This version of the page http://www.pg.com.ua/ariel.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-01. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / Ariel



P&G Україна  
Basic info in English
Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби

Ariel

Tide
Bonux
ACE
Lenor
Comet
Fairy
Mr. Proper

Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби по догляду за ротовою порожниною



Знайти на сайті
 



Миючі та чистячі засоби

Ariel

Засоби для прання Ariel - товари найвищої якості. У продуктах Ariel використовуються провідні технології, тому вони є кращими за традиційні засоби, представлені на ринку. Компанія Procter & Gamble постійно поновлює і покращує засоби для прання Ariel, тому господаркам не потрібно запирати, замочувати, відбілювати, застосовувати додаткові засоби. Завдання Ariel - зберегти сили й час господарок, надаючи бездоганний результат прання з першого разу.

Ariel з'явився на українському ринку в 1993 році як порошок для ручного прання і пральних машин активаторного типу (сині пачки). Восени 2002 року компанія Procter & Gamble запустила новий продукт - рідкий засіб для прання у холодній воді Ariel Gel. Завдяки унікальній системі він ефективно відпирає багато складних забруднень вже за температури 30°С. Такі, як, наприклад, забруднення від жирної їжі, шоколадного морозива, десертів тощо. У 2003 році з'явився Ariel з новими ароматами - Ariel "Вершини чистоти", що має неповторний аромат гірських вершин, та Ariel "Кришталева чистота".

Прання ніколи не було таким простим, як з новим Ariel: потрібно лише опустити брудну білизну в розчин Ariel та дістати вже кришталево чисту білизну. З Ariel Вам не доведеться знову і знову витрачати гроші на нові речі. Засоби для прання Ariel і Ariel Gel піклуються про чистоту і збереження Ваших речей, допомагаючи захистити волокна тканини від стирання та зношення.

У склад порошку Ariel і Ariel Gel входять фосфати, цеоліти, лимонна кислота, що запобігають утворенню накипу на нагрівальному елементі автоматичної пральної машини і, таким чином, продовжують термін її служби. Регулярно використовуючи Ariel, Ви можете повністю відмовитися від додаткових засобів для пом'якшення води.

Тому Ariel рекомендовано рядом провідних виробників автоматичних пральних машин: Whirlpool, Bosch, Siemens, Merloni (Indesit, Ariston), Candy, Zanussi.

Ми пропонуємо наступний асортимент порошку ARIEL:


Цей порошок має високе піноутворення і призначений спеціально для ручного прання та прання в машинах активаторного типу.


Цей порошок має понижене піноутворення і призначений для прання в машинах будь-якого типу.

Ariel Gel може використовуватися в машинах будь-якого типу і під час ручного прання. Завдяки гелеподібній формі й унікальному ролеру Ariel Gel ефективно відпирає складні забруднення вже за температури 30°С. Ariel Gel не містить відбілювачів, тому він є безпечним для барвників тканин. Особливо рекомендовано застосовувати Ariel Gel для речей, які потрібно прати у холодній воді, тобто кольорових, синтетичних тощо. Ariel Gel в економічній упаковці дозволяє досягнути бездоганних результатів навіть під час прання у холодній воді і при цьому зекономити. Для більш зручного використання можна перелити вміст пакета у пляшку.

Запитання і відповіді:

1) У чому полягає відмінність Ariel Gel від прального порошку Ariel? (Я чула, що гель/порошок є менш ефективним, ніж порошок/гель.)
Продукти Ariel є ефективними для вирішення різних завдань. Так, наприклад, пральний порошок Ariel є більш ефективним для прання білих і світлих речей, плям від кави, вина, тощо (див. таблицю):

 ПлямиТипи тканини
Ariel GelЖирні плями, плями від олії, маргарину, шоколаду, дитячого харчування, вуличного бруду, глини, тощоТканини, призначені для прання у холодній воді (див. інструкцію на ярлику, 20-40°С), пофарбовані тканини і білі тканини з кольоровими вставками
Пральний порошок ArielПлями від фруктів, буряка, помідорів, вина, кави, чаю, тощоТканини, призначені для прання в теплій і гарячій воді (див. інструкцію на ярлику, 40-60°С), білі і світлі тканини

2) Можливо, це непоганий продукт, проте занадто дорогий.
Ariel Gel має концентровану формулу, тому однієї пляшки 1,2 л вистачає на таку саму кількість прання, як і упаковки порошку Ariel 2,4 кг. Пляшка Ariel Gel 1,2 л коштує так само, як упаковка прального порошку Ariel Automat 2,4 кг.

3) Як правильно дозувати Ariel Gel?
Ariel Gel продається з ролером, що дозволяє точне дозування.

4) Для чого потрібен ролер?
Ролер виконує кілька функцій. Він є необхідним для точного дозування гелю. Крім того, за необхідності він дозволяє попередньо обробити найскладніші забруднення гелем, отже, він починає діяти ще до початку прання. Після обробки речі ролер із залишками гелю кладеться в барабан пральної машини. Це дозволяє гелеві рівномірно розподілитися у пральній машині і забезпечити максимальну ефективність прання.

5) Чи потрібно додавати щось до кювету для порошку пральної машини (відділення для порошку, диспенсер)?
До диспенсеру нічого додавати не потрібно. Формула Ariel Gel дозволяє відпирати такі складні забруднення, як плями від дитячого харчування, жирної їжі тощо.

6) Я не хочу/боюся класти ролер у пральну машину (у мене немаєролера). Що мені робити?
Ви можете вилити потрібну дозу гелю прямо в барабан пральної машини на забруднені речі.

7) Чому пляшка Ariel Gel не заповнена повністю?
Пляшка Ariel Gel містить рівно 1,2 л гелю.

8) Чому Ariel Gel ефективний за низької температури?
Завдяки гелеподібній формі Ariel Gel не потребує високої температури, щоб повністю розчинитися й активізуватися. Ролер дозволяє за необхідності наносити гель на найбільш складні забруднення перед пранням, а потім у барабані пральної машини він ефективно розподілить гель по всій завантаженій білизні, відтак Ariel Gel діє у самому серці прання.

9) Чи можна прати з Ariel Gel вручну?
Так, з Ariel Gel можна прати вручну за температури 20-40°С.

10) Чому тканина, випрана порошком Ariel, виглядає синішою, ніж випрана звичайним порошком?
Ariel містить спеціальний фотовідбілювач. Він виглядає "синім" у розчині порошку і на вологих речах. Якщо висушити речі на світлі, фотовідбілювач надасть їм додаткової яскравості, відтак Ariel робить Вашу білизну білосніжною не тільки під час прання, а й під час сушіння.

Ariel - не просто чисто, а бездоганно чисто!

Нагору


© The Procter & Gamble Co.     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту