отримуватимуть будь-якого відшкодування та/або винагороди за використання їхніх імен і/або фотографій і/або адрес Організатором у друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, на web-сайті Організатора чи будь-якої компанії, залученої до проведення Акції.

8.5. Організатор гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави.

 

9. Інші умови

9.1. Організатор не несе відповідальності у разі неможливості Учасника скористатися Маркетинговими Заходами через відсутність у нього необхідних документів.

9.2. Організатор не несе відповідальності за будь-які помилки при заповненні Учасником анкет.

9.3. Всі Учасники, беручи в ній участь, погоджуються з цими правилами та зобов’язуються дотримуватись і виконувати їх.

9.4. Усі результати Акції остаточні й оскарженню не підлягають.

Возможности
Версия для печати
Отправить статью