This version of the page http://www.pg.com.ua/new_office.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-01. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин "Проктер енд Гембл" / Компанія "Проктер енд Гембл" переїхала до нового офісу



P&G Україна  
Basic info in English


Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті
 



Новини

Компанія "Проктер енд Гембл" переїхала до нового офісу

Компанія "Проктер енд Гембл" переїхала до нового офісу, що розташовано у Києві на Подолі, по вул. Набережно-Хрещатицька, 5/13.

В урочистій церемонії перерізання стрічки взяли участь пан Роберт Эй. МакДональд (Robert A. McDonald) - Перший Заступник Голови Правління "Проктер енд Гембл", відповідальний за глобальний бізнес компанії та пан Вернер Гайсслер (Werner Geissler) - Президент "Проктер енд Гембл" по Центральній та Східній Європі, Близькому Сходу та Африці, які прибули в Україну на чолі делегації топ-менеджерів компанії "Проктер енд Гембл". Мета поїздки - ознайомлення з поточним станом бізнесу "Проктер енд Гембл" в Україні та стратегій розвитку діяльності компанії в державі.

"Я дуже рад, що сьогодні маю можливість відкрити новий офіс Проктер енд Гембл, в Україні.

Адже це є ще одним доказом, що бізнес компанії розвивається швидкими темпами не тільки в світі, але і в Східній Європі. Останнім часом ринок Східної Європи, а зокрема і України, стає для нас пріоритетним. Адже Україна - це майже 48 мільйонів споживачів, яких ми прагнемо забезпечити високоякісними товарами, що вже набули визнання в усьому світі.

Ми пишаємось тим, що у 2005 році Проктер енд Гембл визнано лідером серед виробників косметичних засобів, парфумерії та засобів побутової хімії в Україні.

Основні конкурентні переваги, що дозволили нам досягти цього успіху - це брендінг, іновації, стратегічнй підхід до завойювання ринків та масштаби розвитку бізнесу.

Стратегічні придбання компанії, а саме Wella/Londa та Gala, дозволили нам створити оптимальне портфоліо брендів, а також удосконалити організаційну структуру компанії.

А нещодавно Проктер енд Гембл зробила якісно новий крок в напрямку подальшого розвитку бізнесу компанії шляхом придбання компанії Gillette, що представляє товари для гоління та інші популярні споживчі товари.

Я впевнений, що разом ми зможемо створити одну з найбільш сильних глобальних компаній товарів широкого вжитку." (сказав пан МакДональд)

Нагору  |  До переліку всіх новин


© The Procter & Gamble Co.     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту