This version of the page http://www.oga.mk.ua/feedback.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-01-01. The original page over time could change.
зворотній зв"язок

Шановні Пані та Панове!

        На нашому Веб-сайті надана можливість надіслати запитання до Миколаївської обласної державної адміністрації за адресою admin@mykolayiv-oda.gov.ua , а також звернутись з проханням щодо надання відкритої інформації.

        У зв'язку з цим роз'яснюємо, що розгляд звернень громадян здійснюється відповідно до вимог Закону України "Про звернення громадян". Стаття 5 цього Закону встановлює такі вимоги до звернення. У ньому має бути зазначено:
· прізвище, ім'я, по батькові;
· місце проживання громадянина;
· викладені суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

         Звернення може бути усним (викладеним громадянином на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою. Письмове звернення повинно бути підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати.

        Просимо вищевикладене взяти до уваги.

        Одночасно інформуємо, що письмові звернення до Миколаївської обласної державної адміністрації можна надсилати за адресою: 54009, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22.

        Особистий прийом громадян проводиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 22 згідно графіку особистого прийому, який розміщено на нашому Веб-сайті у розділі "Обласна державна адміністрація / Керівництво, графіки особистого прийому".

        Крім того, голова Миколаївської облдержадміністрації ГАРКУША Олексій Миколайович та його заступники регулярно проводять виїзні прийоми громадян у районах області. З графіками виїзних прийомів керівництва Миколаївської облдержадміністрації можна ознайомитись на нашому Веб-сайті у розділі "Обласна державна адміністрація / Керівництво, графіки особистого прийому".

        Довідки за телефоном: (80512) 35-04-99 (відділ роботи із зверненнями громадян).